Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

J.Ati 08-04-2008 22:44

Itt egy hsz. Atitól!
Ezt még javaslom,hogy olvasd el KPeti999.

http://forum.hodito.hu/showpost.php?...89&postcount=1

Legalább tudod,hogy melyik fórumra kitől kell meghívót kérni.

Valezius 08-04-2008 23:11

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 185468)
üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:)
tudom hogy vissza is olvashatnék akár, de az beletelne pár orába...:(

Tudom elég meglepő ennyi idős tagság után, de esetleg arra nem gondoltál, hogy a fontos bejelentések között Ati már összefoglalta a lényeget?:eek:

KPeti999 08-05-2008 13:38

kösz a segítségeket, mostmár nagyjából képbe vagyok:)

Remedy 09-05-2008 19:56

Normalis az, hogy egy nyilvanos forumrol veglegesen kitiltson egy gyerek? Igen, gyerek. Miert is? Mert annyit irtam, hogy nem erdekel a magyarazkodasa. (meg csak etikettet sem sertettem)

Ez plane annak fenyeben vicces, amikor egy mondatommal tobbet segitek, mint amit O 1 oldal alatt ir.

Magyarazat, hogy ez az o foruma? Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Ati 09-05-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189647)
Normalis az, hogy egy nyilvanos forumrol veglegesen kitiltson egy gyerek? Igen, gyerek. Miert is? Mert annyit irtam, hogy nem erdekel a magyarazkodasa. (meg csak etikettet sem sertettem)

Ez plane annak fenyeben vicces, amikor egy mondatommal tobbet segitek, mint amit O 1 oldal alatt ir.

Magyarazat, hogy ez az o foruma? Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Ezért van, illetve lehet több nyilvános fórum, hogy ne legyenek olyanok összezárva, akik nem bírják egymást. Ennek fényében ez teljesen normális.

Remedy 09-05-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189648)
Ezért van, illetve lehet több nyilvános fórum, hogy ne legyenek olyanok összezárva, akik nem bírják egymást. Ennek fényében ez teljesen normális.

Ja, ertem, azt hittem egy forum, ha mar nyilvanos, minimalis felnottseget feltetelez a moderatorokrol, egy ugynevezett "higher standard" viselkedesben is talan elvarhato lenne toluk. De akkor ezekszerint tevedtem.

vityu 09-05-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189647)
Nem varhatnank el egy minimalis felnottseget emberektol, ha mar nyilvanos forumrol van szo?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 189648)

Nyilvános fórumról lévén szerintem teljesen nem normális ez. Minden új regisztrált használhatja, akkor is ha nem akarja. Nem hiszem, hogy normális lenne kitiltani valakit csak azért, mert nem jönnek ki jól. Erre valók a privát fórumok, de egy nyilvánoson had írjon már az aki akar!!! Ha sérti a fórum etikettet, akkor tiltsák ki, de más esetben ne.
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem.
Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!!

Dragi 09-05-2008 20:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189651)
Nyilvános fórumról lévén szerintem teljesen nem normális ez. Minden új regisztrált használhatja, akkor is ha nem akarja. Nem hiszem, hogy normális lenne kitiltani valakit csak azért, mert nem jönnek ki jól. Erre valók a privát fórumok, de egy nyilvánoson had írjon már az aki akar!!! Ha sérti a fórum etikettet, akkor tiltsák ki, de más esetben ne.
Jó lenne, ha onnan úgy lehetne kirakni valakit végleg, hogy egy pár körös fórumos kitiltás mellett menne egy etikett sértő jelentés az adminok felé. És az admin döntse el, hogy ki lehet-e tiltani vagy sem.
Azért bele kell gondolni, hogy egy elvileg bárki által használható fórumról van szó!!!

Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?

vityu 09-05-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 189652)
Te tudod az előzményeket ? meg mindent hogy mi hogy történt ? Mert engem mielőtt véleményt alkotok érdekelne hogy hogy is történt ez a mdolog meg miért történt a kizárás mi volt a kirobbantó ok ?

Én abból indultam ki, amit Remy mondott. És nem is Remy problémájáról írtam, hanem az egész végleges kitiltásos rendszerről nyilvános, BÁRKI által használható fórumokban!
Először tanuld meg értelmezni a hozzászólásomat, majd csak utána hordj le! (Remyt és a helyzetét bele sem írtam!)
Köszi!

Ati 09-05-2008 20:43

Azt gondolom, hogy ha valaki folyamatosan kötözködik egy fórumon, akkor teljesen normális, hogy kiteszik onnan. És valljuk be, most nemigen történt más. És ez így van rendjén. Attól, hogy egy fórum nyilvános státusszal rendelkezik, még nem "kössünk bele mindeknibe, mert itt szabad" fórum. Ezért született az új fórumrendszer, és pontosan úgy működik, ahogy működnie kell.

All times are GMT +1. The time now is 20:23.