Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 06-03-2009 19:28

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213600)
----------------

Határozottan tiltakozom! :D

Ildee 06-03-2009 19:34

Hülyeséget kihagyom most :)

Rosszul emléxem hogy a régebbi Xman filmekben is (szinkronosban) Farkasnak szólították Logant?

vityu 06-03-2009 19:39

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213602)
Hülyeséget kihagyom most :)

Rosszul emléxem hogy a régebbi Xman filmekben is (szinkronosban) Farkasnak szólították Logant?

Nem, tényleg úgy, de ettől a falra másztam, mára már megszoktam valahogy... :D

Von 06-03-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 213604)
Nem, tényleg úgy, de ettől a falra másztam, mára már megszoktam valahogy... :D

szerencsére sosem szoktam nem magyar filmeket magyarul nézni*, így nekem nem kellett falnak mennem emiatt, viszont ennek a Farkasosnak most feltűnt a címe, csodálkoztam is rendesen :)

*azé nem mert így eredetibb, nem rontják el a rosszul átvett hangeffektekkel, stb stb stb

laci 06-03-2009 22:16

Gondolom, azért fordították Farkasnak mert az átlag nézőnek fogalma nem lenne, mi az a rozsomák.

De akkor már azon is csodálkozhatnánk hogy a "The Crow" miért "A Holló" lett, amikor a crow varjút jelent. De ebben az esetben elég nyilvánvaló a magyarázat, Varjú néven nem lett volna olyan tökös a karakter :D

Von 06-03-2009 22:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 213664)
Gondolom, azért fordították Farkasnak mert az átlag nézőnek fogalma nem lenne, mi az a rozsomák.

De akkor már azon is csodálkozhatnánk hogy a "The Crow" miért "A Holló" lett, amikor a crow varjút jelent. De ebben az esetben elég nyilvánvaló a magyarázat, Varjú néven nem lett volna olyan tökös a karakter :D

Hát igen, természetesen én is erre gondoltam alapvetően. Ez csak azért kár, mert szerintem a rozsomák tökösebb, mint a farkas :)

vityu 06-03-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 213665)
Hát igen, természetesen én is erre gondoltam alapvetően. Ez csak azért kár, mert szerintem a rozsomák tökösebb, mint a farkas :)

Azt azért tudhatnád, hogy a rozsomák akár a medvéket is megtámadja, ha el akarja lopni a kajájukat, viszont a farkasokat nagy ívben kerüli! :) Vagyis mindezt Wiki mondta nekem :)

Von 06-04-2009 01:54

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 213683)
Azt azért tudhatnád, hogy a rozsomák akár a medvéket is megtámadja, ha el akarja lopni a kajájukat, viszont a farkasokat nagy ívben kerüli! :) Vagyis mindezt Wiki mondta nekem :)

akkor még az is lehet, hogy a farkas kerüli nagy ívben a rozsomákot, nem? :D
hogy állapítják meg, hogy ki kerül kit? :) (természetesen a kérdés költői)
az igaz, hogy medvét támadni kispályás dolog, én is akármikor elvenném a medve kajáját, ha lenne adamantium karmom :D a második után már a medve ajánlaná fel :)

Pepa 06-04-2009 07:20

Quote:

Originally Posted by Von (Post 213697)
akkor még az is lehet, hogy a farkas kerüli nagy ívben a rozsomákot, nem? :D
hogy állapítják meg, hogy ki kerül kit? :) (természetesen a kérdés költői)
az igaz, hogy medvét támadni kispályás dolog, én is akármikor elvenném a medve kajáját, ha lenne adamantium karmom :D a második után már a medve ajánlaná fel :)

Farkas nem azért kemény, mert adamantium karma van, hanem mert gyorsan regenerálódik. Ha így lenne saját magát darabolná fel. Egyégként a farkas hol hordja a hosszú tépésre alkalmas karmák, és ha van neki miért nem használja?

Pepa 06-04-2009 07:24

A békés harcos útja (Peaceful warrior)

Dan Millman igaz története az életről és a küzdésről. A lehetetlen csak a fejben dől el és nem a környezeti hatásokban.
Ajánlom mindenkinek.

Chihiro szellemországban

2001 legjobb animációs filmje az Oscar szerint. Kedves, meg majdnem aranyos mese, de nem értem miért lett Oscar.
Egyszer meg lehet nézni.

All times are GMT +1. The time now is 05:50.