![]() |
Quote:
amint leírtad hogy kell má be is léptem. hogy lehet a csoport tagjait megnézni? :D és ez miért 1/a esemény? :p |
2007-12-11 00:00:59 Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Horgász a Pácban ☺ (#2662) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2930 hektár földet.
Gratula! Szépen nyomjátok a mókát;) |
gratula innen is!
|
Quote:
|
Köszönjük a gratokat, nem volt eccerű :)
|
Quote:
kíváncsi lettem volna az eredményre ha lebontatok a srácokkal vagy 3000 épületet, és rátok zavarunk vagy 300-350k nyihahát... ;) |
természetesen ettől függetlenül gratulálok én is nektek!
|
Gratsz!
Nyilazzatok csak így továbbra is:) |
gratula :D
de tényleg hűek a nevükhöz is emellett :D |
Quote:
|
Quote:
|
2007-12-13 05:01:01 Menzoberranzan (#3152) támadást indított Alpok isteni démonjai (#2146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 974 hektár földet.
2007-12-13 02:00:56 Menzoberranzan (#3152) támadást indított In memoriam Pééékek! (#3130) ellen, de a csatát elvesztette. Másodjára összejött a heki:) Gratula! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár én ezt az apróságot nem is figyeltem. |
2007-12-13 17:01:08 Menzoberranzan (#3152) támadást indított Menni vagy meghalni (#2782) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1813 hektár földet.
Nagyon megy ma Nekik. :) |
Quote:
|
Gratula,csak így tovább:)
|
Gratula innen is:D
|
elismerésem a Menzonak!
nem semmi amit produkálnak! érdekelne kik ők? tuti nem most járnak először A-ba... és nem mostanába kezdték :rolleyes: |
Grat nekik! Menjetek csak felfelé! Vigyétek a földet... ;)
|
Quote:
Mintha láttam volna a teljesben, h téged is beütöttek jópárszor. (Javíts ki ha tévedek!) Akkor elvileg a Te földedet viszik felfelé, nem? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez olyan fenyegetően hangzik :) |
Quote:
Gyula rocc a füled :D |
Quote:
|
Quote:
Az utalás az valakinek történik, utálni meg csak valakit lehet. A mondatodból egyértelmű volt, mit akarsz... Ha mégis a második verzió él, akkor azt szerintem Arwyltól már rég nem kell kérned. :D |
Quote:
|
Quote:
Az utalás valaki/valami részére történik, az utálásnak pedig legtöbb esetben tárgya van... Így megfelel? |
2007-12-15 13:01:04 Földfoglalók (#2342) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 837 hektár földet.
Nincs 1k heki fölött, de azért mégis berakom, hogy lássák van mozgás.:D és grat nekik. szépen haladnak fölfelé. |
Quote:
|
Én is gratulálok nekik:)
Foglalják csak a földet. |
grat az ütséhez :)
aztán h most fölfelé szépen haladnak, hát inkább ingázásnak nevezném :p |
2007-12-16 05:01:02 Menzoberranzan (#3152) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2253 hektár földet
Gratulálok, nagyon szép ütés. Úgy látom mostanában a Menzoberranzan az 1/A legagresszívebben és ezáltal a leggyorsabban haladó klánja, csak így tovább ;) |
Quote:
Volt klánomat pedig sajnálom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:21. |