![]() |
Quote:
|
Quote:
|
mára már ez is vicc kategória :)
(nagyon rosszmájú vagyok) xxxxxxx (#xxxxxx) 2007-00-00 19:19:38 Helyezés: 000 Érték: 00000 hali elf tolvaj szövibe lépne |
xxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-00-00 00:57:36 Helyezés: 000 Érték: 000 Hali! Sürgősen háború miatt keresunk egy ember/elf aktiv tolit a szövinkbe,hosszú távra! Jelentkezzetek!!:) még találtam :) |
Quote:
|
2007-05-08 18:48:43
Helyezés: 0000 Érték: 000000 Tapasztalt tolis vagy? Kislánytól már vettél el nyalókát? Nincsenek barátaid, erkölcsi aggályaid? Nem ismered az irgalom szót? Szeretsz ölni, rombolni, anyagi javakat harácsolni? Szerinted a pusztítás művészet? Ha ezekre IGEN a válaszod akkor......... Gyere közöttünk a helyed! :-) a szerzőjének köszönöm a vigyort a képemen:) |
Quote:
Én körülbelül emlékszem az első hirdetésre, nagyon beleéltem magam a középkorba :D:D Óóó nagy dicső királyok. Szövetségbe vagy mibe lépnék ha lehet. Remélem nem fárasztok le mindenkit ha túl sokat kérdezek. Kérlek segítsetek sokat és méltó hűbéresetek leszek. |
xxxxxx (#xxxxxx)
Helyezés: xxx Érték: xxxxx K.D. és V.T.-ot keresek szövinek B.F. Friss hirdetés, az 5/x-ben. |
Most, hogy előbukkant a topik jutott eszembe ez a hirdetés, ma reggel találtam.:)
****** (#*******) 2007-05-12 08:32:58 Helyezés: *** Érték: ***** Szövi tagokat keresünk hadis felállásban, 2-3 körön belül. Faj Elf, Fél Elf, Ori, Gnóm, Ember hulla csak akkor ha több mint 10K elitje van. Légy aktív napi töbszöri belépés esetleg Vip ha nincs kapsz ez nem gond, bizonyos feltételek mellett! MNT-jöhet. Jó játékot |
Quote:
Ilyenkor bánom, h pont nincs egy "hadis fél-elfem":D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |