Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 47508)
Már azt is? Legutóbb tankot akart mindenki... :D
|
Ati nekem a tank is jó lesz, de ha már itt vagy egy kérésem azért lenne, remélem nem hari hogy nem a queisoa topicba irom le, ottsajnos kommunikációs problémáim vannak :)
De végülis az is 1/A :)
Szóval a probléma az lenne hogy az egyik törpi szövim rengeteg erdőt fedezz fel mindig úgy kb az össz célzott fele erdő meg némi egyéb bánya + a nem bánya terület :9 remélem érthető eddig :) mindez nem probléma, de nem lehetne hogy nekem valamyelyik törpink kapjon spéci puskaművest a kovács helyett? hogy tudjanak a támadó ijjászaimnak meg a lovasságnak gyárthassunk prima fábol készült nyilpuskát, a kardhoz rengeteg fém kell, úgy számoltam egy rög fémböl, (az ugye egy kard, de ha nem is kard legalább egy kis szabja kijön) készithetnének nekem a kovácsok 62.845 nyilhegyet. Igy meg lenne oldva a fegyverkezés és az erdőnek is lenen haszna, országom illetve országaink déli fekvésüek, ezért nálunk mindig jó idő van és nem kell a fát fűtésre használnunk, csak depózzuk azt a rengeteg fát amit kitermelünk.
Javasoltam a klánnak azt is hogy épitsünk fatüzelésü erőmüvet, feltalálnánk a lézer kardot és akkor szintén levolna gond a fém kérdésröl, de erre mondta vezérem hogy a hóditó jelenlegi fejlettségi foka az erőmű épitésést nem teszi lehetővé, megbizható hírforrások szerint ez majd csak 22.0.54.6 számi hódiító verzóban lesz lehetséges legkorábban. :(
|