![]() |
Quote:
|
Quote:
A meglátásod szerint ennek bármiféle korlátozása milyen pozitív változást jelentene? |
Quote:
|
Quote:
Pozitív hatás... Nem lenne annyi szabis. Felszabadulna egy csomó sorszám :). A megmaradt orik aktívabbak lennének. Több lenne a célpont. Ennyi jutott eszembe :). Még valami, ami elgondolkodtató. Épp most láttam egy ütést a teljes eseményekben, de a célpontot már nem találtam meg. Törölte magát. Előző szinten én loptam le valakit, aki aztán törölte magát. Sajnálatos, de feltételezem az állandó kudarc miatt. Megunták. (Majd ha nyithatok neki topikot a megbeszélésekben, lenne egy nyers ötletem ez ellen.) |
Ez a pár oldal egyébként nem ötletekről szólt, hanem arról, hogy pár játékosnak mi nem jó, mert bibíííííí.
Ha ezt elolvassa vki kivülálló, no, az aztán majd kedvet kap játszani... inkább arról írnátok, mi tetszik és azt erősíteni, nem csak fikázni... minden játékban vannak szar dolgok, sőt az életben is, mégis "játszunk"... |
Quote:
Tehát szerinted ha a mostaninál kevesebb ország lehetne, akkor több lenne a célpont? Nem értem a logikádat. Szerintem ennek nincs köze az új játékosokhoz, csak a régieket korlátozná. Mint ilyen, se nem tartozik ide, se máshol nem támogatom, hogy ilyen módon csökkentsük az aktív országok számát. Úgyhogy ezen lépjünk túl. |
Szerintem első körben arra kellene rájönni, hogy miért is csökken a játékoslétszám, azaz az újak miért nem jönnek, vagy ha jönnek, akkor miért nem maradnak.
Ha a sok színes-szagos-pörgős játék miatt a hódító kiment a divatból, mint mondjuk a jojó, akkor persze nem tehetünk sokat, csak sajnálkozhatunk... De hogy nem a tartalékok miatt megy el innen bárki, az tuti. Aki már átlátja annyira a játékot, hogy kell tartalék, az nem fog elmenni, mert már tetszik neki a játék. Az egy teljesen más dolog, ha valaki megunja, feladja, stb.. Szerintem a cél nem feltétlen a régieknek való kedveskedés kellene legyen, vagy a szabisok visszacsábítása bármilyen módon, hanem az aktív játékosállomány valamilyen módon való növelése, ha ez lehetséges. |
Quote:
Kiment volna a divatból? Ezt nem tudom. Tény, hogy nincs grafikai felület, de nem is nagyon lehet neki csinálni, szerintem. Ez a játék jellegéből fakad. De szerintem nem is kell neki. Arra ott vannak a konzolok. Bár egy kis frissítés ráférne, mert így tényleg olyan, mint egy excel-táblázat. Az aktív játékos állomány növelésével egyetértek. |
Quote:
Aki töröl, az kaphatna automatikusan egy üzenetet az e-mail címére, hogy "köszönjük, hogy velünk játszottál, kár, hogy ilyen hamar abbahagytad, azon vagyunk, hogy a játék érdekesebb, élvezhetőbb legyen, kérünk, segítsd ezt egyetlen kattintással, jelöld be az alábbi listán, miért hagytad abba. - mert szar - mert folyton elvertek - mert unalmas stb." 6-8 átgondolt, értelmes lehetőséggel persze, nem ilyen baromságokkal, mint amit kapásból írtam. Ha csak egy tizede visszaküldi, már lehetne valami képet kapni arról, mi nem tetszett egy újnak. |
Quote:
Ez jó ötlet, de szerintem rögtön törléskor jöjjön fel egy form, ki tudja, mikor olvassa a leveleit, szerintem nagyobb a hajlandóság egy azonnali válaszra, mint egy késleltetettre, amikor már esetleg azt sem tudja, mi a a hód. :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |