Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

aúú 06-29-2006 14:40

Quote:

Originally Posted by Senki
full elites gnóm hadi szövi... 4*10.8k elit. hányszor kéred a beverését az elfnek? nem kell a szomszédhoz szaladni ütőerőért. (persze senki se mondta hogy mindent kivéd az az elf, vagy hogy egy MFnek is sok esélye lenne, de azért ne modnjuk rá, hogy hű de erős.... ):p :D :p :D

Én azt mondtam, hogy minimum... gondold már el, ha tele van hadi gnómos szövikkel a csoport, akkor szerinted lesz 19-20% varim és csak ennyi seregem lesz? :) Legyünk már kicsit reaálisak, az orikat a csoporthoz készíted mindig és perszehogy itt bármilyen reális orinak ki tudom nektek számolni az ellenfelét úgy, hogy nem tud semmit csinálni vele az először beírt ori...

Egy olyan helyen, ahol ilyen gnóm hadi orik vannak, szépen fogom magam és átmegyek éheztetősbe, vagy fél éheztetősbe... és röhögve pattanni fognak rólam, mert lesz 23%+23% barakk+tornyom...

400 hekin ez annyit tesz, hogy lesz 92 barakkom és 92 tornyom...
4784*8+4784*6 *1.45*1.3*1.3*1.4 = 229775

A gnóm szövi támadója:
27000*5 *1.55*1.06 = 221805

Alul, felül részt nem nézek, mert az a legbizonytalanabb körülmény, a katmorál pedig ugyanaz.

Mielőtt jönnek az olyan dolgok, hogy persz, de így akkor a többiben lesz gyenge, itt az elf 400 hekire...

ház: 75 (4875)
barakk: 92 (4784)
torony: 92
templom: 50 (6500)
kocsma: 80 (4160)
raksi: 11 (ételfogyasztás 4064)

Ez így egy 4 körös ori és egy olyan helyen, ahol tele van ilyen gnóm szövikkel, meg fél-elfekkel, meg varis óriásokkal, elfként csak ilyen orit csinálnék... persze igazából nem jó ez az ori se, mert nagyon ritka az olyan csopi, ahol összejönnek a fél-elf tolisok, az óriások és a csak hadi gnómokból álló szövik... na meg ha a katmorál esetleg nem ugyanaz, akkor az egész borul, hisz ha csak 2-3% is van az mf elf javára, akkor jóval kisebb sereggel is ki tudja őket fogni és akár még az is kijön, hogy éheztetnie se kell nagyon...

Synkel 06-30-2006 04:52

Quote:

Originally Posted by aúú
Hát ez így pont nem igaz...:)
Egy elfnek nem a seregén kell sprórolni... 13% barakk + 13% torony kell bele mindenképpen és azt már egy szövi is elég neccesen üti be... az mf elf-nek könyvtáron, bányákon és raktáron kell nagyon spórolnia... sőt, még akár minimálisan a tanyán is spórolhat (lehet ugyibár éheztetőst is csinálni belőle, csak akkor elveszted az egyik faji előnyt, a sok kajatermelést)...

Bocs, ezeket azért nem írtam, mert nekem evidensnek tűnt, hogy nem fogok elffel bányászni pl, vagy tekit írni ha el is lopkodhatom a másét:) A magam részéről elfet úgy szeretem, hogy legyen egy kevés kajatúltermelése, és 0 rakija. Éheztetni más fajokhoz képest lényegesen gazdaságtalanabb az általad említett faji előny elvesztése miatt

DearCody 06-30-2006 15:57

Nem idézem be aúú-t :D , mert elég hosszasan de jól elmondta itt a dolgokat. Én is rengeteget számoltam a védőértéket és h kb milyen hadi tuna beverni. Legtöbbször arra jutottam (azokhoz a csopikhoz viszonyítva, ahol jártam) h csak full elites hadis tudna beverni, de az is csak szöviben.

Senki 07-01-2006 17:52

én is szőrszálhasogatásnak írtam be a hadi gnóm szövit... meg mert volt olyan szövim :D (ott volt a post tetején a kezdő smiley nem? :D) mindenre van ellenfél, CL jól mondja :D

Cyrano 07-05-2006 09:49

Sziasztok!
Már nem egyszer előfordult velem, hogy a tekiket egy nullával többért raktam ki a piacra (ez mondjuk 100K-nál elég nagy bukta) és visszafelé elrabolták. A kérdés mit tudnék tenni, ha észrevettem. Mennyi pénz kéne ahhoz, hogy visszavásárláshoz ki tudjam üríteni a teki piacot, ha mondjuk egy teki 2700 körül van.
Köszi a válaszokat.

Cyby_ 07-05-2006 09:55

Quote:

Originally Posted by Cyrano
Sziasztok!
Már nem egyszer előfordult velem, hogy a tekiket egy nullával többért raktam ki a piacra (ez mondjuk 100K-nál elég nagy bukta) és visszafelé elrabolták. A kérdés mit tudnék tenni, ha észrevettem. Mennyi pénz kéne ahhoz, hogy visszavásárláshoz ki tudjam üríteni a teki piacot, ha mondjuk egy teki 2700 körül van.
Köszi a válaszokat.

attol függ melyik szinten mert pl 4be sztem nincs annyi pénz egy szövinél..h addig felvásárold....itt már több millió teki is kint lehet...szal azt el kell könyvelni h bukta..legközelebb jobban figyelsz!!

Colony 07-05-2006 09:58

Quote:

Sziasztok!
Köszi a válaszokat.

Szintenként változhat, attól függ mennyit rakott ki a tekercstipusból a többi játékos. Amennyiért kiraktad darabját aranyártól a "végtelenig" , legtöbb esetben esélytelen.

Cyrano 07-05-2006 10:03

Tehát ilyen esetben nem is érdemes semmit sem tenni? Amúgy 4. szint.

Ati 07-05-2006 10:11

Quote:

Tehát ilyen esetben nem is érdemes semmit sem tenni? Amúgy 4. szint.

De, érdemes: megfogadni, hogy legközelebb jobban figyelsz. :)))))))

Cyrano 07-05-2006 10:21

Épp szabiról jöttem vissza és siettem, readásul mecs is ment a TVben...
Szóval 100 millával sélyem sincs, ha jól értem.
Bár nem lettem jobbkedvű, de köszi a válaszokat ja és megprobálok jobban figyelni.

All times are GMT +1. The time now is 06:40.