![]() |
Ati: igenis erőltesd, mert a piac nem raktár...
|
Ati, annyit megtennél, hogy leírod, hogy jelenleg mi az általad elfogadható verzió?
|
Quote:
|
én megértem ezt hogy félnek regetegen ,ezzel nincs is gond... félhetnek is , de Ati félreértetted nem az a célunk hogy másoknak keresztbe tegyünk hanem hogy Aba jok legyünk... Pool megvenné kilora a tekinket .. akkor télleg nincs képbe hogy állunk :D
Ati ha majd Aba érünk és látunk vmi nagy elönyt a topba és inditunk egy topicot akkor ott is lesznek hasonlo változtatások ? pl távolság kicsinyitése iesmi ? mert ez hasonlo... reppelnek a "nagyok" ellen... |
Quote:
Újrázásnál (és csakis újrázásnál! szintlépésnél semmi nem változik!!!) maximum fajtánként 3 millió tekercset kapsz vissza. Maximum X rúnát kapsz vissza. (Itt 10 millió volt a javaslat, csak mostanság volt pár ellenvetés, előtte semmi, bár szerintem ez lehetne magasabb is.) Képzés alatt lévő katonákat ugyanúgy visszakapod, mint most. Ez a javaslat aktuális kinézete. Nincs korlátozva az újrázások száma (a mostanin felül), nincs megváltoztatva az újrázások közötti idő, és nem érinti a 60ezer tekerccsel újrázó országokat. |
Quote:
A-s tekiáron nem is számolom ki mennyi tekit tudnánk venni (ha látnám értelmét, mert lesz az még 1 arany is, mint a rúna :)) Van rengeteg ötlet az A-s játék módosítására is, de na akkkor akarj majd változtatni rajta, amikor vmi nem lesz jó A-ban a klánodnak, hanem most kellett volna ötletekkel előállni távolságok kicsinyítése? legyen 1 körös ország és klán is? vagy 1 millás és 5 millás klán között csak 10 kör legyen? hol itt a hasonlóság? max, hogy mindenütt számokról beszélünk ha vmi ötleted van, akkor Megbeszélések--->"Van egy ötletem" stb... Max kukázva lesz, de egy próbát megér... |
Quote:
egyébként meg ugyis felmegy Aba nem értem akkor minek félni töle Ati ? Pool kilora megveszi... akkor had mutassuk meg neki hogy felvehesse :D:cool: |
Quote:
de csak jöjjön, az én klánom sose tartotta tekiben ami volt, ezentúl sem fogja, azt meghagyja a Tesóidnak more :) amúgy meg ne engem oltogass, hanem érvelj, mert ez eddig elég sovány... addig fogsz magyarázni, míg a végén már újrázni sem lehet majd, de csak Neked/nektek :) |
Quote:
No ezt okozod másoknak. A módosítási javaslat ennek ellenére nem szól arról, hogy akárcsak egyetlen tekercsed is elvesszen, csupán arról, hogy nem fogsz tudni megdolgozás nélkül hirtelen 24 millió tekercsnél többet a nagy semmiből előszedni. Szerintem egy gomb megnyomásáért legyen elég maximum 24 millió tekercs. Ha többet akarsz, akkor azért tényleg dolgozz meg, például azzal, hogy megírod a tekercseket. Azt (szinte) semmi nem korlátozza. |
de Ati szerinted ez a mennyiség ami most van csak ugy eltünik ? elég lett volna megkérni hogy ne usztassunk nem pedig leredukálni , én értem hogy azt akarod elérni hogy ne usztassanak , veszitsenek el sok zsét mások... de ezzel a szabállyal ez nem fog megváltozni inkább majd még érezhetöbb lesz szerintem...
egyszer ugyis lemegy Ati.. többet nem lehet 5.en 4.en megtermelni ahoz az ujrázáshoz a tekit, vagy csak 5 6 év alatt... egyszer amik most vannak lemennek elérik céljukat és vége... nem értem miért kéne az egész ujrázást elrontani vele... |
All times are GMT +1. The time now is 00:19. |