Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Hóhér 05-08-2007 09:29

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 94126)
Én ezek után sem fogom lecserélni az elfemet, ártózni ritkán szoktam, a térkapunyitás meg? Jól kell célpontot választani. Ha mégsem sikerül, akkor várok 1 kört, és nem egyszerre akarok 5 térkaput nyitni...

itt az igaszág

le ül a géphez reggel kinyit 5 tk-t lopkod ide oda...

este lefekvés előtt eljátsza ugyan ezt, nem jön semmi?
mehet egy kis vari gyilok nem számít, úgysem árthatnak...

hoppá...

most 2 tk-hoz 2 kört kell oda ülni??

hát ez borzasztó...

Hóhér 05-08-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 94126)
Nekem ezek a változások nem jelentenek sokat. Csak az a baj, én nem vagyok elég nagy és tapasztalt játékos, és nem látom át a stratégiákat...

a nagy tapasztalt játékosokat tönkre teszi ez a módosítás, a kezdők tovább tudnak élni az elf fajjal, játszál vele tovább nyugodtan...

:D :D :D

Steve 05-08-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94155)
és ez neked gond ?

a többi faj könnyű ??

:)

Igen gond, én nyíltan szeretek játszani:)

Hóhér 05-08-2007 09:37

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 94159)
Igen gond, én nyíltan szeretek játszani:)

akkor minek neked az elf??

az aztán a nyílt faj...

módosítás :

elf faji varázslat: ha felteszed elküldi mindenkinek a főmenüdet aki 2 körre van...

:D

Tomas-bpm 05-08-2007 09:43

Nekem sem tetszik a változtatás, habár jelenleg nincs elf országom, és mivel már sokan leírták hogy miért gáz, nem is a változtatásokat említeném, hanem a változtatások MÓDJÁT!

Az A-ban levő klánunknban vannak elfek, akik az előző szabályoknak megfelelően berendezkedtek, mostmár inkább csak gyengítik mint erősítik a szövit, arról nem is beszélve hogy a jelenlegi szabályok mellett eszükbe sem jutott volna elfként játszani, akkor legalább az új szabály a szintlépés után érvényesült, vagy legalább kaptak volna egy figyelmeztető üzenetet, hogy 3 nap múlva ekkor és ekkor készülj fel, ismeretlen lesz a fajod, és választhatsz újra, mert az elfet kiheréljük, de ha akarsz akkor játszhatsz velük, de ha változtatni akarsz, akkor tessék megteheted, elvégre mégis csak te döntöd el hogy milyen fajjal akarsz játszani, és nem te csináltál betegség nélküli zombit az elfből hanem mi....

Aliana 05-08-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94139)
vezessünk be jó sok változtatás az 1/A kedvéért, ne gonduljuk azzal hogy más szintek is vannak.
Lehet el kellene törölni minden fajt.Nem kellenek érdkességek, legyen mindenki óriás erre a fajra van kiélezve a játék amit az Aban tanyafreeként felválthat az ork.
Nincs elf orim, de nem is lesz ahogy elnézem. Méghogy egy tamagocsi faj... az ork is az lenne csak pár jószándéku változtatás kell.

Ati az elmúlt évben volt olyan változtatás ami erősített bármit is? mert mintha nekem csak csökkentsük,nehezítsük,ne forduljon gyorsan ne fedez6zenek dolgok jutnak az eszembe.
valahogy az olyan dolgok mint a pl hulla életképtelensége stb elkerülte a változtatást. Lehet ő ugy lesz erősítve, hogy a hadis fajokon kívül mellé gyengítünk mindeki mást? ah,... értem

óh hát ez értehető..
maradj minél tovább egy szinten és küld a vipet

Ati 05-08-2007 09:46

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 94139)
Ati az elmúlt évben volt olyan változtatás ami erősített bármit is?

Hát nézzük csak, nemrégiben ugye erősítve volt például az elf...

Hóhér 05-08-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm (Post 94166)
Nekem sem tetszik a változtatás, habár jelenleg nincs elf országom, és mivel már sokan leírták hogy miért gáz, nem is a változtatásokat említeném, hanem a változtatások MÓDJÁT!

Az A-ban levő klánunknban vannak elfek, akik az előző szabályoknak megfelelően berendezkedtek, mostmár inkább csak gyengítik mint erősítik a szövit, arról nem is beszélve hogy a jelenlegi szabályok mellett eszükbe sem jutott volna elfként játszani, akkor legalább az új szabály a szintlépés után érvényesült, vagy legalább kaptak volna egy figyelmeztető üzenetet, hogy 3 nap múlva ekkor és ekkor készülj fel, ismeretlen lesz a fajod, és választhatsz újra, mert az elfet kiheréljük, de ha akarsz akkor játszhatsz velük, de ha változtatni akarsz, akkor tessék megteheted, elvégre mégis csak te döntöd el hogy milyen fajjal akarsz játszani, és nem te csináltál betegség nélküli zombit az elfből hanem mi....

én úgy tudtam a klánokban az elfet főleg védekezésre használják, esetleg éplista készítésére, de arra jobb a gnóm...

légyszi mond már meg nekem , mert kezdem nem érteni, hogyan lett gyöngítve az elf A ban?

laci 05-08-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94169)

Hol volt erősítve? Jaaa, hogy megkapta azta 30% védelmet a gyakorlatban, ami ugyebár a Súgó szerint évek óta járt neki?

Steve 05-08-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94169)

Ati, ez még mindig nem igaz! Légyszíves csak erre válaszolj: Te, a szövid és a klánod ha elfet ütöttetek 20 vagy 30%kal számoltatok???

All times are GMT +1. The time now is 20:27.