Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Hege 03-05-2009 20:27

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 204795)
Kövezzetek meg, de ha játszani szeretnétek... Miért nem fordultok le, és hoztok föl új orikat?
Legkönnyebben ti, (mármint a topklán) tehettek valamit az unalom ellen.
Könnyű a 'hozzatok még egy embert' szlogen mögé bújni, miközben tudjátok, hogy ilyen morál mellett biztosan nem fog megvalósulni.

Én is úgy érzem, hogy a megoldás a TOP kezében van és egy fordulás változtathatna ezen. Ha lesz vmi remény a fordulásra, akkor talán megindulhat a játékosok visszaszállingózása A-ba. Kicsit forgalmasabb csoport utána már helyén álló lehet a felfedezési határ növelése is, mert a TOP30 határa már bőven a nagyobb orik alatt lenne. Így mindenki jól járna, kiélheti magát az is aki tartósan A-ban akar maradni ill az is aki inkább lentebb szeret hódítani. :)

Andrew 03-05-2009 20:40

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 204891)
Én is úgy érzem, hogy a megoldás a TOP kezében van és egy fordulás változtathatna ezen. Ha lesz vmi remény a fordulásra, akkor talán megindulhat a játékosok visszaszállingózása A-ba. Kicsit forgalmasabb csoport utána már helyén álló lehet a felfedezési határ növelése is, mert a TOP30 határa már bőven a nagyobb orik alatt lenne. Így mindenki jól járna, kiélheti magát az is aki tartósan A-ban akar maradni ill az is aki inkább lentebb szeret hódítani. :)

Nem lepne meg, ha egyesével fordulnának le, majd visszafedeznének.... Minden rosszmájúság nélkül :D
Nem értem mi ez a megalománia, hogy 10e+ hektáron kell tartani a felfedezési határt...

Hege 03-05-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Sutir (Post 204888)
Mi is csak azért maradtunk Hegével, mert mint már Hege írta MAZOHISTÁK vagyunk. :D

Hugi csak a saját nevedben..... :D

Én egy véletlennek köszönhetően jöttem vissza. Annó bekukucskáltam és láttam, h a "fentiek" közül néhány nagyobb ori SZK-ra vándorolt. Gondolván biztos megunták és ezáltal megnyílt vmi halovány esély szabadulni az A-ból teszek újra itt egy próbát. Viszont vesztemre csak azért voltak SZK-n, mert éppen klánütésre készültek. Pár kör múlva minden visszatért a régi kerékvágásba. :(

Lényeg, Hugi tuti mazohista, mert Ő már tudta mit vállal mikor visszakönyörögtem jáccccani. :D

Hege 03-05-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 204892)
Nem lepne meg, ha egyesével fordulnának le, majd visszafedeznének.... Minden rosszmájúság nélkül :D
Nem értem mi ez a megalománia, hogy 10e+ hektáron kell tartani a felfedezési határt...

Én azért bízom benne h nem így lesz. Bár én örök optimista vagyok. :D

Ha mégis az halottnak a csók...

Ente 03-05-2009 21:14

Azért van abban valami hogy a top klánból is megunták... hisz nincsenek 10en. S 1 tagjuk "nem olyan rég" jött B-ből. Ergó 7fősa keménymag, nyet 10.

Hege 03-05-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by Ente (Post 204897)
Azért van abban valami hogy a top klánból is megunták... hisz nincsenek 10en. S 1 tagjuk "nem olyan rég" jött B-ből. Ergó 7fősa keménymag, nyet 10.

De Ő nem is unatkozik. :D

Viszont arra nagy kíváncsi lennék, h számoltátok-e már, h mennyi katona kellene neki, h felfedezzen a fedezési határra.

Peti 03-05-2009 21:31

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 204892)

Na most már azért elég a folyamatos top klán szapulásból. Magyarban 3x akkora hekin vannak a top klán tagjai, ők akkor nem megalomániások???? 45 fellépett ori van román A-ban, ami azt jelenti, hogy 14. helytől mehetne a top, mi 8 an vagyunk, ebből 7 magasan 1 alacsonyabban, ---) 7 toppos hely van amiben nem mi lennénk, s mi is 7 en ülnénk. Emlékszem, hogy volt olyan idő amikor a 12. helyen is ment a top, úgy hogy nekünk a topban 8 orink volt, s mellesleg kb 1.5 évig volt 2 olyan ori, aki szabin volt s csak azért voltak a tagjaink hogy többen legyünk a csopiban.
klánütésekről: Magyarban napi szinten van 4-5 klánütés, mi, legalábbis amióta én fent vagyok az A-ban 1.5 éve, 3x mentünk ki ütni, igaz akkor ütöttünk mindenkit, vagy próbáltunk, mert voltak akik feloszlottak. Mellesleg, ha magyarban a top klán 4 legnagyobb tagja tudna ütni klánban, szerintetek nem ütne????
Igaz, hogy a klánütések miatt mentek sokan szabira, s tényleg jó kifogás azt mondani, persze mert a top klán mindig üt klánba, nem megyünk vissza. Nem megoldhatatlan úgy visszajönni, hogy mi klánba ne tudjuk beütni őket...

Robin 03-05-2009 21:44

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 204898)
De Ő nem is unatkozik. :D

Viszont arra nagy kíváncsi lennék, h számoltátok-e már, h mennyi katona kellene neki, h felfedezzen a fedezési határra.

Nem fedez, ezt már tudta még mielőtt jött volna hozzánk. Van még egy jelentkezőnk, aki ha jönne szintén nem fedezne.

Amúgy rengeteg kati kell ahhoz hogy valaki a TOP-be fedezzen...

Robin 03-05-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 204901)
Na most már azért elég a folyamatos top klán szapulásból. Magyarban 3x akkora hekin vannak a top klán tagjai, ők akkor nem megalomániások???? 45 fellépett ori van román A-ban, ami azt jelenti, hogy 14. helytől mehetne a top, mi 8 an vagyunk, ebből 7 magasan 1 alacsonyabban, ---) 7 toppos hely van amiben nem mi lennénk, s mi is 7 en ülnénk. Emlékszem, hogy volt olyan idő amikor a 12. helyen is ment a top, úgy hogy nekünk a topban 8 orink volt, s mellesleg kb 1.5 évig volt 2 olyan ori, aki szabin volt s csak azért voltak a tagjaink hogy többen legyünk a csopiban.
klánütésekről: Magyarban napi szinten van 4-5 klánütés, mi, legalábbis amióta én fent vagyok az A-ban 1.5 éve, 3x mentünk ki ütni, igaz akkor ütöttünk mindenkit, vagy próbáltunk, mert voltak akik feloszlottak. Mellesleg, ha magyarban a top klán 4 legnagyobb tagja tudna ütni klánban, szerintetek nem ütne????
Igaz, hogy a klánütések miatt mentek sokan szabira, s tényleg jó kifogás azt mondani, persze mert a top klán mindig üt klánba, nem megyünk vissza. Nem megoldhatatlan úgy visszajönni, hogy mi klánba ne tudjuk beütni őket...

Nem szapulnak, csak elmondják a véleményüket :)

Hege 03-05-2009 21:53

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 204901)

Ezt most te se gondoltad komolyan... Hasonlítgatod a magyar A-t a Román A-hoz :confused: Nemtudom feltünt-e, de van némi létszámbeli különbség. :rolleyes: A klánok számáról nem is beszélve....

Ha szted minden olyan happy, akkor miért van az, h eltűnt az összes ori A-ból? Vmi csak nem stimmel. ;) Abban mindenki egyetért, h az SZK-s orik jöjjenek vissza, de ahhoz vminek változnia kell és mivel jelenleg ez "erő" veletek van, nektek kell lépni elsőnek. :D

All times are GMT +1. The time now is 01:09.