![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Megkockáztatom, az új egyedüli regisztrálók nagy része itt hagyja a játékot. Kicsit másra számítanak. Pedig jó, csak odáig nem jut el, hogy élvezze. Mindenki mellé kellene valaki, aki segít. :) |
Ez a facebook-os belépés nagyon hasznos dolog, mert továbbra is elszörnyedek, azt látva, hogy a regisztrálók milyen aránya nem tudja, hogy mi az e-mail címe. :(
Kiküldtem egy levelet azoknak, akik elsőként találkoztak a bemutatóval, és valamiért nem fejezték be. A címek 20%-a nem létezik. Az minden ötödik ember, már a regisztrációnál. |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk, ha elérte a patronáltam a 4. szintet. Mielőtt kapok ezért rengeteg lefelé újat, az a válaszom, hogy ha már rááldozok az időmből, hogy válaszolgassak számomra bugyuta kérdésekre, ezzel a játék üzemeltetőjének potenciális fizető embereket megtartva, akkor járjon érte valami. Az ajánlatom komolyan gondolom, max 10 embernek segítenék egy időben. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A második ember a kollégám egyébként, ő csak kérdezgette, mit nyomkodok a telómon állandóan :), meséltem a játékról, aztán ma mondta, hogy tegnap este regisztrált. Magától. Annyit mondott, még nem fogta meg. Majd rákérdezek, mi a helyzet az új bemutatóval. Mondtam neki, hogy majd segítek az elején, pár dolgot már elmagyaráztam neki. |
Most beszéltem vele, mert mondta, hogy kapott e-mailt, hogy miért szakított meg valami bemutatót. Kérdeztem, hogy milyen, azt mondta, nem nézte csak bezárta, azt hitte , valami reklám szöveg. Mondom neki, infók vannak benne, az induláshoz.
Ez csak egy vélemény. De azt magától zárta be, akkor még nem is tudtam, hogy regisztrált. |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |