Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Xeper 01-28-2010 13:50

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 238812)
Én úgy emlékszem hogy meg kell tartaniuk a nevet meg a sorszámot, legalábbis mintha így hirdették volna az ex Ovisok :)

Fegya is ex Ovis.
A klán átadásával a sorszámot, megmaradt lovakat, és klánszabit szerettük volna megtartani, ezzel lehetőséget biztosítani egy újonnan A-ba érkező társaságnak, hátha sikeresebben helyt tudnak állni ilyen induló feltételekkel. Úgy tűnik rossz ötlet volt :(

És grat Kutyáéknak!

Tsobi 01-28-2010 13:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 238870)
Fegya is ex Ovis.
A klán átadásával a sorszámot, megmaradt lovakat, és klánszabit szerettük volna megtartani, ezzel lehetőséget biztosítani egy újonnan A-ba érkező társaságnak, hátha sikeresebben helyt tudnak állni ilyen induló feltételekkel. Úgy tűnik rossz ötlet volt :(

És grat Kutyáéknak!

Számomra az Ovi még mindig egy olyan ikon a Hódító klánjainak történelmében, hogy akár egyedül is, de megtiszteltetés lenne benne lenni. :)

Von 01-28-2010 14:11

Quote:

Originally Posted by Von (Post 238845)
Gratulálok Kuty, szép ütések, ráadásul, hogy 4 körön belül ment, így még szebb! :)

És akkor már az új névhez is gratulálok, az is különösen szép lett :D:D:D

Kutyuleee 01-28-2010 15:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 238871)
Számomra az Ovi még mindig egy olyan ikon a Hódító klánjainak történelmében, hogy akár egyedül is, de megtiszteltetés lenne benne lenni. :)

Nekem az volt, igaz csak a kiscsoport volt Ardennel és NorB-al:)
Nem mondom,hogy köszönöm a gratulációkat,mert akik ismernek tudják,hogy milyen nagy példaképnek láttam az Ovit és mit szimbolizált szemeben ez a név. és pontosan a klánnév és a sorszám miatt kerültem mindenféle klán ütést velük kapcsolatban...még akkor is ha minden ex-ovis mondta,hogy nyugodtan. Nehezen de sikerült rávenni magam,hogy túllépjek a saját "korlátoltságomon", és ezzel lezártam egy elmúlt kort magamban.

vityu 01-28-2010 17:39

Grat Kutya, és Tsobi :) No meg a 3. tagnak is! :)

NewJackCity 01-28-2010 23:18

grat szép utések :)
huhogó lepke magadnak nem illik gratulálni :D

Tsobi 01-28-2010 23:42

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 238997)

Nem is tettem! :)

NewJackCity 01-28-2010 23:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 239000)
Nem is tettem! :)

akkor bocs nem kovettem az eseményeket csak utolag láttam hogy uttögettek mint a gép :)

Kutyuleee 01-29-2010 00:22

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 238997)

Azért is gratulált, mert ő közben szépeket álmodott:D:D:D inkább nem ébresztettük fel, igy volt egy pici sanszunk is,hogy sikerül:)

-Fegya- 01-29-2010 06:07

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 238870)
Fegya is ex Ovis.

Egyik legexebb. :)
Az első ovit Prot alakította. Ebben többek között Paliking és én voltunk. Ekkor terjedt el, hogy a fórumon ovisnak hívtak.
Aztán Arra alakított ovit és csábított oda. Itt Ven és Vésd volt még az ismertebbek közül. Ez az ovi egy bekapott klánütés után feloszlott.
Ezután alakult a mostani ovi...

All times are GMT +1. The time now is 05:49.