![]() |
Szerintem a minden új játékos nem egyenlő a minden játékossal.
|
Quote:
|
A szavazás eredménye azok körében, akik értékelhető szavazatot adtak le:
|
Bár a szavazás eredménye az, hogy maradjanak a kiírások továbbra is a fórumokon, figyelembe vettem azt a nagyszámú szavazatmennyiséget is, ami arra érkezett, hogy ezek ne jelenjenek meg a továbbiakban.
Ezért köztes megoldásként a kitiltásokról, áthelyezésekről és törlésekről szóló üzenetek továbbra is megjelennek a fórumokon, ezt azonban mindenki egyénileg kikapcsolhatja saját gépén/böngészőjében. A kikapcsolás a Beállítások menüpont "Vegyes" fülénél lehetséges. Ha később újra látni szeretnéd az üzeneteket, akkor ugyanitt vissza is kapcsolható. Ez a beállítás az anarchista csoport publikus fórumain az érkezettek listájának megjelenítését nem befolyásolja, sem a vérdíjak kiírását, sem más esetleges adminisztrátori kiírást. Mivel ez a beállítás a böngésződben tárolódik, ezért másik gépre átülve, vagy másik böngészőt használva a beállítást ismét el kell végezni. Mindenkinek jó fórumozást! :) |
respect ezért az opsönért :)
|
Quote:
Üdv Steve :) |
Quote:
|
üdv mindenkinek!
az a helyzet hogy nyaralni voltam másfél honapig és nemigazán jutottam gépközelbe ezalatt. mikor elmentem akkor az új forumrendszer durván 3 napja élt. ha valakinek van egy kis ideje-türelme, megtenné hogy összegzi pár mondatban mi sült ki ebből végeredményként? előre is kösz:) tudom hogy vissza is olvashatnék akár, de az beletelne pár orába...:( |
Quote:
|
Quote:
Oda a régiek meghívóval tudnak bekerülni. Ha esetleg szeretnél valamelyik nyilvános fórumra meghívót kérhetsz és szerintem kapsz is. Röviden tömören ennyi,de ha többet akarsz megtudni olvasd vissza a topicot:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |