Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Redback 05-18-2008 08:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175202)
Átolvastam, és szerintem ez bőven belefér a játékba! Persze a varázslóknál az infószerző ne vegyen szerencsejáték, vagy akkor mindenkinél legyen egy ilyen 5-20% esély a védésre! De tetszik, TÁMOGATVA! Ezzel megnőne a 2.on is a hullaszám, és így gyakrabban tudna minden 1kocsmás óriás embert lopni :D Tehát megnőne az 1kocsmások száma ott is! Kicsit nagyobb élezés, nagyobb harcok = jó!

Ez tényleg jó, csak az x% esély hogy bebuknak, ne legyen benne.

ddjjm 05-18-2008 09:49

legyen benne, az egyetlen (illetve kettő) amit ezen belül nem támogatok a gömb meg a TK (gömböt ne tudja már kivédeni, vagy csak felekkora eséllyel, TK-t meg elméletileg mindenkire tudsz nyitni)

Druida 05-18-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by ddjjm (Post 175220)
legyen benne, az egyetlen (illetve kettő) amit ezen belül nem támogatok a gömb meg a TK (gömböt ne tudja már kivédeni, vagy csak felekkora eséllyel, TK-t meg elméletileg mindenkire tudsz nyitni)

hát szrintem gömböt egyáltalán ne lehessen kivédeni :)

Dus 05-18-2008 17:31

Nekiem csak az nem tetszik az ötletben, hogy ha bebukják a tolit vagy az ártót, azt ugye megtudja a hulla, hogy ki volt. Ennek nem örülnék...

De alapvetően egy jó javaslat, kiindulási alanak nem rossz:D

Druida 05-18-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 175286)
Nekiem csak az nem tetszik az ötletben, hogy ha bebukják a tolit vagy az ártót, azt ugye megtudja a hulla, hogy ki volt. Ennek nem örülnék...

De alapvetően egy jó javaslat, kiindulási alanak nem rossz:D

ez nem egy rossz ötlet, hogy ne tudja meg a hulla, hogy ki támadta... bár evvel megint csak gyengítenénk picit a plusszokat amiket adni akarunk neki.

vityu 05-18-2008 17:59

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 175289)
ez nem egy rossz ötlet, hogy ne tudja meg a hulla, hogy ki támadta... bár evvel megint csak gyengítenénk picit a plusszokat amiket adni akarunk neki.

Eddig sem tudta meg csak ha hírnevet figyelt!

Valezius 05-18-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175290)

Akkor se...

Quote:

Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -).

Druida 05-18-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175290)

tudom... de olvasd el amit írtam:
amiket AKARUNK NEKI ADNI.
úgy értettem, hogy ugye most szeretnénk neki adni egykét plusz dolgot, és ha most ezt nem kapná meg plusszba (szal nem tudná meg, hogy ki akarta felmérni stb.) akkor gyengítenénk azt amit adni akarunk neki. így érthetőbb?

Pepa 05-18-2008 18:31

Ma elhatoroztam, ha következő orimmal ha lefordulok b-ből, ami már 3-as lesz, akkor 5. szinten direkt hullát fogok csinálni, csakhogy megmutassam azzal is lehet játszani. Harcos-vándor-kereskedő lesz, nagyon minimális bankkal.

Valezius 05-18-2008 18:32

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 175296)
Ma elhatoroztam, ha következő orimmal ha lefordulok b-ből, ami már 3-as lesz, akkor 5. szinten direkt hullát fogok csinálni, csakhogy megmutassam azzal is lehet játszani. Harcos-vándor-kereskedő lesz, nagyon minimális bankkal.

Őszinte grat :)

All times are GMT +1. The time now is 15:41.