![]() |
Quote:
lehet nekem is ilyen hirdetést kellene feladni???:DDD |
Quote:
max a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után...:D |
XxXxXX (#000000)
Helyezés: 0 Érték: 999999 Bárkit keresünk :D nem rohanunk, nem igyekszünk, csak vagyunk jeligére :D Dz aranyos kis hirdetés A-ból |
Quote:
|
Helyezés: 638
Érték: 9516 Sziasztok.Szeretnék egy olyan szövetságest aki ha kell a tűzbe is jön velem ha hívom.Bárki jöhet aki csak akkar, nem számit ha kezdő.Feltétel nincsen, csak egy véd a bajtársadat mint egy testvér.És a zsákmányt felezük.Ne feled,utolsók ból lessz majdv az elsők. a vége remek, de a többi se semmi :) |
Üdv.
Alakuló szövibe keresek tapasztalt tagokat..akik legalább 1 éve játszanak..Vip nem fontos jó ha van..lényeg csapatmunka..3 hadi 1 vari-toli de ez még alakulhat..ijj/ló felállás.. elképzelések:egy tekiiró gnóm hadis..1 ork..1Elf vari-toli..és persze én..de a faj mind1 a lényeg majd kialakul.. |
Quote:
Tök jól lehet vele menni :P |
Quote:
|
Helyezés: 3XXX
Érték: 9XXX Sziasztok. Aki nem akar teki írással foglalkozni az jelentkezhet nálam. Jelenleg 200h -on 20 körönként 690 db tekit kapnál és kis idő után meg pénzt is. Cserébe vipet kérek. Üdv. Mekkora biznisz:eek:,néhány év és miliomos leszel...:D:D:D |
Quote:
Már 690, múltkor még 530 volt:D:D |
"tekis szöviben 1 hely kiado 20 oránként több mint 1800 tekit nyersz:)
a többit zödben:)!" Egyre többet! :D |
Quote:
|
Quote:
Ártani ugyan nem sokat kell, de ha okosan csinálod, nem is kell senkinek ;) (bár az emberlopás+vihar kombó elég kellemetlen tud lenni) Off vége :) |
Quote:
a varis oldal dettó. ha pedig valaki beton védelmet akar menjen fedezgetős mf elfnek. csakhogy én is offoljak kicsit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hello szövibe keresünk egy hadis orit lehetőleg négyezer lovas vagy elit nem élőhalot ÉLŐHOLTAT NEM VESZÜNK FEL !!!!!!!!! CSAK ORK VAGY ÓRIÁS
Biztos csak nyomatékosítani akarja, hogy nem kell hulla :) |
Helyezés: x
Érték:x Üdv! Apófisz vaggyok! nagyra törő terveimhez szövetségesek kellenének! kellene 1max2 varis meg a többi helyre hadisokat! - Szövi fórum használata - Aktív játékos (én napi 1x-szer lépekbe 1-2 órára - Csapat játékos üDvözlettel Apófisz Go'auld rendszer úr! Megint nagyra tör a goauld rendszerúr... :D Amúgy biztos azért keres aktív játékosokat, mert ő nagyon nem az! :) |
Helyezés: 30Y :D
Érték: 2X Sziasztok! Légyszi ne küldjetek több fórum meghívót,mert nem fogadom el,és szövibe sem akarok lépni,mert nem hogy mást,még magamat sem tudom néha megvédeni. Üdv:XY.:D Ez korrekt! :) |
"Helyesírási zsenit keresünk!"
|
Quote:
|
Quote:
|
"Szegény ország szövetséget keresne. FONTOS!"
|
Quote:
Ilyen recessziós környezetben, tuti mindenki a nemzeti valutáját üti... |
Quote:
|
a csoport másik hirdetése:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Idézem miért jó az ember vari: "ha legyilkolják a varázslókat, az ellen varisa akkor sem tudja beártani" :) |
"LOVASAL REMDELEZÖ HALOT VARIVAL ÉS TOLVAJAL SZÖVIT KÖTNE"
Azt hiszem erre mondják, hogy "no comment"... :( |
Quote:
ez egy fel hívás egy ezős szövitt akarok csinálni és még 2 ember kell a szővibe legfeljebb 3-4 köre legyél tölem. Talán beférne a csapatba... |
félelf harcos szövit keres. fajod nem számít. már nem először játszom tehát van tapasztalatom. tégyj ajánlatot ha érdekel. VARÁzsLÓK ELŐNYBEN!!!
Ha kimaradt egy vessző, akkor nincs is vele olyan sok gondom:D:D |
"Szövibe keresnék 2 erős hadist!!
Ha haladni akartok, szóljatok rám." Rendben, rádszólunk: EJNYE! :D:D:D |
103*
Azért egy hétig senki nem ír ide, utána meg ugyanabban a percben ketten is:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3000. hsz a topicban :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |