Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Ati 06-21-2007 08:31

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104395)
Megnéztem a teljes krónikákat.. csoportonként 1 - 2 5ös sorozatütés van, átlagban tehát ez is 1.5nek mondható.

Remélem nem gondolod komolyan, hogy minden olyan ütés, ahol egynél több sereg ment ki, az csalás. Tény, hogy kell az embernek egy egészséges paranoia, de azért túlzásokba ne essünk.

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104395)
Ezért tartom még mindig, hogy alkalmasabb szabályok kellenének, melyek jobban tudják megelőzni a jkszt, és konzekvens retorzió.

Mint említettem: az, hogy esetlegesen változnak a szabályok (vagy nem), az jelen pillanatban senkit nem jogosít fel a szabályok megszegésére. Nem hiszem, hogy ezt nehéz megérteni, de úgy látom valamiért ez sokaknak nem megy most. Úgyhogy nem is erőltetem, csak ne lepődjön meg senki...

No és ez így zárszónak most már elég is lesz, nemcsak a tegnapi napra, hanem összességében.

Ne haragudjon meg senki, de ha az egyes áthelyezések körül ekkora "felháborodások" és problémázások vannak, akkor itt komoly morális probléma van a szabályok betartásának AKARÁSA körül, úgyhogy jelen álláspontom szerint a jövőben nem kívánok egyetlen áthelyezést sem kommentálni. Aki átkerül, átkerül. A szabályok azért vannak, hogy be legyenek tartva.

Tudom, vaskalapos vagyok. ;)

Penya 06-21-2007 09:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104417)
Ne haragudjon meg senki, de ha az egyes áthelyezések körül ekkora "felháborodások" és problémázások vannak, akkor itt komoly morális probléma van a szabályok betartásának AKARÁSA körül

Ezt jól látod de az a kérdés h kinek a részéről is van morális probléma? A többségnek azzal van baja h ha öket átraktad a másik 56-ot miért nem? Épp a múltkor mondtak az X ben érdekes dolgokat. Quod licet Iovi, non licet bovi? A szabály az mindenkire vonatkozik, de amikor csak pár emberre alkalmazzák akk az talán jogosan háborítja fel az embert, nem?

Ati 06-21-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 104439)
Ezt jól látod de az a kérdés h kinek a részéről is van morális probléma? A többségnek azzal van baja h ha öket átraktad a másik 56-ot miért nem? Épp a múltkor mondtak az X ben érdekes dolgokat. Quod licet Iovi, non licet bovi? A szabály az mindenkire vonatkozik, de amikor csak pár emberre alkalmazzák akk az talán jogosan háborítja fel az embert, nem?

Meglepően "érdekes" hozzáállás, hogy mindenki elfogadja a szabályokat, majd rengetegen felháborodnak, ha azokat alkalmazni merem.

Bevallom, hogy sok Hódítósban hatalmasat csalódtam tegnap este.

Nem gondoltam volna, hogy ennyien azt az oldalt képviselik -- különösen nyilvánosan --, hogy nehogy már a csalások szankcionálva legyenek.

Ez van. :)

Killer 06-21-2007 09:49

Ati!bérleted van a topikba??mert ha nincs ideje váltani egyet:DD

Ati 06-21-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 104442)
Ati!bérleted van a topikba??mert ha nincs ideje váltani egyet:DD

Újra és újra előhozza valaki azokat a témákat, amik mondjuk már le vannak írva, de inkább nem olvas vissza, mert az biztos valami szabály, és mint ilyen, nem tartjuk be. ;)

Lassan betehetem időzítésre, mondjuk félóránként automatikusan megjelenjen, hogy "A szabályok betartása nem opcionális, hanem kötelező, ahogy azt regisztrációkor elfogadtad. Ha ezek után be van tartatva, akkor az nem hatalmas szemétség, amin fel kell háborodnod."

Deni 06-21-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104443)
Lassan betehetem időzítésre, mondjuk félóránként automatikusan megjelenjen, hogy "A szabályok betartása nem opcionális, hanem kötelező, ahogy azt regisztrációkor elfogadtad. Ha ezek után be van tartatva, akkor az nem hatalmas szemétség, amin fel kell háborodnod."

Ati azon van mindenki felháborodva, hogy nem egyenlőe mértékben vannak a szabályok betartva.. mondom nekem nem az áthelyezéssel van a gondom, mert aki "bűnözik" az menjen anarchba, ez így van rendjén.. de akkor mindenki egyenlő elbírálásban részesüljön.. én elfogadtam, hogy betartom a szabályokat, de más is elfogadta.. ha én csalok anarchban a helyem, de ha más csal az is menjen anarchba, ne csak én.. de ezt már annyian elmondták előttem és Te továbbra is azt fújod, hogy az a problémánk, hogy áttetted őket anarchba.. pedig nem ez a gond.. és ezt Te is tudod nagyon jól sztem.. :)

Ati 06-21-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 104446)
Ati azon van mindenki felháborodva, hogy nem egyenlőe mértékben vannak a szabályok betartva.. mondom nekem nem az áthelyezéssel van a gondom, mert aki "bűnözik" az menjen anarchba, ez így van rendjén.. de akkor mindenki egyenlő elbírálásban részesüljön.. én elfogadtam, hogy betartom a szabályokat, de más is elfogadta.. ha én csalok anarchban a helyem, de ha más csal az is menjen anarchba, ne csak én.. de ezt már annyian elmondták előttem és Te továbbra is azt fújod, hogy az a problémánk, hogy áttetted őket anarchba.. pedig nem ez a gond.. és ezt Te is tudod nagyon jól sztem.. :)

Deni... Ezentúl száguldjak nyugodtan 150-nel a városban, és ha a rendőr megállít, akkor háborodjak fel, hogy dehát Kis Pistike is száguldott, és nem lett semmi belőle? Ez ugye csak vicc?

Killer 06-21-2007 10:08

ez a Kis Pistike nagyon veszélyes csávó lehet mindig őt hozod elő!:D

Ati 06-21-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 104448)
ez a Kis Pistike nagyon veszélyes csávó lehet mindig őt hozod elő!:D

És még mindig nem történt vele semmi. Ez nyilván feljogosít arra, hogy gyilkoljak, raboljak, gyorshajtsak, adócsaljak, átverjek másokat, felrobbantsak pár épületet, mert miért ne, és úgy összességében azt tegyek, amit csak akarok.

Végülis Bin Ladent se kapták el, akkor ezek szerint repülőket eltéríteni, és felhőkarcolókba belevezetni őket is szabad?

Kicsit nonszensz ez a hozzáállás.

Deni 06-21-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104447)
Deni... Ezentúl száguldjak nyugodtan 150-nel a városban, és ha a rendőr megállít, akkor háborodjak fel, hogy dehát Kis Pistike is száguldott, és nem lett semmi belőle? Ez ugye csak vicc?

hogy ha a rendőrnek szólnak, hogy Kis Pistike is 150-nel száguld, akkor ne fordítsa el a fejét, hogy nem látja.. csak ennyi a kérés :)

All times are GMT +1. The time now is 12:20.