Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Steve 12-03-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49788)
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?

Ha csak ott kéne lenned nemis játszanál vele csak hagynád szétesni. /nem te konkrétan, hanem általánosítva sokan:) /. Ennek meg miértelme? semmi motiváció.

Synkel 12-03-2006 13:32

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49788)
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?

Eddig ez a legrosszabb ötlet amit hallottam

Kubbi 12-03-2006 13:32

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49790)
Ha csak ott kéne lenned nemis játszanál vele csak hagynád szétesni. /nem te konkrétan, hanem általánosítva sokan:) /. Ennek meg miértelme? semmi motiváció.

De amit kivettam, abból én arra következtetek, hogy sok ember, felviszi a top 30-ba az országát, hogy a többivel tudjon forogni...
Ez sem az igazi azért.

Kubbi 12-03-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49791)
Eddig ez a legrosszabb ötlet amit hallottam

Az nem baj.. :)

Cassandra 12-03-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49792)
De amit kivettam, abból én arra következtetek, hogy sok ember, felviszi a top 30-ba az országát, hogy a többivel tudjon forogni...
Ez sem az igazi azért.

Na azért ott valamit tenni is kell, hogy ott is maradjon.
Egy szóval nem mondta senki, hogy nem. Tényleg nem jó ötlet.

Steve 12-03-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49792)
Ez sem az igazi azért.

Hát azért sokan akarnak a top30ba menni szal nehéz ott is tartani. Manapság ha egnézed mennyi a fenti klánütés + hány tf ork meg gnóm garázdálkodik, akkor respect annak aki fennmarad:)

Non Omnis Moriar 12-03-2006 14:07

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49799)
Hát azért sokan akarnak a top30ba menni szal nehéz ott is tartani. Manapság ha egnézed mennyi a fenti klánütés + hány tf ork meg gnóm garázdálkodik, akkor respect annak aki fennmarad:)

Jó de mi a francnak kell nekem egy púp a hátamra hogy ott agonizáljak az A-ban egy akármilyen orival? Azért hogy valami másnak meglegyen a játékélménye? Én nem akarok ott orit, mert aktívan se passzívan se kivánok ott jelen lenni, a többi csoportban akarok forogni.

NorB 12-03-2006 14:12

tess, javaslat:
1. Ha vki A-ból fordul, úgy a 2-4 kékszámok Top30, a 5-6 Top20, a 7-8 Top10, a 9 és feletti Top5%.
2. Ha B-ből fordul, akkor teljesítenie kell a B-ben a mostanit, és kell legyen az A-ban a B-nek megfelelő. (Tehát kis nyolcassal: az A-ban egy akármilyen ori Top10, és a B-ben a forduló ori Top1%)
3. A B-ből fordulhat az A kihagyásával is, de akkor duplán körbe kell mennie és csak akkor kap kék számot.

Steve 12-03-2006 14:18

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49802)
Jó de mi a francnak kell nekem egy púp a hátamra hogy ott agonizáljak az A-ban egy akármilyen orival? Azért hogy valami másnak meglegyen a játékélménye? Én nem akarok ott orit, mert aktívan se passzívan se kivánok ott jelen lenni, a többi csoportban akarok forogni.

Az A a játék része, a célja a blabla... játszhatsz mindenütt máshol de a kis kék szám szerintem védjegy arra hogy te már az Aban is alkottál;)

Steve 12-03-2006 14:19

Esetleg az még kis könnyítés hogy ha vki Bből fordul akkor Aban eggyel kisebb szintet kelljen elérnie.

All times are GMT +1. The time now is 12:28.