Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Von 02-24-2010 17:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 241848)
De ne várjon senki olcsó nyerst, mikor elbont egy Big gun tag serege elől :)

Ha jól számolom két nap leforgása alatt minimum 20.000 épületet bontottak el előlünk.
Ilyen körülmények mellett még a piacba sem kell nyúlni, hogy elszálljanak az árak :)

Merengő 02-24-2010 17:56

Quote:

Originally Posted by Von (Post 241943)
Ha jól számolom két nap leforgása alatt minimum 20.000 épületet bontottak el előlünk.
Ilyen körülmények mellett még a piacba sem kell nyúlni, hogy elszálljanak az árak :)

azért ti is bontottatok rendesen :)

Merengő 02-24-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by D vagy Á?:P (Post 241933)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-02-23 02:01:13 Vitam et sanguinem (#105501) elfoglalt 546 hektárt Aurora Borealis (#171451) országától.

Grat!

Köszi .. :)

Von 02-24-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 241951)
azért ti is bontottatok rendesen :)

Nyersanyagigény szempontból való igaz, hogy ugyanannyit számít mikor tervezetten átépítek sok hekit, de a végeredmény szempontjából azért nem mindegy, hogy szuicid módon az ellenfeleink nagyobb károkat okoznak maguknak, mint amit mi a legdurvább esetben tudnánk :)
És történt még más is, ami nem lett itt külsőn említve, mivel hátrányosan érinthetné az illetékeseket.

Amúgy gratulálok a tegnapi legnagyobb ütéshez! :)

Merengő 02-24-2010 18:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 241956)
Nyersanyagigény szempontból való igaz, hogy ugyanannyit számít mikor tervezetten átépítek sok hekit, de a végeredmény szempontjából azért nem mindegy, hogy szuicid módon az ellenfeleink nagyobb károkat okoznak maguknak, mint amit mi a legdurvább esetben tudnánk :)
És történt még más is, ami nem lett itt külsőn említve, mivel hátrányosan érinthetné az illetékeseket.

Amúgy gratulálok a tegnapi legnagyobb ütéshez! :)

Köszi, én meg gratulálok az éjféli szép védésedhez :) meglepődtünk, későn vettünk észre .... , és nem volt idő ilyesmit számolni :)

Xeper 02-24-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241934)
Amúgy meg, igen ez a szép, mikor a másik azt hiszi barát vagy és pofánvágod :)
De nem bánom, mert pofánvágtál és ezzel eszembe juttattad, nincsenek barátok...

Szerintem felesleges belekeverni ilyesmit. Ha nincs MNT, akkor ütitek egymást. Ha minden baráttal MNT lenne, eléggé ellehetetlenedne a játék a régieknek. A hangsúly a játékon van. Ettől még le fogunk tudni ülni együtt sörözni :)

Tsobi 02-24-2010 21:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 241985)
Szerintem felesleges belekeverni ilyesmit. Ha nincs MNT, akkor ütitek egymást. Ha minden baráttal MNT lenne, eléggé ellehetetlenedne a játék a régieknek. A hangsúly a játékon van. Ettől még le fogunk tudni ülni együtt sörözni :)

Lásd: Dragival kb. 4k körön keresztül volt hadüzink, oszt mégis meghívott monro-nál vagy 4 sörre :p
(mondjuk lehet megsajnált a galambos eset miatt:))

Padlócsempe 02-24-2010 22:53

Iron, ha elém esnél egy teljesen szétbontott orival A-ban, én is kimennék rád, legalábbis megpróbálnék. Aztán kiirná a játék, hogy nem támadhatod a szövetségesedet, de ilyen lehetőséget bűn kihagyni :)

Szóval nyugi ;)

Hex 02-24-2010 22:55

hát ott volt két körre tőlem iron :D de hát nem tudtam kimenni rá

Iron 02-25-2010 00:42

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 241985)

Teljesen igazad van Xepi, csak sokan nem tudják különválasztani, én egyszer szerettem volna, de nem értették meg, én lettem a köcsög, azt úgy voltam vele inkább tekintek barátnak több embert és nem ütök, mint én legyek ismét a köcsög, azt jön egy ilyen, azt....nah mind1...

jóéjt

All times are GMT +1. The time now is 17:56.