Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Steve 11-28-2006 22:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47508)
Már azt is? Legutóbb tankot akart mindenki... :D

Én belga csokit kérek. Vagy ez nem a mikulás nonstop szolgálat?:)

Hogy a témánál is maradjak: ha kell egy tábit és egy pacit szívesen beáldozok 14xx körre:)

Gyula 11-28-2006 22:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 47508)
Már azt is? Legutóbb tankot akart mindenki... :D

Ati nekem a tank is jó lesz, de ha már itt vagy egy kérésem azért lenne, remélem nem hari hogy nem a queisoa topicba irom le, ottsajnos kommunikációs problémáim vannak :)
De végülis az is 1/A :)
Szóval a probléma az lenne hogy az egyik törpi szövim rengeteg erdőt fedezz fel mindig úgy kb az össz célzott fele erdő meg némi egyéb bánya + a nem bánya terület :9 remélem érthető eddig :) mindez nem probléma, de nem lehetne hogy nekem valamyelyik törpink kapjon spéci puskaművest a kovács helyett? hogy tudjanak a támadó ijjászaimnak meg a lovasságnak gyárthassunk prima fábol készült nyilpuskát, a kardhoz rengeteg fém kell, úgy számoltam egy rög fémböl, (az ugye egy kard, de ha nem is kard legalább egy kis szabja kijön) készithetnének nekem a kovácsok 62.845 nyilhegyet. Igy meg lenne oldva a fegyverkezés és az erdőnek is lenen haszna, országom illetve országaink déli fekvésüek, ezért nálunk mindig jó idő van és nem kell a fát fűtésre használnunk, csak depózzuk azt a rengeteg fát amit kitermelünk.

Javasoltam a klánnak azt is hogy épitsünk fatüzelésü erőmüvet, feltalálnánk a lézer kardot és akkor szintén levolna gond a fém kérdésröl, de erre mondta vezérem hogy a hóditó jelenlegi fejlettségi foka az erőmű épitésést nem teszi lehetővé, megbizható hírforrások szerint ez majd csak 22.0.54.6 számi hódiító verzóban lesz lehetséges legkorábban. :(

Steve 11-28-2006 22:40

AKi azt meri állítani hogy Gyula bátyám normális az egy éven át kapja a szárazvihart a zombijaimtól!!!!:D :D :D

Panyi 11-28-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 47523)
AKi azt meri állítani hogy Gyula bátyám normális az egy éven át kapja a szárazvihart a zombijaimtól!!!!:D :D :D

Ha már itt tartunk, nem lehetne az 1/A topklán országjainak a helyét a bermuda háromszögben,
vagy folyamatosan cunami által súlytott sivatagban
vagy Grand Kanyon környékére elhelyezni mondjuk mikor 9-es erősségű földrengések rázzák?
Miért csak a szegény embert húzza mindig az ág:)

Deni 11-28-2006 22:50

Gyula :D :D

ömm.. Ati, amúgy szerintem tényleg érdemes lenne utánanézni, mert mostanában feltűnően sok a nullás foglalás (már amennyire ezt foglalásnak lehet nevezni), nem hinném, hogy egy furcsa véletlennek köszönhető, hogy eddig nem, vagy csak alig-alig volt.. tegnap este 20 óra és ma este 21óra között volt vagy 13 vagy mennyi..

Panyi 11-28-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 47531)
Gyula :D :D

ömm.. Ati, amúgy szerintem tényleg érdemes lenne utánanézni, mert mostanában feltűnően sok a nullás foglalás (már amennyire ezt foglalásnak lehet nevezni), nem hinném, hogy egy furcsa véletlennek köszönhető, hogy eddig nem, vagy csak alig-alig volt.. tegnap este 20 óra és ma este 21óra között volt vagy 13 vagy mennyi..

Gyakoroljatok, én lefele olyan orit már nem ütök ahol sokkal többen, vagy kevesebben vannak a klánban, mint nálunk. Meg azért figyelem, hogy hol vannak a szövijei, minnél fentebb, annál jobb nekem:)

Panyi 11-28-2006 22:58

Én tankot nem kérek, ahoz sok fém kell, de fa van, kő van, én egy feltalálót kérek aki feltalálja a kereket, majd a katapultot:):D
Nem mondhatja senki, hogy nem illene a játék korába...., na talán a v10-be belekerül:D

Deni 11-28-2006 23:04

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47534)
Gyakoroljatok, én lefele olyan orit már nem ütök ahol sokkal többen, vagy kevesebben vannak a klánban, mint nálunk. Meg azért figyelem, hogy hol vannak a szövijei, minnél fentebb, annál jobb nekem:)

Gyakoroltam már eleget sztem, de ekkorát még nem szívtam.. A célpontokat illetően.. a 29.helyen nem nagyon válogathatok már sajnos.. Örülök, ha egyáltalán van kit támadni :rolleyes:

Ati 11-28-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 47536)
Gyakoroltam már eleget sztem, de ekkorát még nem szívtam.. A célpontokat illetően.. a 29.helyen nem nagyon válogathatok már sajnos.. Örülök, ha egyáltalán van kit támadni :rolleyes:

Támadd a 27. helyen levőt. Nem tudom ki az, de olyan szép szám. :D

Panyi 11-28-2006 23:13

Lehet, hogy gyakrabban kellene támadásba küldened Ati a segeket, egész szépen felbolydult a szint. Úgy látszik jó helyre nyúltál, mert nincs 0 hekis ütés csak 9-es:D

All times are GMT +1. The time now is 04:27.