Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Andrew 03-04-2009 22:13

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 204796)
Hogy induljon mégegy klánszint? Az milyen játék lenne ahol két klánszint van? :D

Idővel valószínűleg átvenné a helyét, tekintve, hogy a mostaniba senki sem akar menni játszani... Legfeljebb azok maradnának ott, akiknek nincs kedvük éjszakázni, kv-t figyelni, azaz gyakorlatilag A-s szintű játékot folytatni, hanem csak ülni a szebbik felükön. Azaz szép lassan egy kísértet csoporttá változna, majd meg is lehetne szüntetni. Vagy megmaradna dísznek, hogy volt ilyen is :D Gyakorlatilag maradna a jelenlegi funkciója :p

Hege 03-04-2009 22:18

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 204794)
Köszi, de minket nem kell sajnálni sem Neked sem bárki másnak.
És igen, baromira unatkozunk.

A klánütések nyilván a saját érdekünkben történtek. Ez bizony egy olyan játék ahol vannak klánütések is. Ezek általában akkor történnek amikor tudjuk növelni a fedezési határt.
Ha ez valakinek nem tetszik akkor ne adjon rá alkalmat hogy meg tudjuk tenni!

Lehet akár 1000 ori is a csoportban anélkül hogy klánszinten elérnénk őket és mégis tudnak fordulni. Döbbenet. hogy lehetséges ez? :)

De igen, gyertek vissza játszani és mindenki hozzon magával még egy embert :)

Most őszintén,
ROMÁN "A" CSOPORTBAN MI ÉRTELME VAN NÖVELNI A FELFEDEZÉSI HATÁR??????????? :confused:

Így is elérhetetlen! Ezzel csak azt éritek el ill. már el is értétek, h nem marad játékos. A szomorú az, h ezt még mindig nem látod be. Ha elveszíti a játék az értelmét, nehéz rávenni másokat, h jöjjenek jácccani. Ha lennénk vagy 50-100-an, akkor megérteném, de így ...

Ergo sztem nem leszünk többen itt, amíg nem változik a szemléletetek. Most lehet Atit győzködni, h változtassa meg ezt v azt, de én nem a játékban látom a hibát.

Robin 03-04-2009 22:25

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 204798)
Most őszintén,
ROMÁN "A" CSOPORTBAN MI ÉRTELME VAN NÖVELNI A FELFEDEZÉSI HATÁR??????????? :confused:

Így is elérhetetlen! Ezzel csak azt éritek el ill. már el is értétek, h nem marad játékos. A szomorú az, h ezt még mindig nem látod be. Ha elveszíti a játék az értelmét, nehéz rávenni másokat, h jöjjenek jácccani. Ha lennénk vagy 50-100-an, akkor megérteném, de így ...

Ergo sztem nem leszünk többen itt, amíg nem változik a szemléletetek. Most lehet Atit győzködni, h változtassa meg ezt v azt, de én nem a játékban látom a hibát.

Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?

Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...

laci 03-04-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 204800)
Rendben, tegyél egy javaslatot. Hogy lehetne elérni hogy többen legyünk?

Belátom hogy a klánütésekkel elértük hogy mindenki elérhetetlennek látja a fedezési határ elérését.
De elegendő oriszámnál fordulni anélkül is lehetne hogy a közelünkbe kelljen jönni mind klánszinten mind egyéniben.
Ezt pedig azoknak kéne belátni akik SZK-n vannak...

Ok, szerintem akik ezt olvassák (de akik nem olvassák, azok is), tisztában vannak ezzel, de senki nem fog úgy visszajönni játékba hogy hátha attól majd megjön a többiek játékkedve is, és azt nem lehet megszervezni hogy mindenki, akinek országa van az A-ban, egyszerre térjen vissza.

Eke 03-04-2009 22:35

Hát szerintem a kettös klánszint nem megoldás,én még most is a régi felvetéseket szajkózva két módozatot látok az egész cuceritoros dolog helyreálitásához.
Egyik mód lenne talán az Á csoport köridöhöz kötését eltörölni(vipp-re gondolok),a másik talán a 2-es szinten való fordulás lehetösége lenne,mint régeben a hódban.
De talán a baj forrását kellene orvosolni,és ez az össztaglétszám növelése,marketing probléma.Reklámozni kellene ,toborozni ,talán még egy pici vippár csökentés is belefér. Mint egy kinai közmondásban benne van"Ha jövõre akarsz termést, vess gabonát. Ha tíz év múlva akarsz termést, ültess fát. Ha egy életen át akarsz termést, gyarapítsd az embereket."
Lehetne egy olyat is hogy aki aktiv tagokat toboroz az vippajándékban legyen részesitve,természetesen a tag egy bizonyos szintre való elérése után,vagy ez már legyen az okosabbak gondja.

Tsobi 03-04-2009 22:46

Komolyan kedvet kaptam a regisztráláshoz :p
A gond csak az,hogy múltkor is kedvet kaptam,regeltem,aztán iszonyatosan zavart,hogy nem értek egy kukkot sem egy ilyen szenny nyelvből,és töröltem.

laci 03-04-2009 22:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204816)
A gond csak az,hogy múltkor is kedvet kaptam,regeltem,aztán iszonyatosan zavart,hogy nem értek egy kukkot sem egy ilyen szenny nyelvből,és töröltem.

Láttam én már angol anyanyelvű játékost 0 magyar tudással a Hódítóban, szóval nem reménytelen a dolog ;) (és most nem a nyelv minősítése a lényeg)

Eke 03-04-2009 22:52

Quote:

Leszek az ügyvéded:D
Majd ha valamit nem értesz ,akkor én forditok neked,és amint leforditottam el is felejtem.Csak akkor jut eszembe ha muszáj(vagy megszorittanak,vagy jól megfizetnek)Azt hiszem igy müködik egy tökéletes nemzetközi ügyvéd.

Az ötlet szerzöi jogvédelem alatt áll.Az ötlet felhasználása büntetést von maga után.

csabi 03-05-2009 14:24

Quote:

ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..

Tsobi 03-05-2009 14:36

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 204871)
ugyanezzel a problémával küzdök, no meg, h nem szeretek és főképp nem is tok mf orival játszani..

Szerzel még két ilyen jófej és szenvedő alanyt és leverhetjük a topklánt :)
Egyikőjük tudjon románul is ;)

All times are GMT +1. The time now is 09:38.