Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Paliking 02-24-2010 17:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 241909)
Akkor toketlenek vannak korulotted, azt kell, hogy mondjam. :) (marmint ott, ahol voltal, akkor, amikor) :)

töketlenek vagy tőkétlenek? :)

Alg 02-24-2010 17:05

A Pééékeket mindenki utálja? :p

Iron 02-24-2010 17:12

Amíg utálnak minket, addig tudjuk, valamit jól csinálunk :)

Dragi 02-24-2010 17:15

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241887)
Üdv! Hoztam egy döntést, nem túl jól sült el, ennyi. Azért barakk maradt bőven, aligha fért volna be több sereg mint ahogy tisztelet írta, hogy jött volna több sereggel.

Vityu, én zömében saját termelésből fedeztem, szal nem belőlem húztál hasznot, igaz biztos vettem a te nyersedet is, bár abból gazdagok nem lettetek :)

Remy senki sem volt szűrke ott ahova estem, csak, hogy tisztábban láss. :)
Dragonnak meg örültem, hogy megütött, legalább nem felejtem el azt, hogy az A-ban nincs az, hogy nem ütök barátot. :)

Hogy is mondja a mondás? Egyszer fenn egyszer lenn? Ilyen a játék...

Nézd, én azóta nem szimpatizáltam veled mióta gyorsban abban a bizonyos csoportba otthagytál minket mint eb a szaharát aztán 1 hétre rá jöttél vissza mintha mi se történt volna, én nekem azóta bennem van a tüske, eddig nem üthettelek mert olyan klánba voltam akikkel mnt-sek voltatok, nos ezek után úgy érzem még elég finom voltam :) és nem is kaptál sokat :)

Remedy 02-24-2010 17:16

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 241928)
töketlenek vagy tőkétlenek? :)

Az elso. Sok egyseg nem kellett volna hozza. :) (plane hogy fillerekbe kerul most...) :)

D vagy Á?:P 02-24-2010 17:18

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-02-23 02:01:13 Vitam et sanguinem (#105501) elfoglalt 546 hektárt Aurora Borealis (#171451) országától.

Grat!

Iron 02-24-2010 17:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 241931)
Nézd, én azóta nem szimpatizáltam veled mióta gyorsban abban a bizonyos csoportba otthagytál minket mint eb a szaharát aztán 1 hétre rá jöttél vissza mintha mi se történt volna, én nekem azóta bennem van a tüske, eddig nem üthettelek mert olyan klánba voltam akikkel mnt-sek voltatok, nos ezek után úgy érzem még elég finom voltam :) és nem is kaptál sokat :)

Nem magyarázkodom, nem volt időm akkor játszani, vagy kedvem nem volt nem tudom, de nem vagyok én sem pótolhatatlan, mint itt senki más...én örültem volna a helyedben, hogy megszabadúltál tőlem :)

Amúgy meg, igen ez a szép, mikor a másik azt hiszi barát vagy és pofánvágod :)
De nem bánom, mert pofánvágtál és ezzel eszembe juttattad, nincsenek barátok...

Iron 02-24-2010 17:21

Sokat nem kaptam...de többet nem is adhattál volna :)

Dragi 02-24-2010 17:22

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241934)
Nem magyarázkodom, nem volt időm akkor játszani, vagy kedvem nem volt nem tudom, de nem vagyok én sem pótolhatatlan, mint itt senki más...én örültem volna a helyedben, hogy megszabadúltál tőlem :)

Amúgy meg, igen ez a szép, mikor a másik azt hiszi barát vagy és pofánvágod :)
De nem bánom, mert pofánvágtál és ezzel eszembe juttattad, nincsenek barátok...

Sose állítottam hogy a barátod vagyok. És azért az amit lerendeztél az első 2 sereg előtt msn-en az azért akárhogy is nézem Téged minősít és nem engem :)

Dragi 02-24-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 241935)
Sokat nem kaptam...de többet nem is adhattál volna :)

jóóóó rendben :)

All times are GMT +1. The time now is 03:43.