Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Dus 06-05-2009 07:16

És akkor a témához visszatérve :)

Quote:

Originally Posted by RicsiPi (Post 213794)
Összefoglalva, amiket támogatok:
- 20% lakás
- 30% fix hadi (a mostani szintenként bónusz helyett)
- vérszomj marad
- ház építése olcsóbb és gyorsabb
- opcionálisan betegség (minden sereg további betegségcsomagot hoz be)

Az újabb betegségcsomagot hogy érted?? Mindegyik sereg ugyanannyit fertőz, ugye??

A fenti ötleten kéne rágódni, nem egymáson :rolleyes:

sutike31005 06-05-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by RicsiPi (Post 213822)
Azt vedd figyelembe, hogy gnómot jobban ki lehet élezni. Egy nem kiélezett (átlagos) hullánál 70% barakk van, amíg egy kiélezett hullánál 75%... 1000 hektáron ez 50 épület, nem valami hűű de sok!! Az 50 épület egy gnómnál sokkal többet számít, mert nagyjából 40-55% barakkja van (kiélezéstől függően)

Én most csak A-rol tudok beszélni.. ott egy kiélezett orinak 80-100% barakkja van.. szerintem...

RicsiPi 06-05-2009 17:19

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213825)
Az újabb betegségcsomagot hogy érted?? Mindegyik sereg ugyanannyit fertőz, ugye??

A betegséghez konkrét számot nem írtam, csak támogatom az ötletet.

A 20% lakást és 30% hadi bónuszt régebben javasoltad, és szerintem is megfelelő számok a hulla erősítésére. Kiszámoltam, gondolkodtam ... és erre jutottam! Ettől függetlenül lehet, hogy nem megfelelőek ezek az értékek, ez csak egy szavazat a sokból...

vityu 06-10-2009 20:57

Megvilágosodtam. A hulla értelme egyedül a leszakadt szövetségi tagok felsegítése a többiekhez a lehető legkevesebb nyersanyag ráfordítás mellett! (nem kell lebontani a többieknek) :D

Vicces, hogy mennyire gyenge. Most számolgattam az egyik szinten, és ha kísér se fér be, még csak segítséget se kell hívnom. Vicces, valamit tényleg kell vele kezdeni.

laci 06-10-2009 21:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 214563)
Megvilágosodtam. A hulla értelme egyedül a leszakadt szövetségi tagok felsegítése a többiekhez a lehető legkevesebb nyersanyag ráfordítás mellett! (nem kell lebontani a többieknek) :D

Vicces, hogy mennyire gyenge. Most számolgattam az egyik szinten, és ha kísér se fér be, még csak segítséget se kell hívnom. Vicces, valamit tényleg kell vele kezdeni.

Na ez igen... szerinted miért megy a vita a hulla erősítéséről már vagy másfél éve? :p:p

Rotcsa 07-04-2009 01:08

Szasztok!

Úgy látom-vagyis épp azért írok, mert nem látom-, hogy mostanság szinte tündököl ez a topic a javaslatok zömében :)

Ismét lenne egy ötletem, persze most is radikális, mint ahogy azt a Lidérces-felvetésemnél is tapasztalhattátok. :D

Félreértés ne essék, nem szórakozni akarok a tisztelt nagyérdeművel, nem posztom a nekem a topic-pukkasztás.
Amit írok azt úgy is gondolom.

Na, szóval:

Egyszerűen csak annyi, hogy csökkentsük a hadi eseményeknél meglévő távolságot 1 körrel, ha az kitámad. Így aki 2 körre lenne tőle, az 1 körre lesz, aki 3 körre az 2-re, aki 4-re az 3-ra és így tovább....
Mi van, ha vándor is a hulla, no pánik, 0 kör nem lehet. 1 kör megmaradna, de aki 3 körre van most tőle, az ezen törvényszerűségek miatt 2-re lenne az újonnan bevezetett faji alaptulajdonságból, a vándor miatt pediglen csökken megint 1 kört, szóval az is 1 körre lenne így.

Úgy gondolom ha a hulla vakon megy, akkor tegye azt gyorsan.
A gyors reagálással nőnének az esélyei a visszakísérésekkel szemben.

Na, lehet hőbörögni :) :cool::eek:

Ati 07-04-2009 08:25

Nem cél 3 másodperc alatt lezajló támadásokat csinálni.

Ildee 07-04-2009 08:58

Az jó lenne ha esély se lenne rá, hogy védekezzünk ha 2 körre vagyunk éppen egy hullától?

Peti 07-04-2009 09:05

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 218168)
Szasztok!

Úgy látom-vagyis épp azért írok, mert nem látom-, hogy mostanság szinte tündököl ez a topic a javaslatok zömében :)

Ismét lenne egy ötletem, persze most is radikális, mint ahogy azt a Lidérces-felvetésemnél is tapasztalhattátok. :D

Félreértés ne essék, nem szórakozni akarok a tisztelt nagyérdeművel, nem posztom a nekem a topic-pukkasztás.
Amit írok azt úgy is gondolom.

Na, szóval:

Egyszerűen csak annyi, hogy csökkentsük a hadi eseményeknél meglévő távolságot 1 körrel, ha az kitámad. Így aki 2 körre lenne tőle, az 1 körre lesz, aki 3 körre az 2-re, aki 4-re az 3-ra és így tovább....
Mi van, ha vándor is a hulla, no pánik, 0 kör nem lehet. 1 kör megmaradna, de aki 3 körre van most tőle, az ezen törvényszerűségek miatt 2-re lenne az újonnan bevezetett faji alaptulajdonságból, a vándor miatt pediglen csökken megint 1 kört, szóval az is 1 körre lenne így.

Ha eddig nem tudott, beütni 1 normálisan felépített orit 2 körről akkor 1 körről sem fogja beütni, másik meg kv elött elküldi a sereget 1mpvel azt már be is ért a sereg s kísérni se lehetne, ami nagy butaság.... ennek a játéknak az a lényege, hogy mindent kilehet számolni, s ez felborítaná a teljes játékmenetet.

none 07-04-2009 09:41

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 218168)

ne a játékot akard a hullához igazítani, inkább a hullát a játékhoz..

All times are GMT +1. The time now is 14:46.