Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Ati 12-03-2006 12:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49756)
Ebben is van igazság, viszont sajna annak amit ti akartok van egy óriási hátulütője, vissza lehet élni vele.
Fogom indítok egy országot, felviszem A-ig, berakom a top30% aljára és máris kedvemre szórakozhatok az alsó négy szinten, ez mennyivel jobb mint az az opció, hogy legyen kihagyható az A?
Sztem semmivel, hisz csak annyit érnénk el vele, hogy tele lenne a szint felesleges, agyonvédett országokkal, ez kell nektek?

Mostanában látni pár szép ütést, nem is biztos, hogy olyan egyszerű az agyonvédett országot ott egyhelyben tartani... :)

Grabi 12-03-2006 12:40

pl: + föld a hadiknak és ezek az elfek gyújtanak, rengetnek amik élénkítik a piacot.

monro 12-03-2006 12:41

Quote:

Ebben is van igazság, viszont sajna annak amit ti akartok van egy óriási hátulütője, vissza lehet élni vele.
Fogom indítok egy országot, felviszem A-ig, berakom a top30% aljára és máris kedvemre szórakozhatok az alsó négy szinten, ez mennyivel jobb mint az az opció, hogy legyen kihagyható az A?
Sztem semmivel, hisz csak annyit érnénk el vele, hogy tele lenne a szint felesleges, agyonvédett országokkal, ez kell nektek?

Ez miért visszaélés?

Mit érünk vele ha ott egy orid?

1.
Pld. Földet foglal X-től, akitől elveszi Y, akitől elveszi Z és ezzel Z klánja akkora lesz pont, hogy G klán beverheti. stb-stb-stb

Olyan folyamatok indulhatnak el aminek az az eredménye, hogy egy top30%-os ori földet kap a top80%-os oritól pld akihez egyébként nem is férne hozzá. Mindez visszafeléis igaz,tehát egy top80%-os ori is földet kaphat egy top30%-astól közvetve a Te ottfelejtett oridnak köszönhetően

2.
Növeli a top30% terjedelmét ami ahhoz vezet, hogy másoknak lejjebb nyomja a feljutási korlátot.

Synkel 12-03-2006 12:41

Quote:

Egyrészt agyonvédett ország nincs, főleg nem olyan környéken ahol már megindul keményen a harc pl a top 30% közvetlen környékén. Akit nem tudnak beverni azt addig égetik és viharozzák míg be nem férnek hozzá ,mert megunja és épít kocsmát meg templomot. Meg hasonlók.
Ha sokan vannak a csopiban, könnyebb elérni a magasabb %-ot is, ez asszem leginkább a fordulni akaróknak jó.
Kiskapunak ott marad az SZK, mostig meg lehetett azt tenni, hogy kihoztad SZK-ról, elvoltál vele két hétig, míg a B-s orid le nem fordult, aztán vissza SZK-ra. Sokaknak asszem ez a legnagyobb baja, hogy most a két SZK-s időszak között játszani is kell az országgal, mert haladnia kell annak is felfele.

Cassandra 12-03-2006 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49765)
Mostanában látni pár szép ütést, nem is biztos, hogy olyan egyszerű az agyonvédett országot ott egyhelyben tartani... :)

Aláírom, de azért mennyivel egyszerübb a top30% aljára visszamászni, mint több kék számmal az A követelményeinek megfelelni.

monro 12-03-2006 12:44

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49771)
Aláírom, de azért mennyivel egyszerübb a top30% aljára visszamászni, mint több kék számmal az A követelményeinek megfelelni.

Akkor hagyd ott te is és meg van oldva a problémád :)
Nálad a döntés joga! És ez ma nincs így!

Cassandra 12-03-2006 12:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49772)
Akkor hagyd ott te is és meg van oldva a problémád :)
Nálad a döntés joga! És ez ma nincs így!

Nincs, de nem is gondolkozok azon, hogy A-ban hagyok egy országot.
Mindegy, nem akarok veletek vitatkozni, mert többet tapasztaltatok.
Én értem a problémátokat, közben látom azt, hogy vsz. az lesz a sorsom, ha úgy változnak a dolgok, ahogy ti szeretnétek, hogy magam is odakényszerülök, ha a késöbbiekben valamivel egyszerübben akarok fordulni, lesz másfél országom, amivel foglalkozom, de bánja kánya.

Toto 12-03-2006 13:01

Gratulálok
Csak ezt tudom mondani erre az új kék számos szabályra...
kis létszámú csopik viszlát...
csak az elvakult gyilkológépek fognak lassan játszani a hóddal.

Ati 12-03-2006 13:03

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 49778)
Gratulálok
Csak ezt tudom mondani erre az új kék számos szabályra...
kis létszámú csopik viszlát...
csak az elvakult gyilkológépek fognak lassan játszani a hóddal.

Ebben egész pontosan mi volt a javaslat?

Kubbi 12-03-2006 13:25

Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?

All times are GMT +1. The time now is 17:34.