![]() |
Quote:
Egy olyan helyen, ahol ilyen gnóm hadi orik vannak, szépen fogom magam és átmegyek éheztetősbe, vagy fél éheztetősbe... és röhögve pattanni fognak rólam, mert lesz 23%+23% barakk+tornyom... 400 hekin ez annyit tesz, hogy lesz 92 barakkom és 92 tornyom... 4784*8+4784*6 *1.45*1.3*1.3*1.4 = 229775 A gnóm szövi támadója: 27000*5 *1.55*1.06 = 221805 Alul, felül részt nem nézek, mert az a legbizonytalanabb körülmény, a katmorál pedig ugyanaz. Mielőtt jönnek az olyan dolgok, hogy persz, de így akkor a többiben lesz gyenge, itt az elf 400 hekire... ház: 75 (4875) barakk: 92 (4784) torony: 92 templom: 50 (6500) kocsma: 80 (4160) raksi: 11 (ételfogyasztás 4064) Ez így egy 4 körös ori és egy olyan helyen, ahol tele van ilyen gnóm szövikkel, meg fél-elfekkel, meg varis óriásokkal, elfként csak ilyen orit csinálnék... persze igazából nem jó ez az ori se, mert nagyon ritka az olyan csopi, ahol összejönnek a fél-elf tolisok, az óriások és a csak hadi gnómokból álló szövik... na meg ha a katmorál esetleg nem ugyanaz, akkor az egész borul, hisz ha csak 2-3% is van az mf elf javára, akkor jóval kisebb sereggel is ki tudja őket fogni és akár még az is kijön, hogy éheztetnie se kell nagyon... |
Quote:
|
Nem idézem be aúú-t :D , mert elég hosszasan de jól elmondta itt a dolgokat. Én is rengeteget számoltam a védőértéket és h kb milyen hadi tuna beverni. Legtöbbször arra jutottam (azokhoz a csopikhoz viszonyítva, ahol jártam) h csak full elites hadis tudna beverni, de az is csak szöviben.
|
én is szőrszálhasogatásnak írtam be a hadi gnóm szövit... meg mert volt olyan szövim :D (ott volt a post tetején a kezdő smiley nem? :D) mindenre van ellenfél, CL jól mondja :D
|
Sziasztok!
Már nem egyszer előfordult velem, hogy a tekiket egy nullával többért raktam ki a piacra (ez mondjuk 100K-nál elég nagy bukta) és visszafelé elrabolták. A kérdés mit tudnék tenni, ha észrevettem. Mennyi pénz kéne ahhoz, hogy visszavásárláshoz ki tudjam üríteni a teki piacot, ha mondjuk egy teki 2700 körül van. Köszi a válaszokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Tehát ilyen esetben nem is érdemes semmit sem tenni? Amúgy 4. szint.
|
Quote:
|
Épp szabiról jöttem vissza és siettem, readásul mecs is ment a TVben...
Szóval 100 millával sélyem sincs, ha jól értem. Bár nem lettem jobbkedvű, de köszi a válaszokat ja és megprobálok jobban figyelni. |
All times are GMT +1. The time now is 06:40. |