![]() |
Quote:
|
pl: + föld a hadiknak és ezek az elfek gyújtanak, rengetnek amik élénkítik a piacot.
|
Quote:
Mit érünk vele ha ott egy orid? 1. Pld. Földet foglal X-től, akitől elveszi Y, akitől elveszi Z és ezzel Z klánja akkora lesz pont, hogy G klán beverheti. stb-stb-stb Olyan folyamatok indulhatnak el aminek az az eredménye, hogy egy top30%-os ori földet kap a top80%-os oritól pld akihez egyébként nem is férne hozzá. Mindez visszafeléis igaz,tehát egy top80%-os ori is földet kaphat egy top30%-astól közvetve a Te ottfelejtett oridnak köszönhetően 2. Növeli a top30% terjedelmét ami ahhoz vezet, hogy másoknak lejjebb nyomja a feljutási korlátot. |
Quote:
Ha sokan vannak a csopiban, könnyebb elérni a magasabb %-ot is, ez asszem leginkább a fordulni akaróknak jó. Kiskapunak ott marad az SZK, mostig meg lehetett azt tenni, hogy kihoztad SZK-ról, elvoltál vele két hétig, míg a B-s orid le nem fordult, aztán vissza SZK-ra. Sokaknak asszem ez a legnagyobb baja, hogy most a két SZK-s időszak között játszani is kell az országgal, mert haladnia kell annak is felfele. |
Quote:
|
Quote:
Nálad a döntés joga! És ez ma nincs így! |
Quote:
Mindegy, nem akarok veletek vitatkozni, mert többet tapasztaltatok. Én értem a problémátokat, közben látom azt, hogy vsz. az lesz a sorsom, ha úgy változnak a dolgok, ahogy ti szeretnétek, hogy magam is odakényszerülök, ha a késöbbiekben valamivel egyszerübben akarok fordulni, lesz másfél országom, amivel foglalkozom, de bánja kánya. |
Gratulálok
Csak ezt tudom mondani erre az új kék számos szabályra... kis létszámú csopik viszlát... csak az elvakult gyilkológépek fognak lassan játszani a hóddal. |
Quote:
|
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?
|
All times are GMT +1. The time now is 17:34. |