Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Remedy 09-05-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189655)
Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.

Ati, ez nagyon tavol all a valosagtol, ne is haragudj. :) (marmint hogy en csak folyamatosan kotozkodtem)

Debilke 09-05-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189655)
Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.

Mikor egy moderátor azt mondja, hogy ez az én fórumom, és úgy döntök, hogy kitiltok valakit, akkor nyilvános fórum lévén nem ártana talán betartani, hogy figyelmeztetem, aztán kap x kört, majd utána még többet... én olyat még nem láttam Tőled Ati, hogy nem bírom az arcod, akármit is írtál, azt kötekedésnek veszem, mert rossz napom van, és viszlát...
Ez egy nyilvános fórum, kezdőknek... ahol, a modik egyik része azt mondja, hogy nincs időm a kezdőkre, ezért a kezdők kérésére nem válaszol, a másik modi, szintén nem válaszol, csak ritkán, de ha valaki elküldi a kezdőt súgót olvasni, akkor nagyon mérges lesz, hogy ez a fórum nem azért van, hogy a kezdőt elküldjék súgót olvasni... de érdemben azért ritkán segít... Remy nem is egyszer segített, összességében talán többször is mint a modik... erre, jön egy kedves modi, aki úgy találja, hogy Remy bunkó, és fogja magát és kitiltja arról a fórumról... aztán saját maga is leírja, hogy tök mindegy mert ez a fórum amúgy sem létezik már sokáig... hát tényleg, ez így aztán tök normális...

Debilke 09-05-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189652)
Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?

mivel gőzöd sincs mi történt, sztem Te se nagyon szóld le Vityut... bár elhiszem, újra egy alkalom, ahol Remynek beszólhatsz, vagy mutogathatod az ujjacskáidat... de tényleg jó lenne, ha csak akkor minősítenél bárkit, ha fogalmad lenne arról, hogy mi történt...

Tsobi 09-05-2008 21:06

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189659)
... én olyat még nem láttam Tőled Ati, hogy nem bírom az arcod, akármit is írtál, azt kötekedésnek veszem, mert rossz napom van, és viszlát...

Akkor én sokatlátott embernek számítok :D:D

Dragi 09-05-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189661)
mivel gőzöd sincs mi történt, sztem Te se nagyon szóld le Vityut... bár elhiszem, újra egy alkalom, ahol Remynek beszólhatsz, vagy mutogathatod az ujjacskáidat... de tényleg jó lenne, ha csak akkor minősítenél bárkit, ha fogalmad lenne arról, hogy mi történt...

köszönjük Emese! :)

Debilke 09-05-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189664)
köszönjük Emese! :)

kicsi sárkány... kicsi IQ, kicsi tánc? :p

Ati 09-05-2008 21:21

Ez az, ami a belső fórumon már nem zajlik. Mennyivel békésebb.

Dragi 09-05-2008 21:23

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 189675)
kicsi sárkány... kicsi IQ, kicsi tánc? :p

Ha maga mondja biztos úgy van kedves Emese :)

Dragi 09-05-2008 21:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189677)
Ez az, ami a belső fórumon már nem zajlik. Mennyivel békésebb.

Én tök békés vagyok Ati :)))

Tsobi 09-05-2008 21:28

Ha jól emlékszem,akkor időnként felül van/lesz vizsgálva,hogy a nyilvános fórumok moderátorai mennyire felelnek meg az elvárható szintnek. Feltételezem,hogy ha többekben felmerül a kérdés egy moderátor személyével és ténykedésével kapcsolatban,akkor ez Ati figyelmét sem kerüli el és saját belátása szerint javít vagy nem javít a dolgon.

Hajrá Baglyok!! :p

All times are GMT +1. The time now is 03:44.