![]() |
És akkor a témához visszatérve :)
Quote:
A fenti ötleten kéne rágódni, nem egymáson :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
A 20% lakást és 30% hadi bónuszt régebben javasoltad, és szerintem is megfelelő számok a hulla erősítésére. Kiszámoltam, gondolkodtam ... és erre jutottam! Ettől függetlenül lehet, hogy nem megfelelőek ezek az értékek, ez csak egy szavazat a sokból... |
Megvilágosodtam. A hulla értelme egyedül a leszakadt szövetségi tagok felsegítése a többiekhez a lehető legkevesebb nyersanyag ráfordítás mellett! (nem kell lebontani a többieknek) :D
Vicces, hogy mennyire gyenge. Most számolgattam az egyik szinten, és ha kísér se fér be, még csak segítséget se kell hívnom. Vicces, valamit tényleg kell vele kezdeni. |
Quote:
|
Szasztok!
Úgy látom-vagyis épp azért írok, mert nem látom-, hogy mostanság szinte tündököl ez a topic a javaslatok zömében :) Ismét lenne egy ötletem, persze most is radikális, mint ahogy azt a Lidérces-felvetésemnél is tapasztalhattátok. :D Félreértés ne essék, nem szórakozni akarok a tisztelt nagyérdeművel, nem posztom a nekem a topic-pukkasztás. Amit írok azt úgy is gondolom. Na, szóval: Egyszerűen csak annyi, hogy csökkentsük a hadi eseményeknél meglévő távolságot 1 körrel, ha az kitámad. Így aki 2 körre lenne tőle, az 1 körre lesz, aki 3 körre az 2-re, aki 4-re az 3-ra és így tovább.... Mi van, ha vándor is a hulla, no pánik, 0 kör nem lehet. 1 kör megmaradna, de aki 3 körre van most tőle, az ezen törvényszerűségek miatt 2-re lenne az újonnan bevezetett faji alaptulajdonságból, a vándor miatt pediglen csökken megint 1 kört, szóval az is 1 körre lenne így. Úgy gondolom ha a hulla vakon megy, akkor tegye azt gyorsan. A gyors reagálással nőnének az esélyei a visszakísérésekkel szemben. Na, lehet hőbörögni :) :cool::eek: |
Nem cél 3 másodperc alatt lezajló támadásokat csinálni.
|
Az jó lenne ha esély se lenne rá, hogy védekezzünk ha 2 körre vagyunk éppen egy hullától?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |