Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Phoenix 06-03-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213634)
Az normális, hogy tuti ott a hajóm, ahol vagyok, mert a páncélszerelés elidndult mikor odaálltam, de a helyi menüben (karakterre kattintva) nem jelenik meg, hogy lenne hajóm?? :)

Kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/090603/8...toltes.hu_.jpg

Viszont amikor kész van a páncél, máris ki tudom választani a hajómat a helyi menüből...

Ez teljesen normális, mivel ne akarj kihajózni, miközben javítod (ez hajóépítéskor is így van).

Dus 06-03-2009 21:21

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 213646)
Ez teljesen normális, mivel ne akarj kihajózni, miközben javítod (ez hajóépítéskor is így van).

1. nem javítom
2. nem akarok kihajózni, hanem mondjuk egy másik cselekedet végezni (pl evezősort elkezdeni építeni, vagy bármi)

Ati 06-03-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213652)
nem akarok kihajózni, hanem mondjuk egy másik cselekedet végezni (pl evezősort elkezdeni építeni, vagy bármi)

Ahhoz meg kell várnod, hogy előbb elkészüljön az, amit épp csinálsz vele, és csak utána tudsz mást is csinálni a hajón.

Dus 06-04-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213588)
Ezeken kívül még egy ismert jelenség van, hogy néha üres a piac, vagy a tanulhatók listája, vagy más ilyen lista, ez felírva, ezen nincs egyelőre tesztelendő

Tudom, hogy ez nem volt tesztelendő, de egy észrevétel:
- Én úgy vettem észre, hogy akkor nem jön be 1-1 lista, amikor olyan gyorsan kattintunk a karakterünkre, hogy bejöjjön a helyi menü, hogy majdnem hogy oda sem lépett még a karakter, ahol rákattintottunk...
Nem tudom ez mennyire érthető :confused:
De kipróbáltam. Így egymás után 3x sikerül az "itt teheted" részt üresre behozni, ha meg nem így csináltam (tehát szépen, direkt megvártam a lépést), mindig jól bejött...Tanulásnál is és a piacnál is sikerült ezt reprodukálni... (hozzá teszem, hogy tényleg nagyon gyorsan kell a karakterre kattintani, hogy ez elő jöjjön)

Ati 06-04-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213718)
Tudom, hogy ez nem volt tesztelendő, de egy észrevétel:
- Én úgy vettem észre, hogy akkor nem jön be 1-1 lista, amikor olyan gyorsan kattintunk a karakterünkre, hogy bejöjjön a helyi menü, hogy majdnem hogy oda sem lépett még a karakter, ahol rákattintottunk...
Nem tudom ez mennyire érthető :confused:
De kipróbáltam. Így egymás után 3x sikerül az "itt teheted" részt üresre behozni, ha meg nem így csináltam (tehát szépen, direkt megvártam a lépést), mindig jól bejött...Tanulásnál is és a piacnál is sikerült ezt reprodukálni... (hozzá teszem, hogy tényleg nagyon gyorsan kell a karakterre kattintani, hogy ez elő jöjjön)

Az alapvető probléma az, hogy a flash van olyan buta, hogy nem küld el mindent, amit el kéne neki küldenie, ezért át kell majd az egészet írni, hogy szerveroldalon legyen az egész lekezelve, és ne bízzunk a kliensben... :D

Ildee 06-04-2009 10:28

Nálam simán előjön akkor is ha "lassan" kattintok.

Dus 06-04-2009 10:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213719)
Az alapvető probléma az, hogy a flash van olyan buta, hogy nem küld el mindent, amit el kéne neki küldenie, ezért át kell majd az egészet írni, hogy szerveroldalon legyen az egész lekezelve, és ne bízzunk a kliensben... :D

Ejj, hisz Te is tudod, hogy a kliensben sosem szabad bízni :p ;)
Az csak azért van, hogy a kapott adatokat megjelenítse, illetve küldjön :rolleyes:
(bár ezt fölös mondanom Neked)

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 213720)
Nálam simán előjön akkor is ha "lassan" kattintok.

Nálam úgy mindig jó...

Ati 06-04-2009 10:31

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213721)
Ejj, hisz Te is tudod, hogy a kliensben sosem szabad bízni :p ;)
Az csak azért van, hogy a kapott adatokat megjelenítse, illetve küldjön :rolleyes:
(bár ezt fölös mondanom Neked)

Kiemelve a lényeges rész... :D Ezt nem mindig teszi. :) Ha olyanja van, hogy "jajj, le vagyok maradva", akkor azt gondolja, hogy "ez bizti nem fontos, ezt átugorjuk, hogy a gazdit utolérjük..." :D

Dus 06-04-2009 10:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213722)
Kiemelve a lényeges rész... :D Ezt nem mindig teszi. :) Ha olyanja van, hogy "jajj, le vagyok maradva", akkor azt gondolja, hogy "ez bizti nem fontos, ezt átugorjuk, hogy a gazdit utolérjük..." :D

Tehát nem küldi el azt a kliens, hogy "Nekem most kéne a lista, add ide!"?? :eek:
Hát, igen, a programozás hátulütői :rolleyes:

Ati 06-04-2009 10:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213723)
Tehát nem küldi el azt a kliens, hogy "Nekem most kéne a lista, add ide!"?? :eek:
Hát, igen, a programozás hátulütői :rolleyes:

Pontosan. :(:)

All times are GMT +1. The time now is 02:15.