![]() |
Quote:
köszi. kemény volt. |
Von!
Nekem meg te segítettél ( azaz megadtad az utolsó lökést :D ) a lefordulásban. Freedomland999 :D |
Quote:
Iszonyat balszerencsétek volt, hogy kiszúrtuk azt, ami végül is ide vezetett :o |
Hát igen, bár kicsit meggondolatlanul mentünk ki klánnal, de sebaj :) Most legalább egy picit szünetel az A-s játék nálam, már így is belefásultam egy picit, jót is fog tenni ez a kis szünet. De 2 hónap kb. és visszatérek egy másik orimmal :D
|
193696 5/U A Végrehajtó (3) 8.701
Szerintem az ő lefordulása is megér egy gratulációt, elég magasan volt már:) Gratulálok Roc! Jó ideig nem játszott és végül hozzánk tért vissza az aktív játékba, sok ideig oszlopos és hasznos tagja volt a klánunknak, végül úgy határozott,hogy az A-s játék helyett izgalmasabb lenne,ha még1x felmászna a csoportokon. Ezúton is sok sikert kívánok neki hozzá, és mihamarabb várunk vissza A-ba:) Nálunk a klánérdek mindig is az volt, hogy jól szórakozzunk, így támogattuk a döntésében őt is, ahogy Tsobit is. |
Gratula hozzá!
|
Quote:
|
Vigyázz!!! Süt a kemence :)
|
Grat Karvaly!
sikeres játékot! és persze a többieknek is:D |
Mivel mar letelt a 24 ora, bemasolom, hogy min dolt a fel klan hajnalban a rohogestol:
2010-02-23 02:01:10 [-428 kör] Sanctuary (#554978) elpusztította Arcodba lépek! (#363027) országának 7 épületét. Nos. Anelkul, hogy infokiadas lenne, de en ekkora pusztitast meg nem lattam, tuti ez a rekord. :) (Komolyan!) Aki esetleg ez idopontban itt volt, es nezett pontlistat, tudhatja, mirol beszelek. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |