![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2010-02-24 03:01:09Sanctuary (#554978) elfoglalt 579 hektárt Egy rozsdás öreg bulldózer (#152956) országától.
Gratula Xepinek! |
Quote:
Srácok Ti egy baráttal nem szoktatok sakkozni? Vagy pókerezni? És ha veszítesz akkor többé nem a barátod? Mert ez egy szemétláda hogy merte elnyerni a pénzemet?? Amikor ezeket a gondolatokat élőben megbeszélem emberekkel érdekes módon mindenki egyetért, de itt a fórumon folyton csak előjön ez a "nem ezt vártam tőled" téma... Ha már így belekotyogtam akkor gratulálok is az éjjeli szárnyalásodhoz! Próbáljatok meg hasonló szemléletben reagálni az eseményekre |
Quote:
Most neked ettől jobb? :D Mert neki tökmindegy ki verte le :D:D:D |
Quote:
azaz pl nem tudom mit szólna valaki ahhoz ha mondjuk egy szomszédos ország elfoglalna egy területrészt, vagy csak lerohanna, mert ugye NATO..vagy csak semleges, de gondolta hogy azért mégis gyakorlatozik egyet. Nem kell hogy véres háború legyen, egyszerűen bevonul, kivonul mittudomén. szóval valahogy ez sem pálya, meg egy jó ismerős legyalogolása sem pálya. Ja a haverom nőjét sem dugom meg....lehet hogy velem van gond? |
Quote:
|
Quote:
Velem az már megesett, hogy msn-bajnok cimbora beszélgetni hívott, és amíg homályos stratégiákat írogatott össze-vissza szépen kilépett rám. Régen volt, de azóa úgy vagyok hogy vagy haver valaki, akkor nem támadom, nem mérem fel, nem lopom mittudomén... Ha meg nem haver, akkor mehet minden. Van sok olyan játékos akinek tisztelem a játéktudását, tudom hogy erős ellenfelek, nos őket vagy piszkálom, vagy nem, ez a helyzettől függ. De a haver számomra azért haver mert nem akarom legyőzni, és a javait sem akarom elvenni. Szerintem ebben a pontban nem értünk egyet, de ebben nagyon nem. |
ui.:
ha haverral akarok játszani (mint egy póker parti) akkor csinálok egy párbajt, ott tényleg nyugodtan lehet a játék öröméért zúzni. Szerintem. |
Quote:
De ne haragudjatok azért mert 5 éve valakivel egy szöviben voltam a 4K-ban és ő erre emlékszik és támadás esetén lehúz, hogy mekkora paraszt vagyok azt nemmááá... Vagy a másik, hogy a haverom klántársát ütöm akit nem is ismerek és én leszek ettől a gané? Nemá gyerekek ez egy játék. Alegtisztább ha nincs harag az ütésből. Győzzön a jobb itt is vagy a párbajban is, tökmindegy. |
Quote:
|
Én is Gabróval értek egyet, aki haver oda nem kell mnt, mert ugysem üt meg, de mikor jön az üzenet, sosem voltam haver! Az jól esik, még a saját életben is, és az olyat elfelejtem egy életre és megszopatom!! Jól esik az ilyen minap történt 7 éve ismerem a srácot, együtt iszunk hétvégén, néha együtt bulizunk, gondolom haver, erre kértem tőle segítséget és mondta haveroknak bármikor de te nem vagy az...hát kicsit néztem és csak hümmögtem...
Velem a gond tudom...naív vagyok, és próbálok mindenkiben a jót meglátni, csak sajnos ez nagyon ritka. |
| All times are GMT +1. The time now is 04:48. |