![]() |
Quote:
-Jegyeket bérleteket! -Nem kell! :D |
Quote:
|
-Ídesapám! Hogy van oroszul a béke?
-Hát mir! -Jóvanna, csak kérdeztem. |
Tegnap beállított hozzám egy
Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom. |
- Az ókorban a szabadokat csak a rabszolgák elégíthették ki.
- Amíg Madách a börtönben sínylődött, felesége romlásnak indult. - Szulimán szultán az egri vár alatt haragjában megütötte a gutát. - A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak és elfoglalták a várat. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - IV. Béla várromokat épített. - A hős várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában. - Az Árpád-korban a szent életű férfiak és nők a kolostorokban közösültek. - Mikor II. Endre a Szentföldön hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta. - Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott. - A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat. - Randóti Miklós fasiszta epítőtáborban halt meg. - Móricz Zsigmond később megnősül, és elveszi feleségét. - A néma Katrin hallgatag lett... - Arany János 1817-től 1822-ig született. - A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. - Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. - Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban. - Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg. - Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. - Petőfi mindent megtenne a nemzet érdekében, csakhogy ő is hősi halott legyen. - Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. - Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. - A vers első részében egy nagy lógó férfifejet látunk. - A Csongor alá felsorakozó szereplők: Tunde... - Egy gyermek kihordása 9 hónapig tart függetlenül attól, hogy hány nőt alkalmazunk a feladat megoldásához. |
Iskolai dolgozatokból (tudatlan,de kreatív diákok tollából):
- Mik voltak az ókori Rómaiak legnagyobb vívmányai? - Hogy megtanultak latinul. - Mi a fibula? (szárkapocscsont) - Kitalált történet vagy füllentés. - Mi a protoplazma? - A legmodernebb televízió. - Milyen körülmények előzték meg Julius Cézár halálát? - Rendkívül gyanúsak. - Írjon egy példát dohányzás okozta betegségre! - Korai halál. - A keresztény férfiaknak csak egy feleségük van, hogy nevezzük ezt? - Monotónia. - Nevezzen meg egyet a fosszilis üzemanyagok elégetésének környezetre gyakorolt hatásai közül! - Tűz. - Mit jelent a "láva" szó? - A lepkefélék egyik fejlődési szakasza. - Melyik országban élnek a maláj néptörzsek? - Maláriában. - Nevezzen meg egy nevezetes épületet Görögországból! - Apokalipszis. - Hol írták alá az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot? - Az alján. |
ez a jelenet játszódott le a dohányzóban:
Öten voltunk kinn. Szétjött egy szék, összerakta a haver, de óvatosan tette le magát. Z: - Azért óvatosan tetted le magad rá.. S: - 120 kilóval akkor is óvatosan ülök le, ha ép a szék. V(S barátnője viccesen akart megnyilvánulni): -Én is 120 kiló vagyok! (Max 70 egyébként főleg a magassága miatt) Z: - Ja, én meg 200. (van vagy 70) Gy: - Én nem is vagyok kiló. Z: - Ja, te rögtön Newtonban mondod.. Gy: - Jajj, de vicces vagy, felírom valahova... Z: - Én már felírtam... :D Lehet, hogy így nem vicces, de ott, majd beszartam a röhögéstől!!! :D |
Tegnap egész napos fejtágíton voltam és ott egy előadó mondta:
Ufo felszáll a buszra és leül egy ember mellé. -Te hova mész? -Én dolgozni megyek. -Te miért dolgozol? -Hogy legyen pénzem. -Minek neked pénz? -Hogy tudjak venni ételt és italt. -Minek neked étel és ital? -Hogy a testem energiát nyerjen. -Minek neked energia? Gondolkozik, gondolkozik: -Hogy másnap is tudjak dolgozni menni. |
Csak ételre és italra költi az ember a pénzét?
És mi lesz a nőkkel meg a szesszel?:D Ezt az ufót jobban ki kell oktatni szerintem:p (kötő-szködök) |
Optinus <noreply@optinus.net> Kozeleg a karacsony ma, 23:01
Freemail... fél órája kaptam :D Azt hiszem ezt a levelet sem fogom megnyitni :p |
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját kezűleg vágott le...
A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni engem! Ekkor a kislányuk öklendezve mindent kiköp a tányérba, és azt kiáltja a testvérének: - Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz! |
Janika meglátja az utcán barátját, Petikét, aki síléceket cipel.
- Hát te? Síelni készülsz? - Igen, a hegyekbe. - És miért ilyen rövidek ezek a sílécek? - Mert csak egy napra megyek. |
- Jónapot, megvan maguknál az Összeesküvéselmélet dévédén?
- Ki kérdezi? És miért? |
2009-01-08 21:37:41 Távolbalátásod eredménye:
Feléd tartó seregek: * **** (#******) 11.500 fős serege tart feléd, előreláthatóan 8 kör múlva érkezik meg. Elég magas hekin ahhoz,hogy ide beférjen. :) |
Quote:
|
Egyik este gyalog mentem hazafelé, amikor egy sötét kis utcából kiáltást hallottam: "Segítség! Segítség!" Befordultam a sarkon, hát látom, hogy két fickó rángatja egy idős néni kezéből a kézitáskát, a néni pedig elszántan küzd ellenük. Egy pillanatra megtorpantam, hogy segítsek-e vagy inkább sétáljak tovább, mintha mi sem történt volna. Végül úgy döntöttem, segítenem kell.
Átkozott öreglány! Olyan bivalyerős volt, hogy még hárman is alig tudtuk elvenni a táskáját. |
Haladok a tanulással, erre a jegyzetben megtalálom a tavalyi kiselőadásomat... :o Most mondjam, hogy minden sz@rt belepakolt?! :D
|
hihi
A férj faggatja a feleségét: - Drágám! Hol van a tea? - Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni! A tea a gyógyszeresfiókban van egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só. |
Quote:
|
Hehe:)
DE NEKÜNK LEGALÁBB VOLT GYERMEKKORUNK Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak festékében akadt bőven ólom.A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk, láthatósági mellényünk nem volt, de még rendes biciklink sem.Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil.Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű, egyenes ági rokona.Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy Mc'Donaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "Bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert és az antioxidánst, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban. És akkor még egy szót se szóltam a panelekbe épített azbesztről, az alumínium teáskannákról, a távolról sem EU-konform játszóterekről no meg persze Csernobilról. Ezek voltunk mi.Hősök?Talán.Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Repülőgépen legközelebb ezt kell csinálni:
1. Vegyük elő a laptopunkat! 2. Nyissuk ki lassan és az erőltetett nyugalom arckifejezésével... 3. kapcsoljuk be. 4. Bizonyosodjunk meg, hogy a mellettünk ülő marha a képernyőnket bámulja. 5. Indítsuk el a kedvenc böngészőprogramunkat. 6. Csukjuk be a szemünket vagy nézzünk ki az égre, halkan mormolva valamit. 7. Mély lélegzetvétellel hívjuk be ezt a címet. http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. Nézzük meg a szomszédok arcát. :D |
Az öreg házaspár a mennybe kerül. Körülnéznek, csodálatos minden, csiripelnek a madarak,ragyog a nap, kék az ég, végtelen gazdagság, álmodni sem lehetne szebbet.
Az öregúr egy hirtelen mozdulattal lecsavar egy fülest az asszonynak. - Ezt most miért kaptam? - Ha nincs az a hülye diétád, már két éve itt lehetnénk! |
Egy kis star wars acii karakterekkel:
Start menü ->Futattás.Írd be hogy "telnet" , majd a felugró ablakba egy o betűt, utána enter.Ezután towel.blinkenlights.nl és enter, majd nézd a SW-t ascii karakterekben :) |
Quote:
Tényleg: mi történt Csokibácsival? |
Quote:
|
2009-01-16 08:10:12 XXXXX (#000000) kölcsönös megnemtámadási egyezményt ajánlott fel. Elfogadhatod, vagy visszautasíthatod a Szövetségek menüpont Megnemtámadási egyezmények részénél.
2009-01-16 08:09:46 Elloptak 391 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 30 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! 2009-01-16 08:09:43 Elloptak 431 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 33 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! 2009-01-16 08:08:21 33.805 aranyat elloptak! 2009-01-16 08:08:18 10.708 rúnát elloptak! 2009-01-16 08:08:12 Elloptak 475 bála ételt, 0 tábla agyagot, 0 öl fát, 0 mázsa követ, 37 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet! 2009-01-16 08:07:33 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat alulról érkezett, 2 - 3 kör távolságból. 2009-01-16 09:27:06 Általad nyitott térkapuk: Rád nyitott térkapuk: XXXXX (#000000) Szép ember:) Gömböl,lop,mnt-t küld. Ilyet.. |
Quote:
|
Quote:
|
Kevés vagy , mint a trójai faló a Párizs-Dakar rally-n. :D:DÉn amikor először olvastam feküdtem a nevetéstől :D
|
Quote:
De ha már itt vagyok akkor Kevés vagy,mint atombomba ellen a drótkerítés. |
Quote:
Esélytelen, mint trójai faló az epsomi derby-n. |
Szereted ha simogatnak?
Szereted ha megérintenek? Ha fogdosnak? Ha felizgatnak? Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodon? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Szereted, amikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed? ......BKV...velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket |
Nem, tündérke! A kivánság az kivánság! Térdelj csak le elém!!
|
Egy férfi vezető szemével
Ma reggel, ahogy mentem az autópályán, balra nézek és látom, hogy elhúz mellettem egy vadiúj Cadillac, a megengedett sebesség másfélszeresével, benne egy nő a volán mellett éppen a szemhéját festegeti. Ezután pár pillanatig előre figyeltem, és amikor újra oldalra pillantottam, hirtelen észrevettem, hogy a nő mellettem félig már az én sávomban van, és még mindig a visszapillantó tükörbe bámulva szépítkezik.
Általában nem vagyok ijedős, de most frászt kaptam! Annyira, hogy a villanyborotvámat kiejtettem a kezemből, amitől kiesett a másik kezemből a fánk is. Úgy összezavarodtam, hogy a térdemet a kormánynak támasztva próbáltam a kocsit egyenesbe hozni, erre leejtettem a fülemhez szorított mobilomat is, egyenesen bele a térdeim közt lévő kávéspohárba. A kávém kiömlött, súlyos égési sérüléseket okozva, a nadrágom elázott, a telefonom tönkrement és megszakadt egy fontos telefonbeszélgetésem. Hülye női vezetők! |
Alkoholisták értelmező szótára:
- Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni.
- N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom önt, kisasszony. - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem. - Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amásziki. - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából! - Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves! |
Szmogriadó
- Rendőrség, betörtek a házunkba! Jöjjenek azonnal!
- Sajnálom, uram, páratlan rendszámú a rendőrautó. |
Orvos a pácienshez:
-Sajnálom uram, de most nem tudom pontosan megállapítani, mi a baja. Azt hiszem, az alkohol okozhatja a problémát. -Semmi baj doki, majd visszajövök ha már józan lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 02:00. |