![]() |
Quote:
Puszi a hasadra:) igazán kellemes és tök nagyonbrávó lett ettől a mái napom:) Ati:D Eccerűen nagyon teccik:) eeeezigen:D:D:D:D jihhá...:D |
Quote:
+1%-kal csökken a készültsége, és nem csak ártó variknál. Vagy ajánlom még a törpét is tolisnak vagy varisnak. Itt jegyezném meg, hogy egyáltalán nem szeretem az orkokat, csak a félelefeket. :) |
Én ezek után sem fogom lecserélni az elfemet, ártózni ritkán szoktam, a térkapunyitás meg? Jól kell célpontot választani. Ha mégsem sikerül, akkor várok 1 kört, és nem egyszerre akarok 5 térkaput nyitni.
Nekem ezek a változások nem jelentenek sokat. Csak az a baj, én nem vagyok elég nagy és tapasztalt játékos, és nem látom át a stratégiákat... |
Az ártózásos módosítás annyira nem vészes. De eddig ha egy vari elkezdte gyilkolni a tolijait, elf is tudta gyilkolni a varijait, igaz kisebb hatásfokkal óriásoknál, de arra épp elég volt h elkezdődjenek az üzi váltások, h ez egyikőtöknek se jó De most mi lesz? Kezdődik a toli gyilkolás 100-200assával, meg a vari gyilkolás 10essével. ez azért vicc... nem?
|
Szerintem az elf nem volt eleve tamagoccsi faj, de egy lépést ismét tettünk a felé. Lássunk tisztán: az alsó szinteken tekercsek nélkül nehéz játszani - ezért játszható kevésbé ki az ork, hulla, törpe. Az elf katonai támadásban az ork, óriás, gnóm alatt van, a törpivel hasonló szinten - védekezésben viszont jobb. Racionális játékos kihasználja a faji előnyt, és nem erőlteti a maluszos dolgokat. Hasonló a helyzet variban. A faji vari részleges védelmet nyújt, tehát varázslóban erősíteni már relatíve nem hoz annyi pluszt, mint más fajnál (a ne lássanak be már kipipálva). Tehát marad a toli. Ami szükséges is, hiszen a gnómmal, óriással, ellentétben csak tolival tudja a tekit védeni, és a fél-elfeket valahogy távol kell tartani. Tehát kialakult a múltban az elfnek egy ésszerű felépítése, amiben - kényszerből, lehetőségből - a tolik kerültek túlsúlyba, de varit is kellett tartani jócskán, és a katonát sem lehetett hanyagolni. Ott van még a termelési szektor, ami az önellátást segíti az elfnél, jövedelmet nem igazán hoz alsó szinteken (összehasonlítva a katona és a nyers árakkal, a gabona nem drága).
A "tamagoccsis" beszólásokra meg annyit érdemes megjegyezni, hogy ez nem faj, hanem játékos függő. Nyilván van olyan faj, ami jobban megfelel a passzív játéknak. De a passzív játékosok között is kevés az olyan, aki elfogadja a teljes bénultságot. Ugyanis van olyan játékos, aki elhiszi, hogy napi 2-3 belépéssel is életben lehet tartani egy országot, és még játszani is lehet - és ehhez jópáran az elfet találták alkalmasnak, mint lassabban feltörhető fajt. Ha az elfet életben lehet tartani, de játszani nem lehet vele, ezek a játékosok átállnak majd másra, és több lesz a bunker gnóm és óriás. És őket sem lesz könnyű feltörni. És ők is fognak tudni ártani, még ha az íjászok nem is mozdulnak ki. OFF A változás másodlagos célja az volt, hogy minél többen használjuk a fórumot :) ON |
vezessünk be jó sok változtatás az 1/A kedvéért, ne gonduljuk azzal hogy más szintek is vannak.
Lehet el kellene törölni minden fajt.Nem kellenek érdkességek, legyen mindenki óriás erre a fajra van kiélezve a játék amit az Aban tanyafreeként felválthat az ork. Nincs elf orim, de nem is lesz ahogy elnézem. Méghogy egy tamagocsi faj... az ork is az lenne csak pár jószándéku változtatás kell. Ati az elmúlt évben volt olyan változtatás ami erősített bármit is? mert mintha nekem csak csökkentsük,nehezítsük,ne forduljon gyorsan ne fedez6zenek dolgok jutnak az eszembe. valahogy az olyan dolgok mint a pl hulla életképtelensége stb elkerülte a változtatást. Lehet ő ugy lesz erősítve, hogy a hadis fajokon kívül mellé gyengítünk mindeki mást? ah,... értem |
offoff
Quote:
Ami azt illeti, lehet hogy mi ugyanazt ismételgetjük az elejétől fogva, de a te hsz-idet is össze lehetne foglalni néhány tőmondatban. |
Quote:
:eek: :eek: az óriás elhiheted nekem 1x sem nyit tk-t, még is végig viszi hadizva a szinteket... talán több tapasztalattal a hátad mögött nem nevetgélnél azon, amit a másik ír, hanem meg is értenéd... amikor az ork támad téged, és olyan kiélezetten megy , hogy csak 3x ra teszi fel a vérszomjat, mennyi készije marad? inkább játszatok, mert unalmas a sok hozzá nem értő beírás. |
Quote:
:D :D |
Quote:
és ez neked gond ? a többi faj könnyű ?? :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:38. |