Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Andrew 03-05-2009 15:50

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 204800)
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?

Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...

Fogolydilemma
Közlegelők tragédiája
Sajnos pszichológiai lapokat nincs időm keresni, de ez a kettő elég közel áll ahhoz, hogy miért nem fognak visszajönni.
Közös érdeket szolgálna, hogy mindenki visszajöjjön egyszerre, de egyenként sokkal kényelmesebb, ha hagyják az egészet a csudába. És ha mindenki így gondolkozik, márpedig így gondolkozik, akkor senki sem fog visszajönni :)

ErdelyMagyaria 03-05-2009 18:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 204871)
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204872)
Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt :)
Egyikőjük tudjon románul is ;)

A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... :)
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.

Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri :D, de a jatekert sajnos nem... :cool:

P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)

csabi 03-05-2009 18:18

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204879)
A roman tudassal nincs gond es en szivesen csatlakozom egy szovit felvinni a 2/B topjaba (onnan meg nekem van az A-ban orim SZK-n). A top klan levereset meg ratok bizom. Nem azt mondtam h lehetetlen csak nekem nem celom es sosem volt igazan, habar sokat szenvedtem az A-ban, de ez nem szamitana elegtetelnek szamomra... :)
Ha tenleg raveszitek magatokat szoljatok es allok rendelkezesetekre.

Zsepi, ha elfer meg egy tag az A-ban, aki termeljen nektek csak szolj es vipezem be magam h johessek, mert a tarsasagert megeri :D, de a jatekert sajnos nem... :cool:

P.S. : Ha 12-13 nap mulva reggeltek akkor optimalis lenne szamomra mert akkor jovok a 2/B-bol zero startal. Azert lenne jo nekem mert azon meg akkor is lesz kb 4500 vip korom. (Ati ez neked szolt amugy... csak h lasd h fordulni nem tudok es mar ha nem tevedek akkor 3. vagy 4. alkalommal zero startolok es nyomom igy is a vip-et... jatszani szeretnek es igazan jatszani, nem a vipezessel van a gond, hanem azzal h ertelmetlen a roman 1/A jelenleg...)

Timpul jocului 1.000 runde 3 runde NECORESPUNZĂTOR :cool:

ErdelyMagyaria 03-05-2009 18:30

Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.

csabi 03-05-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 204882)
Hat Csabi vagy varsz 12-13 napot vagy bevarlak a 4. szinten a masik orimmal ha szovizni akarsz.

szeretek az eleén kis pénzt gyüjteni és legalább ismerkedem a 100fős csoporttal, tehát maradok.. :)

ErdelyMagyaria 03-05-2009 18:36

Van 2 dolog amirol felismerheted barmelyik orimat. :D A neveben ha "raplee" vagy "Erdelymagyaria" szerepel akkor az en lennek... :p

Akkor tali 2 het mulva kb. es orulok h raszantad magad.

Bogár 03-05-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 204795)
Kövezzetek meg, de ha játszani szeretnétek... Miért nem fordultok le, és hoztok föl új orikat?

Mióta hajtogatom én már ezt az unatkozó gigaoriknak. :D

Sutir 03-05-2009 20:01

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 204800)
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?

Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...

De mit kellene belátniuk azoknak, akik SzK-n vannak? Valószínűleg az érintett országok többsége már rég befejezte romcsis A-s pályafutását és valahol igazuk van úgy gondolom, miért játszanak olyan körülmények között, ami nem élvezetes. Mi is csak azért maradtunk Hegével, mert mint már Hege írta MAZOHISTÁK vagyunk. :D
Most mond meg őszintén Robin, ha mondjuk lennénk 30-an összesen változna vmi? Csak több és több kellene a topK-nak és persze, h. nem egymást fogjátok püffölni (mármint gondolom :D).
De ami tény meg lehet lenni és shimán lehet élni a minden napit romcsi A nélkül is (max belép az ember és megnézi, aztán látja, na 10 fős a csopi :eek: -> Iesire katt...)

csabi 03-05-2009 20:07

pontlistát lehet kérni? :)

Sutir 03-05-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 204889)
pontlistát lehet kérni? :)

1 2011 farkasland 705.284
2 739 -==CPG==- 686.993
3 254 Töviskert 638.787
4 638 A pusztító 595.298
5 571 Irgum-Burgum 588.685
6 1329 McMiki 582.078
7 224 Depresszióland 580.590
8 6355 sturm 261.049
9 2115 Sutir Icip 260.614
10 2505 Zsepibaba 193.755

All times are GMT +1. The time now is 04:08.