![]() |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve.
Helyezésbeli változások nem történtek, az első két hely sorsa továbbra sem dőlt még el. Egyelőre Tuvalu van elől, de most sem ő nem nyert annyi pontot, hogy a végleges előnyét biztosítsa, se Numer@ nem nyert annyit, hogy behozza. |
Frissítettem a webes összesítőt is itt: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html
És ha már említettem, hogy meglepett az eredmény, akkor íme az a 4 dolog, ami ennek a párbajnak kapcsán meglepett: 1, Ami leginkább, az Numer@ helyezése. Már csak 2 párbaj maradt, hogy ennél sokkal-sokkal jobb eredményt érj el! 2, Az, hogy Pool mégis játszott. 3, Az, hogy Tuvalu nem játszott. Tuvalu, az elején pont ettől féltél, hogy lesz 5 pontos párbaj, és akkor pont nem leszel. Ez most ilyen volt. 4, Bob bá végre előkerült. Már kezdtem aggódni. :) A meglepetések ellenére, 2 párbajnyira a forduló végétől, még mindig nem dőlt el biztosra az első két helyezett személye. A jövőhét még igér izgalmakat! |
Dolgom volt.
Úgyhogy arra bazíroztam, hogy nem lesznek 5en se. Hát arra nem kellett volna, de nem nagyon volt választásom. Grat Poolnak. De majd a maradék két párbajra én hivok embereket, meg elindulok, és akkor úgyse lesz 4 indulónál több.:D |
Időpontigény:
Szerda 20-tól 22-ig (kezdés)... Csütörtök 10-től 19-ig (kezdés)... Ati, olyat lehet kérdezni, h az utóbbi időben hányszor voltam második? Mert mondtam az asszonynak az eredményt, erre a reakció: Már megint...?:eek: Kb számolgattam, de meguntam, de az utóbbi időben csak ez van emlékeim szerint... |
Quote:
|
Quote:
A száműzött visszatért! (#616436) |
Quote:
8. fordulóban nem indultál 7. fordulóban 1x (1 indulásból) 6. fordulóban 1x (1 indulásból) 5. fordulóban 1 indulás, de akkor 1. lettél 4. fordulóban 1x (1 indulásból) 3. fordulóban 1x (2 indulásból) 2. fordulóban 3 indulás, de mind rosszabb helyezés 1. fordulóban 1 indulás, de rosszabb helyezés |
Quote:
|
Már csak 2 párbaj van hátra az utolsó fordulóból!
Lássuk az időpontigényeket! |
Quote:
Quote:
|
Én is szeretnék még egyet játszani, szeretnék pontot szerezni, mert eddig egyszer majdnem összejött...
Össze akartam írni, hogy általában mikor jó, de rájöttem, hogy minden napra azt írhatnám, hogy általában jó, de valahogy mégis olyankor vannak, amikor én nem. :D 1-1 óra miatt nem tudok jönni, esetleg utazom vissza a koliba, stb... Tehát a terveimmel ellentétben nem tudok időpontot kérni, majd megpróbálok igazodni. |
További időpontigények?
|
Senki többet?
|
Egy igényhez könnyű volt igazodni. :) Éjjeli párbaj rég volt, hátha az "éjszakai műszak" is tud jönni rá. Az idei párbajsorozat utolsó előtti párbaja szerda 22 órai kezdéssel kiírva.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha nem jön közbe semmi, akkor holnap 22 órától párbaj!
|
Quote:
|
Fél nap a párbajig! :)
|
Ne felejtsétek, hogy 22 órától párbaj! Még mindig komoly tétje van!
|
Quote:
|
Quote:
No de ez persze a tavalyi verseny hagyatéka még. Az ideiért a tavalyihoz hasonló érmek és kupa jár. Az biztos, hogy aki a kupát kapja, az most először fogja kapni (akár Tuvalu, akár Numer@ végez az első helyen), ezért a nagyobb méretű kupára még várni kell. |
2 óra a párbajig!
|
40 perc!
|
10 perc a kezdésig!
|
És már jöhetnek is az időpontigények a következő párbajra. Az izgalmakat úgy látom meghagytuk a végére... :)
|
Én nem tudok írni külsőre, de mivel szeretnék az
utolsó párbajon ott lenni, ezért lenne időpontom nekem is. Ide írom, valaki másolja már be külsőre a megfelelő helyre: Szal: szombaton 22 órától vagy vasárnap 10-15 között és 20 után lenne nekem jó... Köszönöm! Pool (9) (#160521) [5/U] , 2010-11-17 22:07:54 |
Erről a párbajról lecsúsztam kicsit :(
Vasárnap 10-15 között nekem is jó volna. |
izgalmasabbá tegyük az utolsó párbajt? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már rég nem lehet jelentkezni, és játszani :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Van még időpontigény?
|
Quote:
A tegnapiról is lemaradtam, bár nem vesztettem semmit, ahogy nézem... |
Vasárnap 9-es zárással legkésőbb jó lenne nekem is, természetesen közbejöhet bármi :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:30. |