![]() |
Quote:
A szabályosan játszók ezt azt hiszem megértik. Hogy a földleadás miért nem szabályos? Nos, idézem a szabályokat: "Országod javait (beleértve a földterületet is) nem szövetséges országnak felajánlani és/vagy ilyen felajánlást elfogadni tilos." Célszerű lenne elolvasni egyszer a szabályokat, akkor kevesebb embert érne meglepetés, hogy miért is került át, és nem kellene másokat sem ennyire siratni, ha egyszer ezeket megszegte. |
És most már odáig visszamentünk, hogy vajon mik is a szabályok. Azért ez megmondom őszintén, hogy nagyon elkeserít.
|
Quote:
Akkor miért nincs a Hod ugy meg csinálva mint az A ba hogy akkor 0 hekis ütés lenne ?? MIvel 1 x szövik voltak ?? ha ez lenne akkor nem kerültek volna anarhiába. |
Quote:
Megszegték a szabályokat? Igen. Ezért anarch jár? Igen. Mi a kérdés akkor? Ezt egyszer már feltettem ám neked, akkor sem kaptam igazán kielégítő választ arra vonatkozóan, hogy szerinted miért is baj, ha a szabályt szegő országok anarchba kerülnek, különösen annak pontos tudatában, hogy a szabályszegésért anarch jár. Ez ugyanis le van írva, nem titkos rendelkezés. |
Quote:
Nagyon vaskalapos vagy. |
Quote:
|
Quote:
Megnéztem a teljes krónikákat.. csoportonként 1 - 2 5ös sorozatütés van, átlagban tehát ez is 1.5nek mondható. Van 21 csopi, akkor csak minden 21. jksz van büntetve, magyarul a teljes jksz 5% - a. Ezzel van a probléma. Bocsánat, tévedek, ez még csak a földleadás volt, nem a jksz! Ez még a 5%ot sem éri el, sőt, sztem jóindulattal a kettőt. Ezért tartom még mindig, hogy alkalmasabb szabályok kellenének, melyek jobban tudják megelőzni a jkszt, és konzekvens retorzió. |
Ati elvárod a szabályok betartását, ezzel teljes egészében egyetértek!
Csak nem ártana tudni h mi minek minősül. Pl x,y szövis. x kilép szöviből és tudja hogy y nincs gépnél /mert mondjuk beírta fórumra h nem lesz mert elutazott/ és mennyi egysége van bent és rátámad 5 sereggel és beüti. se gömb se éplist, /minek ha kilépés elött megnézett mindent?/ Külsőleg sima föld leadás lenne, de lehet hogy szövin belül összevesztek és x kilépett majd bosszúból és a remek alkalmat kihasználva beverte y-t. Ez minek számítana? x hogy bizonyíthatná be hogy ő nem szándékossan vesztett földet? |
Quote:
Ha összeveszel valakivel, szerintem nem földre vered be, hanem mészized vagy pusztítod....kivéve A-ban |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:58. |