![]() |
Ma jött a postás és csomagot kaptam. Egy bögrét, amin a hódító logója van. A csomag Romániából érkezett egészen ide Németországba, amit egy volt hölgy tagú szövetségesemtől kaptam a születésnapomra picit megkésve :)
Nagyon örültem neki és nagyon szépen köszönöm Neked Kata :) Csak gondoltam megosztom, hogy ilyen kellemes oldala is van ennek a játéknak :) |
Ez kedves volt tőle! :)
Én egy hódító logóval ellátott Audit kérnék szépen! :D:D:D:D:D |
Quote:
Dísznek kellene, egész nap nézegtni?:D Különben is ne audit kérjél, azokba gyártom jobb híjján a vezérlő kábeleket:D |
DE, Audit kérek. Azok elég drága autók...
Eladom, veszek rajta egy motort (ahhoz van jogsim), a maradék pénzből meg egy legszuperebb számítógépet, a maradék 2 millát meg előtörlesztem a hitelembe... :D Mégis csak maradnék az Audinál. |
Atinak üzenem, hogy a játékban tett privát üzenetre vonatkozó feljelentésemet szeretném visszavonni, illetve semmissé nyilváníttatni, mivel félreértés türtént!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Draginak üzenem, hogy holnap 12:30 és 14:00 között érek rá. Ja, és hogy gyere msn :D
|
Quote:
|
Quote:
(megjegyzem a gömbök és éplistek aktív jelenlétre engednek következtetni, de lehet déli báb.:) ) |
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |