![]() |
Quote:
Azért köszi, hogy legalább reagáltál rá!:) |
Ha majd elkezdjük tárgyalni a következő idő pontot, annyi kérésem van csak, hogyha lehet ne szerdán vagy hétvégén legyen.
És ha lehet ne késő este. Többihez megpróbálok alkalmazkodni. |
Quote:
A késő este mint jelent nálad? 21 órás kezdés még beleférne? Mert akkor én is tudnék lenni, de előtte sajnos nem... |
Quote:
Hanem a végéről. Nem veled akarok ki..babrálni, de nekem a legkésőbbi időpont az lenne ha 10 re ér véget. De az már tényleg a legkésőbbi. Hajlok a megegyezésre persze, de ha lehet akkor ne legyen későn, nem fekszik az nekem :) |
Péntek nem jó sajnos, ha esetleg hétvége lenne, akkor vasárnap jobb, de akkor is jóbb lenne inkább egy délutáni, vagy késő délutáni.
Csütörtök mégis jó, esetleg egy csütörtök délután? |
A kedd egyáltalán nem jó...
Szerda délután 4-től este kb 6-ig jó a kezdés... Csütörtök reggel 8-tól, kb délután 3-ig jó a kezdés... Pénteken csak délelőtt jó... Ezekben az időintervallumokban 90%, h jó, de talán még később is megoldható... Szombat és vasárnap egyáltalán nem jó.... |
Nekem péntek-szombat-vasárnap nem jó.
De ha előtte van, akkor se ígérem, hogy elindulok rajta. Úgyhogy eszerint vegyétek figyelembe a fentit. |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Sikítsatok légyszi, ha már megint nem jól számoltam valamit. :o
|
Estig jöhetnek az igények a forduló utolsó párbajának időpontjára.
|
Van egy kiesőnek tűnő ország a párbajsorozaton. "Nem foglalt :)", kérlek, hogy az utolsó párbajon próbálj meg jó eredményt elérni, ellenkező esetben sajnos kiesel a párbajsorozatból.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |