![]() |
Quote:
itt az igaszág le ül a géphez reggel kinyit 5 tk-t lopkod ide oda... este lefekvés előtt eljátsza ugyan ezt, nem jön semmi? mehet egy kis vari gyilok nem számít, úgysem árthatnak... hoppá... most 2 tk-hoz 2 kört kell oda ülni?? hát ez borzasztó... |
Quote:
a nagy tapasztalt játékosokat tönkre teszi ez a módosítás, a kezdők tovább tudnak élni az elf fajjal, játszál vele tovább nyugodtan... :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
az aztán a nyílt faj... módosítás : elf faji varázslat: ha felteszed elküldi mindenkinek a főmenüdet aki 2 körre van... :D |
Nekem sem tetszik a változtatás, habár jelenleg nincs elf országom, és mivel már sokan leírták hogy miért gáz, nem is a változtatásokat említeném, hanem a változtatások MÓDJÁT!
Az A-ban levő klánunknban vannak elfek, akik az előző szabályoknak megfelelően berendezkedtek, mostmár inkább csak gyengítik mint erősítik a szövit, arról nem is beszélve hogy a jelenlegi szabályok mellett eszükbe sem jutott volna elfként játszani, akkor legalább az új szabály a szintlépés után érvényesült, vagy legalább kaptak volna egy figyelmeztető üzenetet, hogy 3 nap múlva ekkor és ekkor készülj fel, ismeretlen lesz a fajod, és választhatsz újra, mert az elfet kiheréljük, de ha akarsz akkor játszhatsz velük, de ha változtatni akarsz, akkor tessék megteheted, elvégre mégis csak te döntöd el hogy milyen fajjal akarsz játszani, és nem te csináltál betegség nélküli zombit az elfből hanem mi.... |
Quote:
óh hát ez értehető.. maradj minél tovább egy szinten és küld a vipet |
Quote:
|
Quote:
én úgy tudtam a klánokban az elfet főleg védekezésre használják, esetleg éplista készítésére, de arra jobb a gnóm... légyszi mond már meg nekem , mert kezdem nem érteni, hogyan lett gyöngítve az elf A ban? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:27. |