Quote:
Originally Posted by Iron
(Post 240789)
Igen, felfokoztam, gondoltam rádküldök 1 lovat, de mivel a piacra már nem volt idő menni lóért, maradt a katona, de letettem róla, minek szórakozzak? :D
Amúgy remélem nem a Gun hívott :D mert elég gyanús, hogy "egy" pont akkor ütött be mikor hazaértem, azt meg, hogy mondtátok mindent kiszámoltatok, hát elég hihetetlen mindent ennyire tudni :)
De teljesen mind1 ki segítségével sikerült.
Kontra üzit lécci ne írjatok erre, mert úgyis tagadás lesz ha igazam van ha sincs, szal mellőzzük. :)
|
eredetileg nem akartam írni, mert amit csináltunk az egyszerű hiénázás volt és ráadásul éjszaka/hajnalban. de legyen:
éjjel ki szerettem volna menni támadni. 2 után észrevettem, h Anabolic ütött és nem sokkal felém került. teljesben láttuk a legnagyobb foglalást és el kellett döntenem, h kimegyek rá, vagy hagyom. sejtettem, h el fog fokozni és nem akartam felkelteni még 2-3 embert, hogy adjanak pénzt fokozásra. másnap be akartam verni, h addigra felkészülök rendesen a támadással. 3kor ezt láttam: Anabolic 553.883 tehát elfokozott.. de ki elől? a teljesből látszott is.. SiQ ütötte két sereggel. meg próbáltuk őt is felmérni, de nem sikerült igy hagytuk az egészet. 4kor láttuk a következő 3 sereg beérkezését is teljesben és ezt: Arcodba lépek! (2) 517.134. Vityut ekkor keltettem a telefonom szerint 4:17kor. Vityunak már éplistával és kintlévő sereggel tudtunk szolgálni. ahogy kellett ki is ment. folyamatos sereg felmérés, éplista és gömb mellett vártuk, h mikor ér oda a serege, ahova küldte. 7kor végre megjelent teljesben. ekkor ért oda Vityu is.
Iron habár már leírtam Neked, de leírom itt is, hogy ha látod hogy valakinek kint van a serege és megszámolod, hogy mennyi körig tart amíg beér, akkor hazafelé is ugyanannyi kör lesz. 4 és 5 között kint volt a sereged. láttuk.. 7kor beért. logikus minden tapasztaltabb hódosnak, h ez nem 2 kör, hanem 4.. 8 előtt nem okozott gondot kimennem rád, akár 4 körre is egy olyan sereggel, amit simán foghattál volna. hogy nem tetted, az nem a Big és nem a Dragon hibája, hanem a Tiéd.
játékon belül is és itt külsőn is beígérted Vityunak a verést. miből gondoltad, h nem figyelünk benneteket, vagy hogy ha oda fokozol alá és kimész majdnem full sereggel másra, akkor nem fogunk lépni?
|