Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Ati 02-26-2010 15:59

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242496)
de Ati szerinted ez a mennyiség ami most van csak ugy eltünik ?

Hmm? Nem tűnik el. Ezt nem bántja senki, szépen viszed tovább fel, egészen az 1/A-ig (ha ott szeretnéd felhasználni). Sőt, még lophatsz/írhatsz is hozzá, hogy mégtöbb legyen.

Senator 02-26-2010 16:04

értem akkor nem értjük egymást, tegyél belátásod szerint Ati. Ugyis hiába ellenezzük , de én a fajtánkénti 10 millát eröltetem nagyon, az mindenkivel korrekt lenne :D

gondold át légyszives

Alg 02-26-2010 16:11

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242496)
elég lett volna megkérni hogy ne usztassunk nem pedig leredukálni , én értem hogy azt akarod elérni hogy ne usztassanak , veszitsenek el sok zsét mások... de ezzel a szabállyal ez nem fog megváltozni inkább majd még érezhetöbb lesz szerintem...

egyszer ugyis lemegy Ati.. többet nem lehet 5.en 4.en megtermelni ahoz az ujrázáshoz a tekit, vagy csak 5 6 év alatt... egyszer amik most vannak lemennek elérik céljukat és vége... nem értem miért kéne az egész ujrázást elrontani vele...

Megkérni???? :eek:
Nem célja a játéknak, sem az újrázás lehetőségének, hogy minél könnyebben, gyorsabban lehessen tekercset "termelni", nem is értem mit képzelsz...
Ha rajtatok múlik, nem lesz vége... + nem ideiglenes megoldás kell, úgy kell megcsinálni, hogy ne kelljen hozzányúlni többet...

Elrontani??? Miért képzeled, hogy neked jogodban áll többmiliárd tekercset (szinte) semmi ráfordítással "előállítani"?

-Fegya- 02-26-2010 16:52

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242489)
érdekes modon 11 év alatt senkinek nem szurt szemet... most hogy vki látott vmi iszonytato mennyiséget hopp én betojam... redukáljuk mert ez nem fair... ez a baj ebben...

Már a régi levlistán is volt szó róla. Én meg felvetettem 3 éve is itt:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=656

none 02-26-2010 18:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242468)
Minek járhatnak utána? Ezt nem értettem. Az előbb se értettem, hogy mire mondod, hogy csak pár országot érint.

nem te mondtad hogy csak pár ori van nagy mennyiségű tekivel?
lehet vmit rosszul olvastam (modtanában elég hulla vagyok..:)), akkor bocsi:o

Ati 02-26-2010 18:34

Quote:

Originally Posted by none (Post 242516)
nem te mondtad hogy csak pár ori van nagy mennyiségű tekivel?
lehet vmit rosszul olvastam (modtanában elég hulla vagyok..:)), akkor bocsi:o

De igen, néztem, hogy ki hogy áll, az alapján jöttek ki a számok.

none 02-26-2010 18:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242520)

akkor nem csak ennyit érint az hogy újra esetén bukja a 24 millán felülit?.. mindegy nem írom le mégegyszer

Ati 02-26-2010 19:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 242523)
akkor nem csak ennyit érint az hogy újra esetén bukja a 24 millán felülit?.. mindegy nem írom le mégegyszer

Most ennyit, de minek kell utánajárniuk?

Killer 02-26-2010 19:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242520)

Ati a pár országba benne vagyok én és az egyik szövim.
kimondottan kellemetlenül érint minket,mert 1 fajta tekiből van mindkettőnknél 10 milla felett:D
ennek ellenére én maximálisan támogatom a javaslatot a jelenlegi formájában,és azt hiszem a szövimet (Turul) se nagyon zavarja!

Alg 02-26-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 242542)
Ati a pár országba benne vagyok én és az egyik szövim.
kimondottan kellemetlenül érint minket,mert 1 fajta tekiből van mindkettőnknél 10 milla felett:D
ennek ellenére én maximálisan támogatom a javaslatot a jelenlegi formájában,és azt hiszem a szövimet (Turul) se nagyon zavarja!

Nekem is van orim, amiben egyfajta tekiből volt sok(>3 milla) mikor léptem, de nem tervezek újrázni vele :)

All times are GMT +1. The time now is 17:04.