Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 02-17-2010 01:22

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 240988)
Dehogynem. Aki nem lámázik el semmit, azt nem verik be 5 sereggel.

Kinek mi szamit lamazasnak... Izles dolga. :)

Gabro 02-17-2010 07:39

2010-02-16 02:01:11 13city (#88042) elfoglalt 418 hektárt Cane Corso (#512371) országától.

grat

Paliking 02-17-2010 08:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 241016)
Kinek mi szamit lamazasnak... Izles dolga. :)

az igazán nagy hiba sztem az volt, hogy másodszorra sem engedett el sereget. de ilyet én is szívtam már be, nem egy jó érzés, mikor kiütik alólad a barakkot, és látod, hogy jön még pár fika sereg :P. valószínűleg én ezért engedtem volna el mindenképpen másodikra sereget

Merengő 02-17-2010 09:59

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 241028)
az igazán nagy hiba sztem az volt, hogy másodszorra sem engedett el sereget. de ilyet én is szívtam már be, nem egy jó érzés, mikor kiütik alólad a barakkot, és látod, hogy jön még pár fika sereg :P. valószínűleg én ezért engedtem volna el mindenképpen másodikra sereget

szerintem legnagyobb hibája az volt, hogy 2nél több körre ment ki.. gondolom nem diregt, hanem kör előtt elfokoztak előle, vagy bontottak.. bár nem látok az események mögé, de nem hinném, hogy szándékosan tette. és ha így van legnagyobb hibája, hogy nem két körre elegendő kaját tartott bent :) bár ha több sereggel akart volna menni, akkor meg így járt :)

Paliking 02-17-2010 10:09

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 241034)
szerintem legnagyobb hibája az volt, hogy 2nél több körre ment ki.. gondolom nem diregt, hanem kör előtt elfokoztak előle, vagy bontottak.. bár nem látok az események mögé, de nem hinném, hogy szándékosan tette. és ha így van legnagyobb hibája, hogy nem két körre elegendő kaját tartott bent :) bár ha több sereggel akart volna menni, akkor meg így járt :)

az nem ő volt, ha jól értettem a leírtakat

Tsobi 02-17-2010 10:19

Quote:

Egyrészt nem Ő volt az, hanem Iron, másrészt a fokozás, bontás, ütés kombó után az ország olyan kappan helyzetben volt a pontlistában, hogy nem lehetett hozzá 2 körre kerülni..

vityu 02-17-2010 10:20

Quote:

Iron ment ki 4 körre, Hunter rendesen támadott, ahogy kell. Egyébként azt én sem értettem soha, hogy miért mennek egyesek 2körnél többre elegendő kajával... Inkább ne menjen ki a sereg, minthogy 3-4körre...

vityu 02-17-2010 10:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241036)
Egyrészt nem Ő volt az, hanem Iron, másrészt a fokozás, bontás, ütés kombó után az ország olyan kappan helyzetben volt a pontlistában, hogy nem lehetett hozzá 2 körre kerülni..

Tehát a pontlistabeli helyezés miatt nem lehetett 2 kör :)

Merengő 02-17-2010 10:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241036)

értem. ezért mondtam, hogy nem látok az események mögé.. mert én logikusnak tartottam, hogy nem magától ment ki 3-4 körre. mert 6-8 körig így meggyengíteni az orit... én nem tettem volna.

Gabro 02-17-2010 11:18

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 241039)
értem. ezért mondtam, hogy nem látok az események mögé.. mert én logikusnak tartottam, hogy nem magától ment ki 3-4 körre. mert 6-8 körig így meggyengíteni az orit... én nem tettem volna.

és valószínűleg mostanában ő sem fogja

All times are GMT +1. The time now is 18:14.