![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a trendiket a többszemesekre érti és van egy játékstílusa a srácnak amugy.. :) |
2009-02-03 15:35:38
Helyezés: 752 Érték: 8707 Heló szeretnék egy viszonylag erős klánhoz csatlakozni lécives küldjetek meghivokat. 5. szint. :) |
mindjárt írok neki,hogy mennyi tartaléka van ,és mennyit van éjjel:D:D:D:D
|
9551 értékű vip ország szövetségest keres !!!
Ez tiszta átvágás, nem is annyi az értéke....:D:D:D 9544 |
Quote:
|
5-vipért eladó !!!! ember toli ország!!! 400-millával
És én vagyok optimista, h 1-2 vipért árulok 1-2 milliárd tartalékkal rendelkező orikat 200 hekin...:D |
Quote:
|
Quote:
Kinek? van számára jó néhány orim:D:D:D |
Quote:
A fenti szám csak becslés,hisz ki a fene számolná meg,de úgy érzem nem túloztam. |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: 200.ik hely környékéről és 650 környékéről keresünk 1-1 szövit. A többit zöldben Ha csak azt nem nézzük, hogy a "200.ik" kicsit furcsa, akkor az egész hirdetés nagyon furcsa :D Most lehet csak én nem értem, de 200. helyen 650 hekis orit keresnek?? Csak mert 650 heki kb 600-700. hely :D |
Quote:
Szerintem a pontlistán a 200.-tól a 650. helyig terjedően keresnek szövit. Kicsit szétszórtak. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ebben az esetben eléggé távol vannak egymástól a szövi tagjai:D:D |
Quote:
Jó vevő:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ELADÓ!!!!!
EMBER TOLIS ORSZÁGOM 1000 VIP KÖR-ÉRT HA ÉRDEKEL IRJ ÉS MEGBESZÉLJÜK!!!!!!! Ha nem akarják megvenni... |
Helyezés: 319
Érték: 12357 nincs szövi ezen az értéken ami foghilyas????? ha van dobjatok egy zöldet, de akár alakitanák is szövit ha lenne még 3 emberke 1 toli 1 vari és még 1 hadi ja szinte fél oránként felnézek elég aktiv vagyok és szintén aktiv tagokat v szövit keresek vége Aranyos :) |
Már az 5-ik szinten is lehet klánt alapítani? :)
"Sziasztok uralkodok!!!Eross szovetsegembe 4 hely kiado egy gnom,orias,elf,torpe orias vagyok:))csak azok jojenek akik aktivok kezdokot nem fogadok 10.500 kozot legyel!!!Tovabbi jo jatekot mindenkinek!!!Elore is koszonom!!!! " |
Quote:
|
Szasztok!
kérek mindenkit,hogy hagyjatok engem békén,mert nagyon szorult helyzetbe kerültem!Aki igazoi játékosnak érzi magát az megért! elöre is köszönöm a segítségeteket és bárki aki ajánl mnt azt elfogadom! Nem értem, h miért kell kiírni, h gondjai vannak, ettől sztem nem fog megoldódni, sőt jönnek majd a kárörvendők s akiknek kell az ingyenföld, ingyenmorál... Bár nem tudom pontosan, h mit ért szorult helyzet alatt... |
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel csak felhívja magára a figyelmet, ezért nem értem....:(
|
Quote:
|
"Levelekre csaklassan tudok válaszolni.
Nagyon kezdõ vagyok." :D:D:D:D |
Ha valaki szövit akar kötni vagy MNT-ét az ne irjon üzit csak ajálja fel!!!
Vagy nagyon nem szeret beszélgetni v szereti a meglepetéseket, ami a szövetsége tagjait illeti...:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"- max 5 kör távolság
- minden szempontból nagy tapasztalat (ország építés,harc,szintugrás, stb.) - értelmes :P Zöld" Ennyi, nincs se előtte, se utána semmi. :) Lényegretörő. :D |
Üdv.Hódítók!
Most alakuló szövetségünkbe keresünk három országot: -egy tolit:elf,fél-elf személyében -két hadit:óriás,ork,gnóm személyében Legyél aktív,tapasztalt játékos és ne legyél nagyon messze...Jelentkezés gömbbel nálam! További jó játékot! Na most vagy kicsit skizó a srác v elszámolt vmit...:D:D V vkivel van egy közös vállalkozás orija... Amúgy teljesen korrekt;) |
Quote:
|
Figyelem! Baglyot keresünk! Lehet kicsi harcias Kuvik, de akár vérszomjas nagy Uhu is.
Ami vár téged: Táplálékban gazdag és kalicka mentes környezet. Más baglyok akikkel együtt huhoghatsz. Fontos, hogy ha közénk akarsz tartozni, akkor egész éjjel vadásznod kell, nappal ráérsz a tollaidat igazgatni. jelige: Nem hagyjuk, hogy a veréb egye meg a baglyot! |
All times are GMT +1. The time now is 10:19. |