![]() |
Quote:
|
A 2/B alján, 1000 hektáron van egy hulla országom, felszenvedtem magam eddig, de már várom a tuningot :)
A mostani bónuszok helyett szerintem is jó lenne, ha ezeket kapná meg: - 10-szeres autoreziszt tolvajok ellen (gyújtás, emberlopás) - a hulla térkapuján át csak infózni lehetne a szövetségeseit (vagy fele olyan hatékonyak lennének az ellenük irányuló akciók) - 50%-kal kevesebb a házak nyersanyagszükséglete és 14(7) kör az építési ideje (vagy 10(5) kör) - 20 ember/üres hektár - minden beérkező támadó sereg teljes betegséget kapna - automata vérszomj, mint eddig - lakóhely és haderő növelés Ez utóbbiakra számolgattam kicsit: Ha 20% lakóhelyet és 30% haderőbónuszt kapna, a támadása 390, a védelme 340 lenne (relatív értékek). A támadás megfelelne egy 45% barakkos gnómnak, de a gnóm védelme jóval nagyobb. Kb ugyanez a helyzet, ha 30% lenne a lakó és 20% a hadibónusza a hullának. A 30% lakóhely és 30% haderőbónusznál a támadás értéke már 430, a védelemé 375 lenne. Ennek kb egy 55% barakkos gnóm felel meg. |
Quote:
Ez hihetetlen. Francert kell egy hulye, idiota hullat a gnomhoz hasonlitgatni? Komolyan mondom, nem tudom, mit akartok. Aztan meg persze, adjunk neki epitesbonuszt is, mint az orknak, es nyersbe se keruljon. Teljesen el vagytok Ti szallva, hihetetlen. Komolyan mondom, varok mar vegre Atitol egy "vege a gyereknapnak" szeru beirast, mert total teljesen el vannak szallva az emberek, es supermant akarnak csinalni a hullabol. Ps: Remelem normalisan at lesz gondolva ez az egesz, mert alapjaiban teheti tonkre az eddig nagyon szep jatekegyensulyt. A fedezes is jol el lett rontva (azt is kosz, Xepi!), csak most nem par ember szivja meg, hanem mindenkinek tonkreteszitek a jatekat ha szuperfajt csinaltok a hullabol.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A hulla nem egyedül játszik a hódítóban, ezért elég fontos, hogy hadilag hol helyezkedik el a többiekhez képest. |
Quote:
Quote:
Az irányszámokat számokat Monró és Wand adták, mindenki helyeselte, de ők sávos rendszerre gondoltak. Már nem emlékszem a konkrét számokra (és nem sikerült megtalálnom az eredeti beszélgetést), de az volt a lényege, hogy 5k hektáronként növekedett volna a költség, így pl egy 4999 hektáros ország fele annyiért fedezett volna, mint egy 5000 hekis. Én semmi mást nem tettem, mint egy képletet adtam az igazságosabb növekményért, és ha jól emélkszem 20k hekiig olcsóbb az én képletem, mint amit Monróék javasoltak. Mocskolódás helyett kérlek inkább kapd össze magad, és reagálj érdemben pl az én hozzászólásomra! |
Quote:
Te total a masik vegleten vagy, mint en. Te (nagyon) a kozelebe akarod hozni a tobbi fajnak, en nem. Ez elvi kerdes, ezen sokat nincs ertelme vitazni, szerintem. |
Quote:
és, igazából ami érdekelne, hogy a katonaimoráljával lehet-e valamit csinálni, hogy ne zuhanjon nagyon le.. mondjuk lehetne az alapkozeperteke a 85.. :rolleyes: |
Quote:
A faj többihez való erősítésének okait próbáltam megindokolni, hogy mennyire erős X,Y állapotban, illetve ha már annyira ártható, mint az említett országok, akkor mennyire ne lógjon ki a sorból. De még erre sem válaszolt senki érdemben. |
All times are GMT +1. The time now is 23:07. |