![]() |
Quote:
|
Quote:
Valahol olvastam. Máskülönben miért megy még ez a topic, ha nem lenne érdekelt benne? |
Figyeljetek, mi lenne, ha a hullának adnánk egy olyan lehetőséget, hogy beláthasson a raktárakba?
A fosztogatását pedig kiterjesztenénk a nyersanyagokra is. Így valamelyest célirányosabb lenne a támadás és az építkezési nehézségeivel se kéne annyit veszkődni. |
Quote:
|
Amiota hoditozok csak hullával voltam és csak az az egy bajom volt h sose tudtam védekezi se támadni egyszerre mert ki kellet vinnem az egézseregem:S
Szvl szerintem sokkal jobban meg kéne nővelni vagy a barakokat vagy a támado bonuszt mert igy egy bizonyos szintig elég de utána nem (pl:5/W:327hely..(235heki:D) És viccesnek találom h egy harcra kitalált fajnak ilyen gyenge támado erej legyen...mert szerintem az a faj ami varázsolni se tolvaj akciot nem tud inditani az mire joo?????????Harcolni!!!De igy nem tud...hiába nem fogyaszt élelmet kevés...És nagyon jo ötletnek találom azt h 10%ot emelnének a barkok férő helyén csak az vele baj h még igy is csak minimális fejlődés lenne,pár honap mulva megint elö jönne ez a téma és megint uj varázsltot több féröhelyet kéne kitalálni,a helyet h most meg növelnénk normálisan és ez a téma le zárodjon és ehez csak plusz 5% kéne. 5.15% 4.30% 3.45% 2.60% 1/A.maradhat 60%-ék szerintem. igy kéne kinézni-e egy !!!HADIS!!! országnak majd számoljátok ki:) Ki váncsi leszek hányan fogják sokalni:)de ha jobban meg gondoljátok lehet h igazam van. Még azt az ötletet szeretém meg osztani veletek h van vérszomly varázslat. Mivel a hullára jellemő ez a tulajdonság a leginkább h ezt Spec varázsnak kéne betteni és igy nem kéne barakk növelést meg egyébb bonyolult dolgokat kitalálni... Amiota hoditozok csak hullával voltam és csak az az egy bajom volt h sose tudtam védekezi se támadni egyszerre mert ki kellet vinnem az egézseregem:S Szvl szerintem sokkal jobban meg kéne nővelni vagy a barakokat vagy a támado bonuszt mert igy egy bizonyos szintig elég de utána nem (pl:5/W:327hely..(235heki:D) És viccesnek találom h egy harcra kitalált fajnak ilyen gyenge támado erej legyen...mert szerintem az a faj ami varázsolni se tolvaj akciot nem tud inditani az mire joo?????????Harcolni!!!De igy nem tud...hiába nem fogyaszt élelmet kevés...És nagyon jo ötletnek találom azt h 10%ot emelnének a barkok férő helyén csak az vele baj h még igy is csak minimális fejlődés lenne,pár honap mulva megint elö jönne ez a téma és megint uj varázsltot több féröhelyet kéne kitalálni,a helyet h most meg növelnénk normálisan és ez a téma le zárodjon és ehez csak plusz 5% kéne. 5.15% 4.30% 3.45% 2.60% 1/A.maradhat 60%-ék szerintem. igy kéne kinézni-e egy !!!HADIS!!! országnak majd számoljátok ki:) Ki váncsi leszek hányan fogják sokalni:)de ha jobban meg gondoljátok lehet h igazam van. Még azt az ötletet szeretém meg osztani veletek h van vérszomly varázslat. Mivel a hullára jellemő ez a tulajdonság a leginkább h ezt Spec varázsnak kéne betteni és igy nem kéne barakk növelést meg egyébb bonyolult dolgokat kitalálni... Quote:
Hy mindenkinek:) Amiota hoditozok csak hullával voltam és csak az az egy bajom volt h sose tudtam védekezi se támadni egyszerre mert ki kellet vinnem az egézseregem:S Szvl szerintem sokkal jobban meg kéne nővelni vagy a barakokat vagy a támado bonuszt mert igy egy bizonyos szintig elég de utána nem (pl:5/W:327hely..(235heki:D) És viccesnek találom h egy harcra kitalált fajnak ilyen gyenge támado erej legyen...mert szerintem az a faj ami varázsolni se tolvaj akciot nem tud inditani az mire joo?????????Harcolni!!!De igy nem tud...hiába nem fogyaszt élelmet kevés...És nagyon jo ötletnek találom azt h 10%ot emelnének a barkok férő helyén csak az vele baj h még igy is csak minimális fejlődés lenne,pár honap mulva megint elö jönne ez a téma és megint uj varázsltot több féröhelyet kéne kitalálni,a helyet h most meg növelnénk normálisan és ez a téma le zárodjon és ehez csak plusz 5% kéne. 5.15% 4.30% 3.45% 2.60% 1/A.maradhat 60%-ék szerintem. igy kéne kinézni-e egy !!!HADIS!!! országnak majd számoljátok ki:) Ki váncsi leszek hányan fogják sokalni:)de ha jobban meg gondoljátok lehet h igazam van. Még azt az ötletet szeretém meg osztani veletek h van vérszomly varázslat. Mivel a hullára jellemő ez a tulajdonság a leginkább h ezt Spec varázsnak kéne betteni és igy nem kéne barakk növelést meg egyébb bonyolult dolgokat kitalálni... Quote:
Amiota hoditozok csak hullával voltam és csak az az egy bajom volt h sose tudtam védekezi se támadni egyszerre mert ki kellet vinnem az egézseregem:S Szvl szerintem sokkal jobban meg kéne nővelni vagy a barakokat vagy a támado bonuszt mert igy egy bizonyos szintig elég de utána nem (pl:5/W:327hely..(235heki:D) És viccesnek találom h egy harcra kitalált fajnak ilyen gyenge támado erej legyen...mert szerintem az a faj ami varázsolni se tolvaj akciot nem tud inditani az mire joo?????????Harcolni!!!De igy nem tud...hiába nem fogyaszt élelmet kevés...És nagyon jo ötletnek találom azt h 10%ot emelnének a barkok férő helyén csak az vele baj h még igy is csak minimális fejlődés lenne,pár honap mulva megint elö jönne ez a téma és megint uj varázsltot több féröhelyet kéne kitalálni,a helyet h most meg növelnénk normálisan és ez a téma le zárodjon és ehez csak plusz 5% kéne. 5.15% 4.30% 3.45% 2.60% 1/A.maradhat 60%-ék szerintem. igy kéne kinézni-e egy !!!HADIS!!! országnak majd számoljátok ki:) Ki váncsi leszek hányan fogják sokalni:)de ha jobban meg gondoljátok lehet h igazam van. Még azt az ötletet szeretém meg osztani veletek h van vérszomly varázslat. Mivel a hullára jellemő ez a tulajdonság a leginkább h ezt Spec varázsnak kéne betteni és igy nem kéne barakk növelést meg egyébb bonyolult dolgokat kitalálni... |
Off:
hogy sikerült egyetlen hozzászólásban ugyanazt a szöveget 4-szer leírni ? :eek: |
Szörnyű, mennyi nyelvtani hiba van az írásodban.
Átolvastad legalább 1x, hogy mit írsz első hozzászólásodként? |
Quote:
|
Quote:
(eddig csak lehurrgotak) |
Valahogy összeszedhetnénk magunkat ezen a területen is, mert így soha nem lesz semmi ebből a fajból :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:42. |