Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Dus 05-13-2009 19:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 211353)
Bváháháháááá, miért van az, hogy az utóbbi 2-3 verzió óta a Firefox rendszeresen összeomlik? :mad::mad::mad:
De jól esett ez :p:D

Nekem pont az utóbbi 2-3 verzióban nem omlott össze :D

Még a 2 elég gyakran :)

Kutyuleee 05-13-2009 20:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210828)
Köszi Remy! Megyek neked egyel! :)

akkor én nem inditok most, nehogy félreüssem a sereged:)
én is dühöngök,de félig én tehetek róla, hogy nem ügyelek eleget a lentebbi orimra:) pl olyan apróságok történhetnek, hogy a szövi vezér feloszlatja a szövit meg ilyenek, és csak most veszem észre, nah meg pár hete, elfelejtem visszatolni szabira a tekiiro orimat, és maradt benne kb 10k teki:)

csabi 05-14-2009 07:29

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 211363)
akkor én nem inditok most, nehogy félreüssem a sereged:)

Vityu nem szólt még, h megyek vele kisklánban.. :)

vityu 05-18-2009 17:38

Quote:

Originally Posted by Horland [ADMIN
(#1)]Kedves Játékosunk!

A Hódító egy közösségi játék, ami azt jelenti, hogy nemcsak számodra, hanem mások számára is élvezetes szórakozást kíván nyújtani. Sőt, kifejezett előnyben részesítjük a többség játékát egy-egy ember vagy szövetség játékával szemben.

Ennek fényében arra kérünk, hogy másoknak is biztosíts játéklehetőséget. Jelenlegi magatartásod a játékban, miszerint egy adott országot vagy szövetséget támadsz állandó jelleggel és indokolatlanul, nem fér össze a Hódító irányelveivel.

Más játékosok folyamatos és értelmetlen támadása, amikből felépülni sem tud, és számodra sem jár semmi haszonnal, nem elfogadható.

Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben ezt a játékstílust tovább folytatod, úgy országodat további értesítés nélkül az Anarchista csoportba helyezzük át, ahol ez megengedett. Reméljük azonban, hogy erre nem kerül sor, és a jövőben másokat is hagysz érvényesülni a játékban.

Bízva abban, hogy a továbbiakban is tudjuk számodra biztosítani az élvezetes játékot (ez csakis Rajtad múlik), köszönjük együttműködésedet.

További jó játékot!

Ui: erre az üzenetre nem tudsz válaszolni, és nem is várunk választ. Ha a levélben foglaltakat betartod, semmilyen szankcionálásra nem kell számítanod. Ha nem tartod be, akkor országodat a következő panasz esetén az Anarchista csoportba helyezzük -- erre remélhetőleg nem lesz szükség.

Ezt kapta ma a szövetségesem. A kérdés leginkább Atihoz irányul.
Tudom, hogy nem lehet információt kiadnod, de mégis ezt miért kapta?

Az elmúlt kb 1hétben a szövetségesemnek egy darab katonai akciója sem volt. Ugyanígy tolvaj akciója sem.
Az elmúlt 3 napban ÖSSZESEN 7 földrengés volt, amit egy játékos kapott tőle, de ennek kiváltó oka is volt, mégpedig a játékos ellenünk irányuló hadi akciója.
Azért nem hiszem, hogy ez mégis akkora rettenetes, és elítélendő dolog, főleg, hogy először azért rengetett, hogy lekerüljön a játékos a levert szövetséges mellé, és a földet visszaszerezhesse.

Az üzenet vége, ami leginkább felháborított. Most már, ha 2 pusztítás miatt jelentik, akkor azonnal átvágjátok anarchba? Azért ez már vicc, ennyire nem kellene a játékot tönkretenni ilyenekkel. Főleg, hogy először mi kaptunk, ez volt a kiváltó ok, nem csak hobbiból zaklatjuk a többi játékost.

Nem akarok megreformálni semmit, de ha a szövetségesem anarchba kerülhet a továbbiakban ezért, akkor légy olyan szíves, és szedj ki a játékból MINDEN, a másikat egy kicsit is inzultáló elemet.
Ne legyen ártó varázslat, illetve tolvaj akció, legyen kivéve az egész háború menüpont.

Ati 05-18-2009 17:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 211946)
Tudom, hogy nem lehet információt kiadnod, de mégis ezt miért kapta?

Pár napja felmerült már ez a téma, és ott kifejtettem, hogy a Hódítóval nem összeegyeztethető az olyan viselkedés, amikor valakinek egyetlen és kifejezett célja, hogy más országot tönkretegyen, és addig támadja, ameddig az illető nem törli magát.

Ha valaki ebben látja a játék értelmét, akkor anarchista csoportban ezt megteheti, a normál csoportokban azonban ez a játékstílus nem elfogadható.

Az első fokozat ilyen esetben a játék áltan bevezetett automatikus eredményességcsökkenés. Ha tovább folytatódnak az ilyen akciók, vagy egyértelmű utalás van ilyen célra, akkor vagyunk kénytelenek komolyabb figyelmeztetést küldeni.

Az írásos figyelmeztetés az utolsó lépcső az anarchista csoportba való áthelyezés előtt.

vityu 05-18-2009 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211950)
Pár napja felmerült már ez a téma, és ott kifejtettem, hogy a Hódítóval nem összeegyeztethető az olyan viselkedés, amikor valakinek egyetlen és kifejezett célja, hogy más országot tönkretegyen, és addig támadja, ameddig az illető nem törli magát.

Ha valaki ebben látja a játék értelmét, akkor anarchista csoportban ezt megteheti, a normál csoportokban azonban ez a játékstílus nem elfogadható.

Az első fokozat ilyen esetben a játék áltan bevezetett automatikus eredményességcsökkenés. Ha tovább folytatódnak az ilyen akciók, vagy egyértelmű utalás van ilyen célra, akkor vagyunk kénytelenek komolyabb figyelmeztetést küldeni.

Az írásos figyelmeztetés az utolsó lépcső az anarchista csoportba való áthelyezés előtt.

Bocsi, de csak mellébeszélsz. Éppen azt írom, hogy ilyenről szó sem volt. Az ok, volt régebben egy kis csetepaté egy játékossal, aki párszáz millával befosztotta őt, amit néhány pusztítást kísért, de ez KÖLCSÖNÖS volt. Azért ez sem mindegy. És egyébként is, kb 1 hónapja volt...
Jelenleg semmi akció nem történt!

Ati 05-18-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 211954)
Bocsi, de csak mellébeszélsz. Éppen azt írom, hogy ilyenről szó sem volt. Az ok, volt régebben egy kis csetepaté egy játékossal, aki párszáz millával befosztotta őt, amit néhány pusztítást kísért, de ez KÖLCSÖNÖS volt. Azért ez sem mindegy. És egyébként is, kb 1 hónapja volt...
Jelenleg semmi akció nem történt!

Nem idézek privát üzenetet, de teljesen egyértelműen leírta az érintett ország, hogy minden hasznoszerzési szándék nélkül, csak pusztítással készül valakit támadni, egészen addig, amíg játékban van.

Ez nem elfogadható játékstílus a Hódítóban.

Az érintett üzenet a support címen elkérhető, amennyiben az adott ország, magát azonosítva kéri, hogy emlékeztessük a saját maga által írtakra.

vityu 05-18-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211955)
Nem idézek privát üzenetet, de teljesen egyértelműen leírta az érintett ország, hogy minden hasznoszerzési szándék nélkül, csak pusztítással készül valakit támadni, egészen addig, amíg játékban van.

Ez nem elfogadható játékstílus a Hódítóban.

Az érintett üzenet a support címen elkérhető, amennyiben az adott ország, magát azonosítva kéri, hogy emlékeztessük a saját maga által írtakra.

Most komolyan Ati, ez vicc. Az, ami lehetett, az legalább 2hónapja volt... És már a kutya sem emlékszik rá, hogy miből indult ki, és hogy mi volt az oka... Egy dolog biztos, hogy EGYEDÜL akciózott egy egész szövetség ellen, és ők fenyegetőztek, csalóztak, alkudoztak, nyaliztak, és ehhez hasonló üzeneteket küldtek...És nem tudták elverni, és elkezdtek jelentgetni? De most? Vagy mi a frász? Vagy a support eddig nem érdeklődött iránta?
Tuti, hogy nem ok nélkül volt, csak ugye már így az idő leple mögött már védekezni sem lehet... Talán hiénázás volt a kiváltó ok, és az azt követő cseszegetések, de ez már nem biztos... DE 2 HÓNAPJA!
Azért valamikor elévülhetnének a dolgok, már ha eddig SEMMI sem történt... Egy ország, ami azzal foglalkozik a mindennapjaiban mostanában, hogy gömböket csinál, az miért kap ilyet?
Nem érzem jogosnak, hiába írta esetleg azt, hogy elmehetnek szabadságra, ha nem akarják folytatni (mert max ez lehetett).
Ennyiért figyelmeztetés.... hát nem tudom, szerintem ez kicsit erős... Azért egy harcban, ahol 1 szövetséges harcol egy másik szövetség ellen, ott illik megvédeni magukat, és nem ilyen módszerekkel...

Dus 05-18-2009 19:50

Vityu, én értelek, és szerintem is kicsit erős volt ez a figyi üzenetben, de azt be kell látni, hogy az ellenfeletek haszonszerző akciót indított, amire Ti nem haszonszerzővel válaszoltatok, és ez még önmagában szerintem nem is lett volna gond a Ti szempontotokból, ha nem lett volna jelentve...De lett...

Azt is értem, hogyha olyan helyen volt, ahol nem értétek el, de akkor is...

Ezen kár fenn akadni, semmi képpen nem tudsz jól kijönni belőle...Csak rontassz a helyzeten...Még akkor is, ha esetleg igazad lenne...

Ati 05-18-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 211990)
Tuti, hogy nem ok nélkül volt, csak ugye már így az idő leple mögött már védekezni sem lehet...

Nem kell védekezni. Ez a játékstílus nem elfogadható. Nincs olyan kitétel, hogy akkor kényszerítheted a másikat törlésre, ha......... SEMMILYEN körülmények között nem teheted.

Részletek itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1342 (Regisztrációs szabályokból is elérhető.)

vityu 05-18-2009 19:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 211997)
Nem kell védekezni. Ez a játékstílus nem elfogadható. Nincs olyan kitétel, hogy akkor kényszerítheted a másikat törlésre, ha......... SEMMILYEN körülmények között nem teheted.

Részletek itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1342 (Regisztrációs szabályokból is elérhető.)

Köszi Ati, egyre jobban megy el a kedvem egy olyan játéktól, amit már több éve jászom, amire nem sajnálok pénzt kiadni, ahol fontos az általad annyira emlegetett közösség, ahol több jó ismerősre, barátra leltem...
Jah, hogy a regisztrációs szabályok... Ha lehet rakd bele, hogy nem lehet megtámadni a másikat, alakítsunk ki egy építkezős játékot, ahol meg lehet csodálni a másik országát, hogy hogyan építette fel... akkor nem lesznek ilyen zördülések...

Mellesleg amikor én elfogadtam a regisztrációs feltételeket az első 2 országomnál, akkor még nem volt benne ilyesmi...

Dus 05-18-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212001)
Mellesleg amikor én elfogadtam a regisztrációs feltételeket az első 2 országomnál, akkor még nem volt benne ilyesmi...

De olyan igen, hogy a szabályok bármikor változhatnak, bejelentés nélkül, és azokat is köteles az ország tulajdonosa elfogadn és betartanii...

De még mindig ezen a véleményen vagyok:

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211996)
Vityu, én értelek, és szerintem is kicsit erős volt ez a figyi üzenetben, de azt be kell látni, hogy az ellenfeletek haszonszerző akciót indított, amire Ti nem haszonszerzővel válaszoltatok, és ez még önmagában szerintem nem is lett volna gond a Ti szempontotokból, ha nem lett volna jelentve...De lett...

Azt is értem, hogyha olyan helyen volt, ahol nem értétek el, de akkor is...

Ezen kár fenn akadni, semmi képpen nem tudsz jól kijönni belőle...Csak rontassz a helyzeten...Még akkor is, ha esetleg igazad lenne...

vityu 05-18-2009 20:03

Quote:

Mondjuk ha elérném a max határt, és ott nem lenne értelme földre ütnöm, akkor nem csinálhatok semmit, amivel árthatok, mert átraknak anarchba? :eek:

Quote:

Nem akadtam fenn rajta. Egyszerűen igazságtalannak érzem, hogy egy 2 hónapja történt eseményt most kell megtorolni... És nem hinném, hogy a saját helyzetemen rontanék, mert nincs igazán helyzetem, mert nem rólam van szó. A szövetségesét meg pláne nem, mivel nem megbízott képviselője vagyok, így az is igazságtalan lenne, ha ezért ő bármivel is roszabb elbírálásban részesülne. :)

Eszembe jut egy kb másfél éve jelentett levelem. 3napig rengettek, kiderítettem ki volt, és olyan üzeneteket írt, hogy MINDEN CSOPORTBAN el leszek intézve... Erre annyit kapott, hogy figyelmeztették, hogy privát üzenetben fogja vissza magát...

Ati 05-18-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212001)
Ha lehet rakd bele, hogy nem lehet megtámadni a másikat

ÓRIÁSI eltérést vélek felfedezni a "valakit megtámadok", és a "valakit addig ütök ész nélkül, amíg örökre ki nem száll a játékból" között.

Ha ez számodra egy és ugyanaz, az elég baj.

Ildee 05-18-2009 20:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212007)
ÓRIÁSI eltérést vélek felfedezni a "valakit megtámadok", és a "valakit addig ütök ész nélkül, amíg örökre ki nem száll a játékból" között.

Nem akartam beleszólni, de Ati 7 rengés olyan nagy baj???

vityu 05-18-2009 20:05

Quote:

ÓRIÁSI különbséget vélek felfedezni egy 2 hónapja és egy tegnap megtörtént eset között. :)
Ha ez számodra ugyanaz, akkor örök életű leszel! :D

Dus 05-18-2009 20:06

De fent akadtál rajta :p

Nekem mindegy, ha folytatod biztos, hogy nem másnak, mint Neked lesz rosszabb, ha van "helyzeted", ha nincs...Én szóltam :rolleyes:

És az 1,5 éve volt, ez most...változik a világ :)

Quote:

Viszont ezt már nagyon nagy túlzásnak tartom...Ilyen nem történt...

Nekem elég ennyi a témából, így is túlságosan beleszóltam, pedig nincs sok közöm hozzá :)

vityu 05-18-2009 20:06

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 212008)

Ez már nem az Ildi, csak először azt hittem, nem tudtam, hogy ez 2 hónapra nyúlik vissza! :)

Ati 05-18-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 212008)

Nem tudom milyen 7 rengésről van szó. Előttem egy üzenet van, amiben le van írva, hogy az ország tönkretérele a cél, és egészen addig fogja pusztítani, amíg játékban van.

Ati 05-18-2009 20:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212009)
ÓRIÁSI különbséget vélek felfedezni egy 2 hónapja és egy tegnap megtörtént eset között. :)
Ha ez számodra ugyanaz, akkor örök életű leszel! :D

2 és fél éve él ez a szabály. Ha ez előtte történt, akkor elnézést...

Ati 05-18-2009 20:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 212010)
Viszont ezt már nagyon nagy túlzásnak tartom...Ilyen nem történt...

Előttem egy üzenet, amiben ez teljesen világosan le van írva. Ezt nem lehet félreérteni.

Ildee 05-18-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212011)
Ez már nem az Ildi, csak először azt hittem, nem tudtam, hogy ez 2 hónapra nyúlik vissza! :)

Bocsi akkor h beleszóltam :)

vityu 05-18-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212014)
2 és fél éve él ez a szabály. Ha ez előtte történt, akkor elnézést...

meg is találtam még itt a nyomát itt a külső fórumon:
Quote:

Originally Posted by vityu (Post 152992)

A xy(#-s-s-s) - 2008-01-20 19:13:38

megszerzem az összes orid nevét nyugika:D és vagy igy vagy ugy elleszel mindenütt intézve:D mint látod eztis kideritettem vityuka:D máskor megnézed hogy mit pofázol aztán irkálj jobbra balra, mindenütt ottvagyok nefeledd!

Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153001)
van még, csak ezt nem vettem észre:
bizonyitottam én már , és mostis az bizonyosodik be hogy nulla vagy:D és nyugi, a többiis igyfog járni nemsokára 1 szinttel feljebb is már csak napok kérdése:)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 153005)

Ati, jelentettem, ha valamit tudsz, akkor azt megosztod velem?

Tehát 2008 január. Vagy ezek nem olyanok?

Ati 05-18-2009 20:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 212020)
Tehát 2008 január. Vagy ezek nem olyanok?

Az, hogy csatáztok egyet, és az, hogy addig pusztít valaki, ameddig mozogsz, számomra két teljesen különböző dolog. Jelen esetben nem is kérdés, hogy "vajon hol a határ", mert a szándék egyértelműen le van írva. A szándék az, hogy nem maradhat játékban a másik.

vityu 05-18-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212024)
Az, hogy csatáztok egyet...

3 napig mindenféle haszonszerző akció nélkül rengetett.

Debilke 05-18-2009 20:36

Quote:

Az, hogy csatáztok egyet, és az, hogy addig pusztít valaki, ameddig mozogsz, számomra két teljesen különböző dolog. Jelen esetben nem is kérdés, hogy "vajon hol a határ", mert a szándék egyértelműen le van írva. A szándék az, hogy nem maradhat játékban a másik.

azért nem minden ennyire fekete vagy fehér... állítólag ez egy stratégiai játék, meg van a lehetősége, hogy átépül, vagy ha mf csatlakozik egy szövihez, és közös erővel vág vissza... a legegyszerűbb, hogy nekiáll supporton kiabálni, hogy bántanak... nem egy ilyen üzit kaptam már... kitekizett, kapott pár mészit, és máris jött a zöld, hogy majd repülök anarchba... ez a legegyszerűbb valóban, jelenteni és zöldet küldeni, de bben nem látom hol stratégia?

Ati 05-18-2009 20:39

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212029)
azért nem minden ennyire fekete vagy fehér...

Nem minden az, de ez eléggé. Le van írva, világosan, hogy semmi más célja nincs, mint a másikat addig ütni, ameddig játékban van. Számomra ez elég egyértelműen kimeríti a "törlésig ütés" fogalmát. Márpedig ez tilos.

Kutyuleee 05-18-2009 20:41

Quote:

De Ati attól hogy fenyegetőzők még nem jelenti azt hogy tényleg megteszem... különben mivel fenyegetnéd a másikat??? "vigyázz mert lefosztom az 50 milládat???", vagy "kapsz 1 tűzgolyót"? aláirom, hogy nem a legjobb ilyennel fenyegetni, de sztem egy szimpla "privát üziben fogd vissza magad" is elég lehet egy ilyen esetre... Sztem a hódosok 80%-a küldött már ilyesmi fenyegető üzenetet:) Sokkal inkább célja a másik elrettentése, és az elszántság kifejezése, mintsem az,hogy tényleg addig fogom ütni amig mozog...

Debilke 05-18-2009 20:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212030)
Nem minden az, de ez eléggé. Le van írva, világosan, hogy semmi más célja nincs, mint a másikat addig ütni, ameddig játékban van. Számomra ez elég egyértelműen kimeríti a "törlésig ütés" fogalmát. Márpedig ez tilos.

megtette? akkor meríti ki, ha azt látod, hogy napok óta ész nélkül üti... Ha most küldök "Józsinak" egy zöldet, hogy helló nem bírom a bajszodat, és addig ütlek amíg nem törölsz, de egyetlen akciót nem indítok ellene, de ő jelenti, akkor repülök anarchba? :)

vityu 05-18-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212032)
megtette? akkor meríti ki, ha azt látod, hogy napok óta ész nélkül üti... Ha most küldök "Józsinak" egy zöldet, hogy helló nem bírom a bajszodat, és addig ütlek amíg nem törölsz, de egyetlen akciót nem indítok ellene, de ő jelenti, akkor repülök anarchba? :)

nem tom mi van velem, ma is mellékattintottam. :o Tetszett az üzenet! :)

J.Ati 05-18-2009 20:49

Quote:

A való életben is bünteti a törvény a fenyegetést.
Elég ,ha írok a szomszédomnak egy levelet,hogy megölöm és leszedem róla az aranyat.
_Nem kell megtennem,ha már írtam neki megszívom.

none 05-18-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212030)

addig nincs törlésig ütés, amíg vki nem töröl.. ha meg megtette, akkor egyértelmű a helyzet.. :)
a más játékának szándékos tönkretétele jobban ráhúzható, akkor már..
de amúgy nincs olyan is leírva, hogy fenyegetőzni is tilos?

tdomo 05-18-2009 20:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 212031)
De Ati attól hogy fenyegetőzők még nem jelenti azt hogy tényleg megteszem... különben mivel fenyegetnéd a másikat???

Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek. Szerintem a jatekosok nagy resze erzi mikor valik egyoldaluva a kuzdelem, plane ha a masik fel is adja. Foldon fekvobe belerugni nem csak a Hoditoban etikatlan.

Kutyuleee 05-18-2009 21:07

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 212036)
Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek. Szerintem a jatekosok nagy resze erzi mikor valik egyoldaluva a kuzdelem, plane ha a masik fel is adja. Foldon fekvobe belerugni nem csak a Hoditoban etikatlan.

persze, de ha vki belédköt nem egyből ütöd le a kocsmában, elöbb még jön a "huzzál innen a ****,stb." erre válasz a "mivan mivan mivan?" és erre jön csak az ütés:) én is ezt mondom, hogy más a szó és más a tett.mondani lehet, hogy addig ütlek mig mozogsz, megtenni már nem...

Ati, de nem úgyanúgy szankcionálják a fenyegetést, mintha tényleg leütnéd és elvennéd az aranyát... itt is kell szankció, de nem feltétlen olyan erős, mintha tettlegeségben is megtörtént volna
ha megütök vkit és azt mondom,hogy megöllek, attól még nem lesz gyilkossági kisérlet ellenem vád, vagy ha az lesz akkor kiröhögnek (legalábbis ha nem egy késsel, vagy pisztollyal a kezemben mondom)

Ati 05-18-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 212031)
De Ati attól hogy fenyegetőzők még nem jelenti azt hogy tényleg megteszem...

Quote:

Minden további ragozás nélkül idézet az állásfoglalásból:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68527)
Ebbe a kategóriába tartoznak a törlésig való ütéssel fenyegetések, illetve minden erre utaló egyéb megnyilvánulás akár üzenetben, akár fórumon.

Ati 05-18-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by none (Post 212035)
de amúgy nincs olyan is leírva, hogy fenyegetőzni is tilos?

De, ez le van írva, lásd az előző idézetem. A telejs szöveg elérhető a regisztrációs szabályokból.

Debilke 05-18-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 212036)
Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek

nem, a játék a stratégiáról szól, amibe belefér egy verbális csata is :)
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak :)

Ati 05-18-2009 21:16

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212049)

Nem tudom melyik játékról beszélünk, a Hódító szabályai világosan leírják, hogy nem fér bele.

Dus 05-18-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212049)
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak :)

De pókerben nem kell megfenyegetni a másikat, hogy azt higyje, Neked vannak jobb lapjaid...

Itt is csak el kell hitetni, hogy esélye sincs ellened, amit nem törlésik ütéssel való fenyegetéssel kell :)

Például megoldható 2-3 mészár után, egy ilyen üzenettel:

"Kérsz még??"

vagy

"Én szívesen abbahagynám, de ha folytatod, én is"

Nem kell rögtön írni hogy addig ütlek amíg lélegzel :)

Debilke 05-18-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 212052)
De pókerben nem kell megfenyegetni a másikat, hogy azt hidje, Neked vannak jobb lapjaid...

a verbális csata nem egyenértékű a fenyegetéssel :)

All times are GMT +1. The time now is 12:47.