![]() |
Egy kis csata probléma: http://bimmbimm.hu/mud/csata2.jpg Az úgy történt hogy volt 1 db őr azon a mezőn, odamentem, megtámadtam. Nem jelent meg az őr az ellenfelek között, de a "többiek" résznél sem. Ha pl földrengést nyomtam, kiírta hogy nem harcolok senkivel. Csak az őr támadott, én nem. (semmi vágás vagy ilyenek) Kiléptem beléptem, folytatódott a "csata" de nem változott semmi. Ezután baloldalt újra rákattintottam az őrre, és megtámadtam, ekkor rendesen elkezdődött a csata. (és persze legyőztem:)) Szerk: Még annyi hogy mikor megtámadtam újra, a csatalogban nem írta ki hogy megtámadtam az őrt. |
Quote:
(Egyébként gyorsváltáshoz a varázslatok között lehet használni a kezdőbetűjét jelenleg is.) |
Remy ötletét támogatom!
Amúgy meg ha úgy nyomsz F1 et hogy nincs a flash-en a fókusz akkor meg kapsz egy böngésző súgót:D De szerintem jó 5let:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frissítés...
Ami változott:
Köszi. |
Kapott mindenki egy újabb tanulási könnyítést, remélem nem szórjátok el felesleges dolgokra. :D
|
Quote:
|
Elvi kérdés...
Mostanra már remélem mindannyian kitapasztaltátok a klán-lét örömeit, és a klánvárosokat. Egy régebben felmerült, azóta elfekvő kérdést hoznék most elő, éspedig a falakat. :) Jelenleg a klántagok rá tudnak menni a falakra (gyakorlatban felmászhatnak rá), míg a nem klántagok nem. Alternatív lehetőség, hogy a klántagok se mászhassanak rá a falra, mindenképp kelljen rendes közlekedési lehetőséget biztosítani a klánvároson belül. Ha így marad, az ugye jó, mert létre lehet hozni a városon belül elzárt részeket, amiket csak a klántagok érhetnek el. Ha megváltozik (és nem lehet a klántagoknak sem felmászni a falakra), az szintén jó, mert nem lehet titkos részeket létrehozni a klánvárosban, amik csak egy-egy ostrom falbontásai után válnak elérhetővé a többiek számára. Ki mit gondol erről? |
All times are GMT +1. The time now is 08:55. |