Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

vityu 05-02-2009 17:12

Hát nem tudom, de a siklóknak nincs lába, ha nem csal az emlékezetem :D

Xeper 05-02-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210118)
Hát nem tudom, de a siklóknak nincs lába, ha nem csal az emlékezetem :D

Akkor ez biztos rézsik ló :)

Khazad-Dum 05-02-2009 17:20

Láttátok mekkora poén.

Tripartitum 05-02-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210106)
Emlékeztet gyerekkorom feladványaira, hogy "fedezd fel a 10 apró eltérést a képek között". Én egy eltérést se vélek felfedezni... :D

Az egyik kép nagyobb:)

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 21:19

Quote:

Emlékeztet gyerekkorom feladványaira, hogy "fedezd fel a 10 apró eltérést a képek között". Én egy eltérést se vélek felfedezni... :D

1. az egyik képen más a felirat, mint a másikon
2. az egyik képen van zárójel a másikon nincs
3. az egyik kép kisebb
4. a másik nagyobb...
5. az egyik kép bal oldalon van
6. a másik jobb oldalon...
7. az egyik kép majdnem téglalap alakú fehér háttér előtt nyugszik
8. a másik kép négyzet alakú...
9. az egyik képen közelebb van a felirat az ábrához, mint a másikon
10. az egyik kép alatti felirat valótlant állít az ábrán látható lerajzolt élőlényről a másik nem

Megvan a 10. Mit nyertem? :D

Ati 05-02-2009 21:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210160)
7. az egyik kép téglalap alakú fehér háttér előtt nyugszik
8. a másik kép négyszögletűn...

Minden téglalap négyszögeltű, különben nem lenne téglalap. :p

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 21:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210161)
Minden téglalap négyszögeltű, különben nem lenne téglalap. :p

De a te téglalapod nem négyszögletű, hanem ötszögletű, csak nem tudom mi az elnevezése az ötszögletű téglalapnak... :DDDDDDDDD
Talán pentagram. vagy pentagon... XDDDD

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 21:50

Ildi, Ildi.... Nem lesz ebből ingyen pénzosztás... :p :D:D:D

Ildee 05-03-2009 06:01

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210164)
Ildi, Ildi.... Nem lesz ebből ingyen pénzosztás... :p :D:D:D

Nem gond Gee :)

Egyébként a pentagram 5-ágú csillag, ami nem 5-szög (ugyanis egy 5-ágú csillagnak nem 5 szöge van) :)
A pentagon, az viszont már 5szög.

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 08:24

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210174)
Nem gond Gee :)

Egyébként a pentagram 5-ágú csillag, ami nem 5-szög (ugyanis egy 5-ágú csillagnak nem 5 szöge van) :)
A pentagon, az viszont már 5szög.

Hozzáteszem, ez az egész egy nagy vicchalmaz, lévén hogy érzésem szerint a pentagon szabályos ötszöget takar, a baloldali kép viszont abszolút szabálytalan ötszög, mivel egy nyesett téglalap. :) :D Ahelyett, hogy röhögnétek... :mad: :D

Ildee 05-03-2009 08:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210190)
Hozzáteszem, ez az egész egy nagy vicchalmaz, lévén hogy érzésem szerint a pentagon szabályos ötszöget takar, a baloldali kép viszont abszolút szabálytalan ötszög, mivel egy nyesett téglalap. :) :D Ahelyett, hogy röhögnétek... :mad: :D

Te írtad hogy ötszögletű a téglalapra, nem én :D:D:D

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 08:52

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210191)
Te írtad hogy ötszögletű a téglalapra, nem én :D:D:D

Semmilyen téglalapra nem írtam rá semmit... Ráadásul az ottan egy ötszög. :p Mivelhogy a jobb alsó sarka le van nyesve, és így a 4-ből 5 lesz. Ezáltal persze a belső szögeinek összege sem 360° lesz. A külső szögeinek meg aztán meg plánehogy... :D

Goldy 05-04-2009 10:09

Quote:

Ati dobd ki azt a könyvet miután levizsgáztál mert iszonyat vacak :)

Tsobi 05-04-2009 12:40

9-05-03 18:56:39 Elloptak 67.317 ipari, 68.496 gazdasági, 235.528 mezőgazdasági, 67.331 lakáshelyzeti, 66.315 bányászati, 409.230 hadügyi, 409.230 mágia és 428.717 tolvajlási tudománytekercset!

Bár ANARCH,azért nem esett jól. Azt hiszem nagyon nem.

Ildee 05-04-2009 12:49

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 210307)
9-05-03 18:56:39 Elloptak 67.317 ipari, 68.496 gazdasági, 235.528 mezőgazdasági, 67.331 lakáshelyzeti, 66.315 bányászati, 409.230 hadügyi, 409.230 mágia és 428.717 tolvajlási tudománytekercset!

Miért nem pakoltad piacra? :)
Egyébként nem régiben én is pont ezzal szívtam meg hogy, akkor jött vissza amikor aludtam, és egy szemfüles valaki jól le is lopott :(

Tsobi 05-04-2009 12:54

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 210310)
Miért nem pakoltad piacra? :)
Egyébként nem régiben én is pont ezzal szívtam meg hogy, akkor jött vissza amikor aludtam, és egy szemfüles valaki jól le is lopott :(

Gondolom egy kategória a kettő :)
Azért jól vagy?

Ildee 05-04-2009 12:58

Igen :)
Annyira nem érdekel az anarch, ha normálban történt volna, na azon már kiakadtam volna asszem :)

Kutyuleee 05-04-2009 21:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 210307)

megértelek, vmi hasonlót láthattam volna én is normálban, ha nem vagyok abban a hiszemben, hogy szabin van az orim, azt mondom belépek és küldök rá vipet, hogy irjon tovább... erre nézem,hogy nem volt szabin és 5milla tekiből van 5k:D

Xeper 05-05-2009 01:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 210430)
megértelek, vmi hasonlót láthattam volna én is normálban, ha nem vagyok abban a hiszemben, hogy szabin van az orim, azt mondom belépek és küldök rá vipet, hogy irjon tovább... erre nézem,hogy nem volt szabin és 5milla tekiből van 5k:D

"A jókedvű adakozót szereti az Isten" :D

laci 05-05-2009 12:34

Kezd NAGYON elegem lenni abból hogy ha lopok, rendszeresen jönnek a rágalmazó üzenetek hogy összejátszom másokkal, akik ugyancsak lopták az illetőt.

És mindezt olyan lekezelő "persze-persze, mondod te a magadét, de mindketten tudjuk, hogy csalsz, de nem baj, nincs harag, de ha folytatod, jön a Support" stílusban, hogy kinyílik a bicska a zsebemben. Ja, és még jön az is hogy "de hiába is jelentenélek, a hozzád hasonlók úgyis mindig megússzák". :mad::mad:

Dus 05-05-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 210473)
Kezd NAGYON elegem lenni abból hogy ha lopok, rendszeresen jönnek a rágalmazó üzenetek hogy összejátszom másokkal, akik ugyancsak lopták az illetőt.

És mindezt olyan lekezelő "persze-persze, mondod te a magadét, de mindketten tudjuk, hogy csalsz, de nem baj, nincs harag, de ha folytatod, jön a Support" stílusban, hogy kinyílik a bicska a zsebemben. Ja, és még jön az is hogy "de hiába is jelentenélek, a hozzád hasonlók úgyis mindig megússzák". :mad::mad:

Ezt az üzenetet jelentsd a Supportnak, és kicsit lopkodd még, had legyen ideges :D

laci 05-05-2009 12:55

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210476)
Ezt az üzenetet jelentsd a Supportnak, és kicsit lopkodd még, had legyen ideges :D

Nem jelentem, sőt, már le is tiltottam, mert a végén annyira felhúzom magam hogy én kapok büntetést.

Dus 05-05-2009 13:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 210477)
Nem jelentem, sőt, már le is tiltottam, mert a végén annyira felhúzom magam hogy én kapok büntetést.

Én ilyenkor szórakozni szoktam velük, és röhögök egy keveset az üzeneteken :D

laci 05-05-2009 14:08

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210481)

Köszi, megpróbálom így felfogni a dolgot :)

Remedy 05-05-2009 14:23

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210476)

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 210481)

A masodik a helyes felfogas. Nem kell mindenert "anyuhoz" rohanni. Jelen esetben raadasul felesleges is. :)

Redback 05-05-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210485)
A masodik a helyes felfogas. Nem kell mindenert "anyuhoz" rohanni. Jelen esetben raadasul felesleges is. :)

Ha olyan kedvemben vagyok, megy még egy két sereg is :D

Dus 05-06-2009 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210485)

Elő is jött :)

Megvádolt valaki, egyszerűen leoltottam és tiltottam, erre elment szabira :D:D:D

Pali papa 05-06-2009 23:29

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 210490)
Ha olyan kedvemben vagyok, megy még egy két sereg is :D

Én ilyesmiket szoktam válaszolni:
"Hergelj csak.
Azt szeretem.
Arra indulok be csak igazán, ha belejövök kitör rajtam a pirománia is...:D"
:D
Akinek ezt válaszoltam a köv körben már szabin volt...
:D:D:D

Dus 05-07-2009 06:00

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 210694)
Én ilyesmiket szoktam válaszolni:
"Hergelj csak.
Azt szeretem.
Arra indulok be csak igazán, ha belejövök kitör rajtam a pirománia is...:D"
:D
Akinek ezt válaszoltam a köv körben már szabin volt...
:D:D:D

Én elmagyaráztam Neki, hogy hogy csináltam (mert nem volt olyan egyszerű ám), ezután, elmagyaráztam Neki, hogy tanuljon meg játszani, aztán picit gondolkodjon és máris eléri az emberi szintet :)
Erre elmegy szabira :D

Írtam a szövivezérüknek, akik meg meg készségesen küldenek MNT-t :D

Khazad-Dum 05-07-2009 16:56

Azért ne ferdítsünk nem a következő körben volt az eltelt vagy fél nap is addig. De téynleg nem értettem, hogy miért vitted kitartóan a semmit is.

vityu 05-07-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 210740)
Azért ne ferdítsünk nem a következő körben volt az eltelt vagy fél nap is addig. De téynleg nem értettem, hogy miért vitted kitartóan a semmit is.

Annyira jó lenne, ha megtanulnád használni az idéz gombot... Mert ha Dusnak válaszoltál, abban nem volt benne, hogy a következő körben...

Dus 05-07-2009 22:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210755)
Annyira jó lenne, ha megtanulnád használni az idéz gombot... Mert ha Dusnak válaszoltál, abban nem volt benne, hogy a következő körben...

Én is gondolkodtam valami ilyesmin, csak aztán rájöttem, hogy tudom hogy nem Nekem írta (pontosan azért, mert az én postomban nem volt idővel kapcsolatos dolog...), szóval fölösleges :D:D:D

Pepa 05-08-2009 06:45

Dus, Vityu, Ti nem tudjátok kit ébresztettek fel a törpék Khazad-Dum sötétjében?? Ne bőszítsétek:eek::eek::eek:

Dus 05-08-2009 06:53

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 210783)
Dus, Vityu, Ti nem tudjátok kit ébresztettek fel a törpék Khazad-Dum sötétjében?? Ne bőszítsétek:eek::eek::eek:

Uhh, basszus tényleg :eek: :D

Akkor most dühöngök ezért, hogy ne legyen off :mad: :mad: :D

Khazad-Dum 05-08-2009 13:51

Az az ori csak evezz a farvízen. A-st várom, hogy ki legyen a top kör és fordulok vele le a B-ből.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

vityu 05-08-2009 15:43

Talán a Balrogot? :D

Dühöngök, hogy Ati is lássa!
Írtam a supportnak 4napja megint abban a dologban, és még mindig senki sem válaszolt, és megint jön a hétvége... Tényleges kár éri az országom, és többek között azért fizetek VIP-t, hogy az a feladat megoldott legyen, ha nem vagyok ott. 5napja saját magam csinálom, hogy VÉGRE MEGNÉZHESSÉTEK, mert ha átépülök, mint a múltkor, akkor megint csak azt kapom, hogy minden rendben megy.
Ati, mikor lehet számítani arra, hogy valaki kicsit is foglalkozik az üggyel? Csak mert eddig kb 80-100k fegyver tűnt el a semmibe, ami azért nem kis mennyiség... Nem azért termelek, hogy eltűnjön az egész!
De tényleg! Meddig tart megnézni? Fél óra? Gyanítom, hogy nincs több... Úgy érzem magam, mintha folyton hülyeségeket kérdeznék, és éppen ezért senki se foglalkozna a problémámmal... Ne legyen már így, Ati, tényleg nem sokat kérek....
(Csak, hogy tiszta legyen, Beszéltem már róla egy pár emberrel, és ötlete sincs senkinek, még Remynek sem, hogy mi lehet a baj...)

Remedy 05-08-2009 15:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210814)

Írtam a supportnak 4napja megint abban a dologban, és még mindig senki sem válaszolt, és megint jön a hétvége... Tényleges kár éri az országom, és többek között azért fizetek VIP-t, hogy az a feladat megoldott legyen, ha nem vagyok ott. 5napja saját magam csinálom, hogy VÉGRE MEGNÉZHESSÉTEK, mert ha átépülök, mint a múltkor, akkor megint csak azt kapom, hogy minden rendben megy.
Ati, mikor lehet számítani arra, hogy valaki kicsit is foglalkozik az üggyel? Csak mert eddig kb 80-100k fegyver tűnt el a semmibe, ami azért nem kis mennyiség... Nem azért termelek, hogy eltűnjön az egész!
De tényleg! Meddig tart megnézni? Fél óra? Gyanítom, hogy nincs több... Úgy érzem magam, mintha folyton hülyeségeket kérdeznék, és éppen ezért senki se foglalkozna a problémámmal... Ne legyen már így, Ati, tényleg nem sokat kérek....
(Csak, hogy tiszta legyen, Beszéltem már róla egy pár emberrel, és ötlete sincs senkinek, még Remynek sem, hogy mi lehet a baj...)

Egy par kerdes amugy eszembe jutott. Pontosan mi a hiba? Elkepzi a femet, es lesz belole fegyver, csak nem rakja be, es tulcsorog folyamatosan, vagy nem is kepez fegyvert se?
Ha kezzel veszel ki annyi fegyvert, berakja utana?

Ezzel nem jutunk el a megoldashoz, de talan pontosabb lehet a kep... :)

vityu 05-08-2009 16:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210815)
Egy par kerdes amugy eszembe jutott. Pontosan mi a hiba? Elkepzi a femet, es lesz belole fegyver, csak nem rakja be, es tulcsorog folyamatosan, vagy nem is kepez fegyvert se?
Ha kezzel veszel ki annyi fegyvert, berakja utana?

Ezzel nem jutunk el a megoldashoz, de talan pontosabb lehet a kep... :)

Ezzel szerintem maradjunk meg a privátban, ott válaszolok rá! A-ban kapod a válaszokat!

vityu 05-08-2009 19:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210814)

Úgy látszik, hogy Remyvel végül megoldottuk a problémát! Egy figyelmetlenség volt a részemről, mégpedig, hogy a fegyverképzéssel túlcsorgatom magam, ami után a seregképzés lekapja a fegyvert 80% alá, így nem rakja be. Erre nem gondoltam!
A pirospont Remynek jár, igaz neki nem lett volna a dolga hogy segítsen nekem. Tehát ő kettőt is kap!
Köszi Remy! Megyek neked egyel! :)

Andrew 05-13-2009 19:16

Bváháháháááá, miért van az, hogy az utóbbi 2-3 verzió óta a Firefox rendszeresen összeomlik? :mad::mad::mad:
De jól esett ez :p:D

All times are GMT +1. The time now is 10:22.