![]() |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Igen kiléptem, mert nem volt időm és nem akartam, hogy járjanak rám naponta többször földért... Próbáltam úgy kilépni, hogy senkinek ne okozzak hátrányt/előnyt... De mint írtam semmi gond, legközelebb egyszerűen lebontok... Innentől bármilyen, nem konkrétan a zajló Arénával kapcsolatos írásodra a Chatban válaszolok (ha akarok) jócak! |
Quote:
Quote:
Quote:
Miért én mit mondtam, hogy játszik?:D Arra vártál, hogy azt mondja este szövifórumon, hogy áthívok 200 íjat, és mégse annyit hív át, hanem 201-et?:D Quote:
Quote:
Egyikőtöket sem akarom, most sem, nem én kezdtem, és nem is én folytatom. .:D |
Quote:
Köszönöm a dicsérő szavakat, de most amiatt lesz álmatlan éjszakám, hogy mikor volt nekem "jó ötletem"? :D |
Persze, ötleteim nekem is lennének, csak néhány fontos tényező hiányzik hozzá. Mondjuk kb 200 heki, meg párezer egység még :D
|
Quote:
Nekem is lennének ha az 1/A ban lennék, másfél millió ponttal, és a hozzá tartozó finomságokkal. De el is kell jutni oda, különben nem lenne érdekes az egész :P Minden dió feltörhető, csak a megfelelő szerszámot kell megtalálni, és türelmesen ütögetni :) Nekem 250-280 hektáron is eszembe jutna pár dolog, mit lehetne tenni. ------------------------------- Sokat agyaltam most ; hogy is írjam le, és hogy ne legyen sértő. De nem tudom jobban megfogalmazni. Töketlenkedéssel, és sírással, hogy nem megy, nem is fog menni. Nem hiszem, hogy előrébb jutnátok, ha most kapnátok mondjuk + 200 hektárt, és 3000 kiképzett egységet. Beszéljetek Atival, hátha segít egy kis Isteni beavatkozással, és akkor érdekesebb lenne a forduló második fele. :D |
Bobesz barátom :)
Hidd el, ez az Aréna már elúszott számunkra sajnos. Ilyen különbségekkel már nem tudunk mit kezdeni, már csak azt várjuk szinte, hogy mikor jön a következő seregetek. Sok mindent sajnos nem tudunk tenni ellene, ezt az arénát nem most szúrtuk el, hanem az elején :) Akkor már eldőlt minden. |
ott szurtátok el hogy nem jutott nekem hely a szöviben :)
|
Quote:
túl sok ott a más egyező faj |
aki most indult az arénába az mire számít??????
|
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |