![]() |
Helyezés: 228
Érték: 14831 Sziasztok 3-év tapasztalattal szövetségbe lépnék.A felálásom ijj/varázsló.VIP tag vagyok vagyis helytartóval rendelkezem.Ha neked is van ez még nagyobb előny lenne számunkra.Gyorsan fejlődök.Még csak 1 hónapja játszok ezzel az országgal de már a top 30%-ba vagyok. várom a jelentkezőket. Aki 1 hó alatt eljut a top30-ba,rossz játékos nem lehet :) |
Helyezés: 577
Érték: 9427 Élőhalott szövit alapítanék!!! Csak élőholtak jelentkezését várom!!!! "Letaroljuk a világot" jeligére!!! :D:D:D |
Helyezés: 219
Érték: 14899 keresek szövetségest, ember vagyok és harcos! 1 hete játszok és már a 200-adik helyen állok... kb 1000 fős csopiban :) Quote:
Itt van mégegy: Helyezés: 219 Érték: 14899 keresek szövetségest, ember vagyok és harcos! 1 hete játszok és már a 200-adik helyen állok... kb 1000 fős csopiban :) |
Sziasztok!
Szövetséget alapítnák 4tagú lenne.2hadis 1varis és én tolis.Ha varázsló vagy akkor legyen legalább 1-2k varid.Ha hadis akkor elit+íjász 1-1k.A főmenüd másolatát mellékeld ha levelet küldesz.Nem fogok vissza élni vele. Ha valakit érdekel írjon. Én mindig akartam 5-ös szinten egy 5 tagú szövit, de sose sikerült:D |
Quote:
|
Quote:
Nem azt értettem, h saját magán kívül keres még 4 tagot, ha erre gondoltál...:P |
Anarch:
"országokrol adok ki infot zöldbe ára 100 milió" Jájj... |
Ez jó volt:D:)
|
Quote:
|
Quote:
Lejjebb ment az ár... :D De sajnos a hirdetés hosszával az abban lévő hibák száma is növekedett. :( |
Egy full hadis Ork Szöve lép
Sok sikert, de miért írja ki...:D Megnéztem már ezt a full hadist, hát nekem elég fura, de bizti keveset játszom orkkal:-D |
"20kör es kezdek egy ujj syövetséggel. irjatok be a Országodat es meg nezem hogy jol vagy nem. tuddj jatszani es kell 1 vari meg 2 hadisok."
Ez is a no comment kategória. :( |
Hogy lehetnek sokan ennyire igénytelenek? :(
|
Nem zárnám ki a lehetőségét, hogy éppencsak iskolás az illető -a ragozást egy idő után már nem szokás ennyire elszúrni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy másik:
"szövit keresek?" :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
-_NO FEAR_- (#196354)
2009-02-01 11:30:36 Helyezés: 121 Érték: 75895 1200 heki környékén üzletelés céljából orit keresek :) részletek zöldben itt 306903 Ez milyen üzlet lehet? Üzletelni nem a piacon kell? |
Quote:
|
Quote:
|
Vagy ne adj ki infót, vagy ne írd le, hogy melyik országrólé van szó. Bár ez utóbbi visszakereshető, ameddig a hirdetéls él, úgyhogy akkor inkább várd meg vele, amikor már nincs kint.
|
Quote:
|
Quote:
Egy ország megadta egy másik, vélhetőleg saját országának a sorszámát. Ebből hogyan következtetsz bármilyen, játékbeli felépítésre? :eek: |
Quote:
|
Quote:
Nem egyszer láttam olyat, h a ugyanaz a szövi több hírdetésben keresi a hiányzó tagot és megadja a vezér sorszámát... De ahogy nézem ebben az esetben nem ez történt...:) |
Quote:
|
Quote:
Csak előbb én is kinyitom azt a nagy szám és csak utána nézek szét...:) |
Anarch.
Előzmény a fórumról: "valaki tugya hogy kel teki szövit csinálni kel hozá vip nekem?" Majd hirdetés: "teki szövimben 3 hely kiadó lehet jelentkezni ára 1 vip" :D:D:D |
Quote:
|
Egy korrekt hirdetés:)
Sövit keresek egyenlore magyanyos f vagyok de 21 kör mulva mehet de már most érem a szövit embert keresek |
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:0 Helyezés: --- Érték: --- Nagyon reg ota "trendi"szövetsegek uralkodnak a csoportokban.A lassan ezer oldalas törtenelem könyv összes oldalän ott vannak.Gonosz demonok es sötet erök elhatalmasodtak.Ha legaläbb egy oldalt a könyvböl te akarsz uralni.A sötet eröket verben fürödve lätni. A helyed a szövetsegemben van. Végül is nem is rossz :) |
SZIASZTOK!
jól KÉPZETT VARÁZSLÓT ÉS TOLVAJT KERESEK! FAJOD NEM SZÁMÍT. Na végre, eljött az ork varázslóm ideje is:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:44. |