Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

espanyol 06-27-2006 00:55

na aludjon mindenki:)
már aki képes rá ilyen melegben:eek:

wand 06-27-2006 00:55

Quote:

Originally Posted by Georgio
Wand:

en meg erre kernek valaszt tolled! Igaz/Hazugsag?

"A másik dolog a legutóbbi hódítós bulin Wand mindekit kinevetve , szinte dicsekedve ecsetelte melyik orikat viszi az 1/a ban illetve hány aktív játékos viszi azt a sok orit..."

ez így hazugság.
Arwylnak volt a fő témája az volt, hogy én viszem szerinte kompletten mindkét klánt (ha jól emléxem még a saját klántársai is lehurrogták).
ebből összeségében annyi igaz, hogy én vagyok a a "vezér", tehát a stratégiákat én dolgozom ki.

és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt. persze mielőtt nagy kiakadás lenne, azért megkérdezhetitek Monrot is ő kit visz a szkarabeuszban? :) )

az összes többi orihoz, pont annyi közöm van mint Monronak a szkarabeusz összes országához. és aktív játékos, nem aktív játékos.. évek óta játszunk együtt előfordul, hogy valaki hetekig nem tud lenni, máskor meg szinte 24 orában van.
amikor nincs a seregei vagy a termelése akkor is kimegy a piacra. aki épp bent jár kirakja.

és abból szűri le a következtetéseket, hogy ide most 2-en írtunk tőlünk..
asszem elég meredek feltételezés, hogy kettőnkön kívül nem létezik, Méri, Kati, Enikő, Csaba, Észak, Tobe, Xeper, Gyula ( itt is köszönöm mindenkinek a játékot!:) )
upsz, és kimaradt ucsó belépő tagunk: GoldY :)

Zounok 06-27-2006 05:37

Pardon...elnézést kérek Wand, de bealudtam, annyira uncsi volt az este nélkületek:)))

Szal nem is fogom megnevezni őket, mert nem akarok semmilyen kitiltást sem összeszedni. Az országokat te magad is tudod, melyeket hoztad fel egyszerre restartoltatni !

Nem únod még, hogy mindenkit hülyének nézel(tek) ?Csak nem mindenki az ! Mindenki eljutott már odáig, hogy nagyjából átlátja a dolgokat, nem csak mi.

Miből gondolod, hogy ismernie kellene az 1/A mezőnyének az általad felsorolt emberkéket? Méri,Zoli,Xeper kivételével... Hol is jelentek meg az uccsó 1 évben találkozón? Mikor is írtak bárkinek is levelet? Mikor is nyilvánítottak véleményt bármilyen fórumon???? Ne nézz már hülyének embereket, hogy bekajálják azt a sok maszlagot, amit le akarsz tömködni a torkukon!

Zounok 06-27-2006 05:38

Bocsánat...Csaba...ő valóban megjelent 1x...és többekkel való beszélgetéskor is kiderült, nem ő viszi az oriját :))))

Zounok 06-27-2006 05:39

Ahogy Géza sem vitta az orijait, amit használtatok... kel még a sok példa????

GOD 06-27-2006 06:21

Huhhhh...
Kezdek nehezen látni a lőporfüsttől :D :D :D

Alba 06-27-2006 06:54

Ejj micsoda beszelgetés...

Kijelenthetem hogy nem a hörcsög klán keze van a dolgokban. Bar nem lenne rossz ha ennyire értenék a nethez de sajna neha az excelben is elveszek...

Balee meg jatszik?Vagy Busy?

Hóhér 06-27-2006 06:59

Wand : és szóba került, hogy vajon a Északék klánjából én melyiket viszem, a válasz az volt, hogy Flangánt.

itt szeretném megkérdezni, hogy ezek szerint két országot még szabad vinni, de többet már nem ? 1/a ban ?

ezeket hol találom a sugóban???

:eek:

wand 06-27-2006 07:30

ugyanmár Zou... :) maszalg ide-maszlag oda, szerintem ezek után biztos nem fogsz kitiltás kapnai
lécci írd már le MELYIK ORIT KÉRTÜK BALEETÓL?

dumálsz itt nagyokosan, tényként állítasz be hülyeségeket. hát tessék
mondj tényeket:)

ha nem tudsz, akkor újra kijelentem, ez egy sima hazugság. és megismétlem ez esetben az összes kijelentésedre rávetited, hogy az is lehet hazugság.

Chris 06-27-2006 08:15

Quote:

Originally Posted by Ati
Kéretik nem mindenben csak a személyeskedést nézni, és nem csakazért is belekötni másba...

Quote:

Originally Posted by Chris
Ezt nyugodtan egyéb hozzászólóknak is címezhetted volna... ez a sárdobálás nem csak Aúú hozzászólásain múlt, voltak itt azért más résztvevők is...

Quote:

Originally Posted by Ati
Chris, más résztvevők, még ha sárdobálás mellett is, de témánál maradtak. Hogy hogy jött ide, hogy XY a 24 körös kitiltása után miért 72 kört kapott, az számomra rejtély. Nemcsak itt, bárhol máshol az volna számomra. Hogy a fórumetikettben leírt kitiltási rendnek mi köze az 1/A-hoz, azt nem vágom. Úgyhogy lapozzunk.

Ezek szerint ha valaki a téma kapcsán személyeskedik, az szerinted megengedett...
Kár, hogy a hozzászólásomból le sem vetted a lényeget.
Úgy hogy lapozzunk.

All times are GMT +1. The time now is 15:53.