![]() |
I,
Az miért nem lenne jó hogy a 30% védelmi bónuszt lenyomni 20-ra, vagy akár 10-re akinek így tetszik mert az elf tápos volt. A maluszokat pedig visszavonni! Így az elfet is be lehet ütni (szerintem eddig is be lehetett) :cool: Az elf alapvetően nem hadis faj! Az olyan mindenből egy kicsi! Van annyi varija hogy az orkot beártózza. Van annyi toli hogy tudjon lopni. DE nincs akkora serege hogy beüthessen mindenkit! Max lest tud vetni: figyeli az ellenséges orit és mikor az kitámad ő ráugrik. De az már ritka fentebb. II, Vagy ha már semmikép nem lesz elffel változtatás akkor a felháborodott elf tulajdonosoknak lehessen fajt változtatni.;) Na kinek melyik pont tetszik, és miért nem??:cool: |
Quote:
aki békésnek akarja, úgy építi fel...mint ahogy a törpét is lehet, meg a gnómot is lehet, meg az óriást is lehet, meg ..... miért kell azokra az emberekre ráhúzni a vizeslepedőt, akik eddig az elffel nem békés játékot játszottak? miért akarjátok rákényszeríteni a ti akaratotokat? |
Hát elég hosszú volt,de végigolvastam..
Azért minden éremnek van két oldala.. Én 4 szinten át elf voltam,igaz ritkán ütöttek,de biza bosszúból én sosem gyújtottam fel egy házat sem. Én a nyugodt védekezős fajtáját játszom,de nem naponta egyszer ugrom be felfedezni,hanem napi több órát játszom vele. És igenis nagyon meggyengít a változás,mivel egy ember toli ellen sem tehetek sokat,még ha most éppen nem is tudott lopni. Na azért az 1A sem fenékig tejföl egy először ott járó elfnek. Persze a régebbi játékosok örülnek,mert így lenyomhatják őket,vagy legalábbis nem kell félniük már tőlük. Ott eddig is csak az ütlek-váglak ment és ez azért az először arra járó gyanútlanoknak igen meglepő. Hiába 2 elf ori egy magányos klán beüti simán,vagy nincs semmije csak védelme,de akkor meg minek?? Termelni nem tud,haladni is alig.. |
Quote:
;) először változtassad meg a hullát, tudjon varászolni a törpe tudjon ártózni stb... utána jöhet az elfed is akkor. azt kéne megértened, hogy a többi faj is ilyen.de ezzel nem foglalkoztok. csak a saját monológotokat lökve jön a sok értelmetlen "jaj vége a bunker orimnak" beírás. nem tudsz bunkerbe burkolva azt csinálni amit akarsz. és?? ezért stratégia, találd ki mit akarsz csinálni, és ehhez kiválasztod a MEGFELELŐ fajt... nem pedig van egy faj, és ahhoz ki akarod találni neked mi lenne a jó... |
Quote:
ha békésen játszottál eddíg, semmilyen módosítás nem történt a számodra. hopp találtál egy fajt, amivel nem tudsz mit kezdeni?? pláne , hogy nem is fér be hozzád a tolikal ?? hát ez igen borzasztó... ez csak vicc megint... |
Quote:
persze mindennel lehet játszani,ha ráérzel az előnyeire és kitapasztalod mire is jó. Én is kipróbáltam sok fajt,mindegyiknek van rossz oldala,de általában egy és nem kettő... |
Az eddig egyértelmű volt, h az elf alapjában véve egy védekező faj, tele van védelmi bónuszokkal, de ennek arányában ugye a toli, vari akcióinak a sikerességét is megnyírbálták, és ez így volt jó. Most már tényleg csak a védelme maradt szerencsétlennek... Ez a 80%os módosítás tényleg nagyon durva szerintem, nekem egy elf tolim van, és ezek után elgondolkozok a fajváltáson... Szerintem kár volt felborítani az arányokat. Remélem nem az a következő lépés, h a faji variját is elveszik szerencsétlennek :p
|
Quote:
nézzük a hadisokat. az óriásnak, a gnómnak, és az orknak is ugyancsak 9 %-kal megy le a készülije egy tk nyitással...igazad van. tényleg én tévedtem. ne nevettess már. |
nah végigrágtam magam az egészen..
lényegében annyit fűznék hozzá, hogy Ákosnak szerintem maximálisan igaza van.. most pattog mindenki.. aztán egy hét múlva rájön szépen mindenki, aki pattogott, hogy ez nem a világ vége.. arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz kevesebb elf.. de szerintem nem lesz mérvadó a változás.. mert véleményem szerint a mostani elfek 90%-a nem fogja feladni azt a védelmet, amit az elf faj nyújtani tud.. még ha cserében körbe lett nyírbálva vari és toli téren.. törölje le mindenki szépen a krokodilkönnyeit.. és játszon.. :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:17. |