Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Synkel 06-29-2006 02:17

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hát ezeket én is számításba vette, de szerintem az elftől szarintem jobban tartanak. Főleg, ha nem tudják, h miből mennyi van. Jó, jó tudom vannak erre módszerek, de az nem mindig biztos. Én mondjuk mindenképp MF-ként akarok nyomulni. Ha meg rámszállnak legalább kiderül, h sikerült-e jól összerakni az orit. :D

Ha mf elf vagy, leginkább a seregen tudsz spórolni. mf-nek az se nagy gáz, ha földet visznek tőle, mert nem kell lépést tartson senkivel, ráadásul varikkal és tolikkal a támadót szépen tudja irtogatni 5-6 körről. Tolin semmiképp ne spórolj, mert ha a környék össze tolisa téged fog tekizni, az nem kellemes élmény... Varin szintén nem célszerű, mert akkor meg könynedén lenyomják a készülidet, és megintcsak ott vagy, hogy viszik a tekit, az pedig minden téren hazavág...

Harcosok 06-29-2006 05:48

Ha csak 5körökre lopdosol az mf-eddel és nincs nálad semmi nagy cucc(2milliárd kp,400k teki)akkor nagy esély van végig tudsz érni ha 2körökre erösebbek ellen akkor nem fog sikerülni az csak szövivel megy:)DE embert belehet védeni 2 dologból 100%-osan jó a harmadikból harmat gyenge de kit érdekel?:D

Senki 06-29-2006 09:44

engem nem érdekel hogy gyenge hadiból. leverem két sereggel földre és nem kell ártózni már a tolijait hogy ne férjen be :D

aúú 06-29-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Synkel
Ha mf elf vagy, leginkább a seregen tudsz spórolni. mf-nek az se nagy gáz, ha földet visznek tőle, mert nem kell lépést tartson senkivel,

Hát ez így pont nem igaz...:)
Egy elfnek nem a seregén kell sprórolni... 13% barakk + 13% torony kell bele mindenképpen és azt már egy szövi is elég neccesen üti be... az mf elf-nek könyvtáron, bányákon és raktáron kell nagyon spórolnia... sőt, még akár minimálisan a tanyán is spórolhat (lehet ugyibár éheztetőst is csinálni belőle, csak akkor elveszted az egyik faji előnyt, a sok kajatermelést)...

Harcosok 06-29-2006 13:24

13%torony+13%barak az 400 hekin 52barak+52 torony:)azt már ténleg 1 szövi 200hekin bevágná:PBár ha több a barak+torony ugyse sokkal jobb vari+toliban nyekk hiába számolgatunk ugyse lesz legyözhetetlen ori:P

director 06-29-2006 13:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok
13%torony+13%barak az 400 hekin 52barak+52 torony:)azt már ténleg 1 szövi 200hekin bevágná:PBár ha több a barak+torony ugyse sokkal jobb vari+toliban nyekk hiába számolgatunk ugyse lesz legyözhetetlen ori:P

azért 13% nem olyan rossz.. teljesen oké lehet úgy is az ori.. mondjuk nem is sok, az tény:D

DearCody 06-29-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by director
azért 13% nem olyan rossz.. teljesen oké lehet úgy is az ori.. mondjuk nem is sok, az tény:D

Kb. 10k ló veri be. Azért ez nem rossz. Én nem sok olyan orit láttam, ahol 10k ló lett volna. Ööö...valójában még egyet se láttam :D (Persze csak ha 400 hekiről van szó)

Senki 06-29-2006 13:44

full elites gnóm hadi szövi... 4*10.8k elit. hányszor kéred a beverését az elfnek? nem kell a szomszédhoz szaladni ütőerőért. (persze senki se mondta hogy mindent kivéd az az elf, vagy hogy egy MFnek is sok esélye lenne, de azért ne modnjuk rá, hogy hű de erős.... ):p :D :p :D

director 06-29-2006 13:45

Quote:

Originally Posted by DearCody
Kb. 10k ló veri be. Azért ez nem rossz. Én nem sok olyan orit láttam, ahol 10k ló lett volna. Ööö...valójában még egyet se láttam :D (Persze csak ha 400 hekiről van szó)

45% barakk-lovas óriásnak pont van annyi, ami azért nem egy nagy cucc.. szövivel meg pláne nem.. de nem mondom hogy rossz az a 13%, elvégre nem látják, hogy mennyi van:D

DearCody 06-29-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Senki
full elites gnóm hadi szövi... 4*10.8k elit. hányszor kéred a beverését az elfnek? nem kell a szomszédhoz szaladni ütőerőért. (persze senki se mondta hogy mindent kivéd az az elf, vagy hogy egy MFnek is sok esélye lenne, de azért ne modnjuk rá, hogy hű de erős.... ):p :D :p :D

Nem mondtam, h győzhetetlen csak azt, h erős. Azért full elites gnóm hadi szövi nem olyan sok van. Meg SZVSZ úgy kell csinálni, h ne legyen miért rádszállniuk. Például miért lopnának, ha nincs pénzed, mert kint van tekiben a piacon? Bányád úgy sincs, raktárad csak kevés, de abba is csak kaja kell. Miért lopjanak? H legyen több hírnevük? :D

All times are GMT +1. The time now is 23:01.