Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

vityu 01-20-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 153015)
Azért lehet fórumozás mellett is tanulni, meg nem szeretem, ha az ilyen tipusú emberek elérik, amit akarnak!;)

Ok, kijavítottam! De csak azért mert neki lenne jó, ha kapnék itt egy pofont! Köszi, hogy figyelmeztettél!

Tsobi 01-20-2008 22:38

Vityu! Szerintem azzal,hogy megtudta az országaid nevét milyen szabályt szegett meg?
Hisz ki volt téve egy nyilvános fórumra. Ennyire ne legyél badar,hogy rögtön kikiáltod szabálytalankodónak !!

vityu 01-20-2008 22:55

Jól van, ok, igazad van.

Fefe013 01-20-2008 23:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 153062)
Vityu! Szerintem azzal,hogy megtudta az országaid nevét milyen szabályt szegett meg?
Hisz ki volt téve egy nyilvános fórumra. Ennyire ne legyél badar,hogy rögtön kikiáltod szabálytalankodónak !!

Én nem azt éreztem a Vityu hsz-eiből, ha az zavarja, h tudják melyek az ő országai, hanem, h vki lerengeti csak úgy, az engem is zavarna, rendezzék le a nézeteltérést egymásközt a játékban, de ne akkor álljon elő a másikfél, h -én vagyok akitől az áldást kapod, mikor én már a földön fekszem és esélyem se volt védekezni........

Ez egy szép kerek mondatféleség lett:D

vityu 01-20-2008 23:07

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 153072)
Én nem azt éreztem a Vityu hsz-eiből, ha az zavarja, h tudják melyek az ő országai, hanem, h vki lerengeti csak úgy, az engem is zavarna, rendezzék le a nézeteltérést egymásközt a játékban, de ne akkor álljon elő a másikfél, h -én vagyok akitől az áldást kapod, mikor én már a földön fekszem és esélyem se volt védekezni........

Ez egy szép kerek mondatféleség lett:D

Hagyjátok a fenébe, ne is foglakozzatok az egésszel! Matador meg amúgyis mindig a pártját fogta. Örülhet, ujrázni fogok. Képes volt egy mf óriás varázslóval legyűrni egy szövetségesektől elszakadt elf tolvajt. Hát asszem erre lehet is büszke. Aki játszott már mindkét fajjal tudja miről beszélek! Még várok kicsit hagy rengessen...legalább sok rúnája fogyjon!

Fefe013 01-20-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153073)
Hagyjátok a fenébe, ne is foglakozzatok az egésszel! Matador meg amúgyis mindig a pártját fogta. Örülhet, ujrázni fogok. Képes volt egy mf óriás varázslóval legyűrni egy szövetségesektől elszakadt elf tolvajt. Hát asszem erre lehet is büszke. Aki játszott már mindkét fajjal tudja miről beszélek! Még várok kicsit hagy rengessen...legalább sok rúnája fogyjon!

Amúgy fogalmam nincs, h kiről van szó itt a fórumon, nem is igazán érdekel, én csak a viselkedéséről mondtam véleményt, ennyi....
Lehet rengetni engem is:p

belas 01-20-2008 23:12

Quote:

Akkor ez aztjelenti,hogy feladod a játékot egy oriás miatt!?:(

Arden 01-20-2008 23:46

Quote:

először még nem azt mondtad h nincs külsőn regelve? akkor h fogta Tsobi a pártját? :)
meg tényleg, mi a szabálytalan abban, ha lerengetnek? :)

Fefe013 01-20-2008 23:53

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 153080)
először még nem azt mondtad h nincs külsőn regelve? akkor h fogta Tsobi a pártját? :)

Nekem már leesett a dolog, ebben a topicban volt szó róla, nincs regelve, csak üzent vmit Tsobival........
A rengetés tényleg nem szabálytalan, de téged nem bosszantana ilyen formában a dolog? Azzal továbbra sem lett bizonyítva, h jó v jobb stratéga, csak annyi, h egy óriás vari szét bír rengetni egy elfet...
Nem folyok bele jobban, nem az én ügyem, csak elmondtam mit gondolok.....

vityu 01-21-2008 00:00

Quote:

Ez úgy van, ahogy fefe mondta. Lapozz néhány oldalt vissza, és el tudod olvasni.

Quote:

Nem szabálytalan, de asszem, hogy a játék ellehetetlenítése bármilyen nyereség nélkül már szabálytalan. És arra, hogy nincsen rá semmilyen (játékon belüli) oka, és 1nap 12x rengetett, ami bárhogy is számoljuk bőven 130hektár (3.csoportban 1k hekin), szerintem belefér a játék lehetetlenné tételébe. És attól kezdve már igenis szabálytalan.

All times are GMT +1. The time now is 00:32.