![]() |
Atyaég :eek:
|
Quote:
Hamiltonnak tavaly is voltak hülyeségei, idén is vannak, lassan benőhetne a feje lágya, még akkor is ha nem neki szurkolok :) De ezzel a piros lámpás dologgal is csinálhatnának valamit, hihetetlen, hogy minden futamon azt kell nézni, hogy ki szív miatta... A BMW szerintem továbbra is csak 3.csapat, de drukkolok nekik. A Williams nem nagyon tud előrelépni, ahoz már túl kis csapat szerintem. A Renault viszont jól járt Alonsoval, év elején azt nyilatkozta Alonso, hogy ott folytatják, ahol tavalyelőtt abbahagyták. Hát igen, mert a Renault tavaly nem csinált semmit :D Nem tudom minek akarja megint otthagyni, szerintem abban a kocsiban is egyik esélyese lenne a következő idénynek. De egy normális kettes számú pilóta kéne mellé. |
Quote:
Míg RAikönnen autója megcsúszott Monacoban, és nem tudott vele mit kezdeni. |
Quote:
"Az igazat megvallva, mi szóltunk neki, bár mondhattuk volna hamarabb is" - ismerte el a futam után. - "Nagyon sok minden történt akkor, mindkét autónk egyszerre állt ki. Amikor egy versenyző elsőként jön be, és harmadikként távozik, megértem, ha türelmetlen, és azt figyeli, hogy át tudja-e lépni az előtte levőket."<< http://www.a5.hu/cikkek/2/26560.shtml |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
itt amúgy is büntetés (pontosabban kizárás) járt volna, ha kihajt a boxutcából, amíg piros a lámpa. ;) a másik versenyző megállt, ő pedig nem. még csak jelét sem adta, hogy meg akar állni... tény, hogy eddig is voltak figyelmetlenségből elkövetett hibák, de ez 100% mohó volt. na de ezek ellenére sem kell félteni Hamiltont: >>"Ez semmi különbséggel nem jár majd. (Az ütközés) nem törte meg az önbizalmam. Nem vagyok csalódott. Előre haladva egyre jobb a hangulatunk. A tény az, hogy a hétvégén mindenkit földbe döngöltünk. Azzal az autóval, ami jelenleg rendelkezésünkre áll mostantól nincs megállás" - idézte a britet az autosport.com.<< http://www.a5.hu/cikkek/2/26574.shtml |
Quote:
Hirtelen egy példa jutott eszembe, de elég haloványak az emlékeim, amire emlékszem egy Coulthard és Schumacher közötti incidens volt, nagy köd volt, és valamelyikük nekiszaladt a másiknak, aztán ment a vita hogy volt-e ködlámpa (az a piros izé minden kocsi végén) vagy sem, majdnem összeverekedtek, sokkal nagyobb cirkusz lett belőle mint a mostani esetnél. De büntetés nem volt, pedig nem a boxutca végén történt csökkentett sebességnél, hanem teljes gáznál, azaz még veszélyes is volt a helyzet. No, megtaláltam: a vita az volt, hogy Couldthard direkt fogta-e meg Schumachert, aki éppen le akarta körözni, vagy sem. Ez 98-ban történt, és ha jól emlékszem, éppen nagy harc volt Schumacher és Hakkinen (Coulthard csapattársa) között a világbajnoki címért. http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q A lényeg az hogy még soha nem láttam büntetést ütközés miatt. Legalábbis nem emékszem rá :o (azért össze ne vesszünk ezen az eseten, ha ők kibírták cirkusz nélkül, nekünk sem érdemes sokat tépelődnünk rajta ;)) |
Erre én is emlékszem,csak más szereplőkkel :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:26. |