Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Iron 02-13-2010 22:57

Quote:

Iron 6k pontra volt tőlem. 55körül feljött 5k-ra, majd 4k-ra. Gondoltam, hogy sereget küldött. Ezután jelentősen csökkent a pontja. Sereget nem küldött.

Igen, felfokoztam, gondoltam rádküldök 1 lovat, de mivel a piacra már nem volt idő menni lóért, maradt a katona, de letettem róla, minek szórakozzak? :D

Amúgy remélem nem a Gun hívott :D mert elég gyanús, hogy "egy" pont akkor ütött be mikor hazaértem, azt meg, hogy mondtátok mindent kiszámoltatok, hát elég hihetetlen mindent ennyire tudni :)

De teljesen mind1 ki segítségével sikerült.

Kontra üzit lécci ne írjatok erre, mert úgyis tagadás lesz ha igazam van ha sincs, szal mellőzzük. :)

Hex 02-13-2010 23:20

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 240789)
Kontra üzit lécci ne írjatok erre, mert úgyis tagadás lesz ha igazam van ha sincs, szal mellőzzük. :)

ilyet meg alapból nem kellene írnod, főleg hogy több játékost gyanusítgatsz alaptalanul. Nem fórumra való ez

Dragi 02-14-2010 07:38

Gratula a Harcias Amazonoknak a hosszú éjszakáért :)
És sajnálom Móncsi :( én drukkoltam pedig! :)

Rynok 02-14-2010 07:50

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:

2010-02-13 00:01:15-_NO FEAR_- (#196354) elfoglalt 596 hektárt U-boat (#371407) országától.

Grat ismét! :)

Pumi 02-14-2010 07:54

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 240800)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:

2010-02-13 00:01:15-_NO FEAR_- (#196354) elfoglalt 596 hektárt U-boat (#371407) országától.

Grat ismét! :)

Ismét köszi :D

Hex 02-14-2010 07:55

CSempe, a lefelé mutató kéz miatt szeretnélek megkérni, hogy legalább zöldben fejtsd már ki, hogy szerinted miért is fórumra való a bizonyítékok nélküli vádaskodás. Köszönöm

off vége

csabi 02-14-2010 08:21

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 240789)
Igen, felfokoztam, gondoltam rádküldök 1 lovat, de mivel a piacra már nem volt idő menni lóért, maradt a katona, de letettem róla, minek szórakozzak? :D

Amúgy remélem nem a Gun hívott :D mert elég gyanús, hogy "egy" pont akkor ütött be mikor hazaértem, azt meg, hogy mondtátok mindent kiszámoltatok, hát elég hihetetlen mindent ennyire tudni :)

De teljesen mind1 ki segítségével sikerült.

eredetileg nem akartam írni, mert amit csináltunk az egyszerű hiénázás volt és ráadásul éjszaka/hajnalban. de legyen:

éjjel ki szerettem volna menni támadni. 2 után észrevettem, h Anabolic ütött és nem sokkal felém került. teljesben láttuk a legnagyobb foglalást és el kellett döntenem, h kimegyek rá, vagy hagyom. sejtettem, h el fog fokozni és nem akartam felkelteni még 2-3 embert, hogy adjanak pénzt fokozásra. másnap be akartam verni, h addigra felkészülök rendesen a támadással. 3kor ezt láttam: Anabolic 553.883 tehát elfokozott.. de ki elől? a teljesből látszott is.. SiQ ütötte két sereggel. meg próbáltuk őt is felmérni, de nem sikerült igy hagytuk az egészet. 4kor láttuk a következő 3 sereg beérkezését is teljesben és ezt: Arcodba lépek! (2) 517.134. Vityut ekkor keltettem a telefonom szerint 4:17kor. Vityunak már éplistával és kintlévő sereggel tudtunk szolgálni. ahogy kellett ki is ment. folyamatos sereg felmérés, éplista és gömb mellett vártuk, h mikor ér oda a serege, ahova küldte. 7kor végre megjelent teljesben. ekkor ért oda Vityu is.

Iron habár már leírtam Neked, de leírom itt is, hogy ha látod hogy valakinek kint van a serege és megszámolod, hogy mennyi körig tart amíg beér, akkor hazafelé is ugyanannyi kör lesz. 4 és 5 között kint volt a sereged. láttuk.. 7kor beért. logikus minden tapasztaltabb hódosnak, h ez nem 2 kör, hanem 4.. 8 előtt nem okozott gondot kimennem rád, akár 4 körre is egy olyan sereggel, amit simán foghattál volna. hogy nem tetted, az nem a Big és nem a Dragon hibája, hanem a Tiéd.

játékon belül is és itt külsőn is beígérted Vityunak a verést. miből gondoltad, h nem figyelünk benneteket, vagy hogy ha oda fokozol alá és kimész majdnem full sereggel másra, akkor nem fogunk lépni?

Iron 02-14-2010 10:20

:) Érdekes, hogy 1 hónapja nem ütöttél, és pont az nap este akartál ütni valakit :)
Amúgy is köztudott a Gun és a Black közötti jó viszony, mit kell tagadni?

Tsobi 02-14-2010 10:53

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 240810)
:) Érdekes, hogy 1 hónapja nem ütöttél, és pont az nap este akartál ütni valakit :)
Amúgy is köztudott a Gun és a Black közötti jó viszony, mit kell tagadni?

Görcsösen ragaszkodni egy már leírt helyzet saját, fiktív verziójához lehet nem bölcs dolog. :)

Serg 02-14-2010 11:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 240815)
Görcsösen ragaszkodni egy már leírt helyzet saját, fiktív verziójához lehet nem bölcs dolog. :)

Jó jó,de másképpen meg nehéz magyarázni a bizonyítványt:D

All times are GMT +1. The time now is 03:48.