Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 06-04-2009 11:59

Frissítés...

Ami változott:

1. Több tárgy egyidejű eldobása. Ha valamiből több mint egy darabod van,akkor a menüben megjelenik egy "Eldobod mindet" sor is, ezzel az összes adott fajta tárgyat eldobhatod egyszerre.
  2. Több tárgy egyidejű felvétele. Ha valamiből több mint egy darab van az adott helyszínen, akkor megjelenik egy "Felveszed mindet" sor a menüben, ezzel egyszerre fel tudod venni az összes adott fajta tárgyat. Csak annyit vesz fel, amennyit a karakter az adott pillanatban elbír.
Ennyi... :)

Dus 06-04-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213745)
Frissítés...

Ami változott:

1. Több tárgy egyidejű eldobása. Ha valamiből több mint egy darabod van,akkor a menüben megjelenik egy "Eldobod mindet" sor is, ezzel az összes adott fajta tárgyat eldobhatod egyszerre.
  2. Több tárgy egyidejű felvétele. Ha valamiből több mint egy darab van az adott helyszínen, akkor megjelenik egy "Felveszed mindet" sor a menüben, ezzel egyszerre fel tudod venni az összes adott fajta tárgyat. Csak annyit vesz fel, amennyit a karakter az adott pillanatban elbír.
Ennyi... :)

Jól működik nálam... :)

OFF:
3000. MUD fórumon belüli hozzászólás :D

Dus 06-04-2009 12:08

Ha a bankban van pénzem, szerintem ne a karaktertől vonja le tickenként az 1 aranyat, hanem a bankban lévő pénzből. Sokkal logikusabb lenne :)

Ati 06-04-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213748)
Ha a bankban van pénzem, szerintem ne a karaktertől vonja le tickenként az 1 aranyat, hanem a bankban lévő pénzből. Sokkal logikusabb lenne :)

Hmm? A bankból vonja le.

A karaktertől azt vonja, amiket a segítőidnek fizetsz.

Remedy 06-04-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213748)

Onnan vonja le szerintem. :)

Dus 06-04-2009 12:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213749)
Hmm? A bankból vonja le.

A karaktertől azt vonja, amiket a segítőidnek fizetsz.

Hopp, tényleg, arra nem gondoltam :D

Dus 06-04-2009 12:15

Tényleg onnan vonja le és jó mennyiséget :)

De ha többet szeretnék kivenni, vagy betenni mint amennyi van, akkor nem ír hibaüzenetet, csak szimplán nem csinálja meg :)

Ati 06-04-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213753)
De ha többet szeretnék kivenni, vagy betenni mint amennyi van, akkor nem ír hibaüzenetet, csak szimplán nem csinálja meg :)

Szerintem örülj neki... Ha át akarod verni, akkor mindjárt olyan hibaüzenetet kapsz, hogy ......... :D:D:D

Dus 06-04-2009 12:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213755)
Szerintem örülj neki... Ha át akarod verni, akkor mindjárt olyan hibaüzenetet kapsz, hogy ......... :D:D:D

Csak teszteltem :p :D :D

Remedy 06-04-2009 14:11

Varazslas csata kozben: ha nagyon sok varazslatot tudsz, eleg zavaro lehet kikeresned epp azt, ami Neked kell. Ezaltal tobb korrol is lemaradhatsz.
Pl zavaro hogy 4 fele gyogyitas van amikor a legerosebbet hasznalom ugyis. :)

Javaslat1: tudjam testre szabni hogy milyen varazslatok legyenek a listaban.
Javaslat2: tudjak gombokra bindelni varazslatokat, es azt nyomogatni csata kozben. Pl: 1-es villamcsapas, 2-es gyogyitas, 3-as foldrenges, 4-es vaksag gyogyitasa, stb.

Nekem a 2-es a szimpibb. :) Zavar ez vki mast is?

All times are GMT +1. The time now is 22:37.